Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Mai mult ca sigur sunt vergeturi, nu te speria. Or sa dispara dupa ce se naste bebe. De fapt doar culoarea devine ca si a pielii, vergetura ramane
Sa intrebi si dr. data viitoare cand mergi pt linistea ta.

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Angie ...chiar nu stiu..la mine arata k zgarietutra de pisica..numai k nu sunt rosii..sunt maro cam ca mamelonu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bita_Marina spune:

Si la mine eu aparut vergeturi pe sani,dar nu foarte multe deoarece nu mi-au crescut foarte mult,dar pe burta am destul de multe pt ca am burta foarte mare,de la 5 luni ma intreba lumea la munca daca mai am un pik si nasc,eu zic ca depinde de viteza cu care cresc sani sau burta,si ma si dau de 2 ori pe zi cu crema pe burta si pe sani,

26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Iti raspund si eu, poate au raspuns deja fetele dar n-am ajuns la sfarsit

Da! nu tre sa se mareasca cu 2 numere de sutien, daca sunt umflate, asa cum e normal sa fie acum, pot aparea vergeturi.

La prma sarcina am avut la fel (sanii nu s-au marit ci doar s-au umflat), dupa aia n-am mai vacut vergeturi deloc.

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Andreea vergeturile pot aparea dc tatilii nu s-au marit mai deloc???sunt doar un pic umflate. dar nu s-au marit cum am auzit la alte fete cu 2-3 numere. dc s-au marit cu juma de nr

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lili mersi mult pt raspunsuri

Marina bine ai venit printre noi, hai k mai ai 6-7 mesaje si scapi de moderare. scrie orice vrei sa scapi mai repede

Ma apuc sa fac capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 102

Mergi la inceput