Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Patricia mersi mult
se da o data p zi, sau si de dim si seara?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Asta cu sfarcurile nu o stiam. Deci trebuie sa tragem de ele? dorrrrrrrrr. Saracu sot, sa-mi faca el masaj sau sa traga sa am la cine urla... Cred ca o sa folosesc crema garmastan si daca nu vor sa iasa afara fac ce a zis Carmen Marieta: cumpar rapid o pompa si tot scot laptele afara sa pape buburuza.

28 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici. Eu ma prezint cu o noua zi fara chef. Am o lene...Si o pofta de clatite...
vasilasanita bafta la medic.
Lorich, Patricia sanatate multa puiutilor vostri.
Angie bafta la eco. "la multi ani!!!"
Mirela burtica. Mator poate fi oricine. La noi au fost cumnata si o verisoara a sotului.

Va doresc o zi cat mai placuta.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare...
roxx, felicitari pt bebelina...
mirela, esti ok, important e sa fii tu si bebeii bine..
angi, e minunat cadoul pt 10 ani de la casatorie...multi si fericiti si de acum incolo

tb sa luptam din rasputeri cu contractiile, junghiurile, arsurile...totul..pt minunile noastre mici...merita din plin...

fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gata..aplicat
tocmai am descopierit p sanu drept 2 dungi destul de lungi, aprox 2cm maronii. ce or fi astea??/ nu dor nu am nimic. dar nu inteleg de la ce au aparut

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Neata

Mirela Casa de piatra si numai bine
fluturas pentru arsuri rennie, la mine merge foarte bine si e ok in sarcina
roxx felicitari pt vestile bune..asa intreba si sotul ce lungime are, dar la cum stau ei ghemuiti acolo ce sa-mi masori..

31+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

legat de sfarcuri, ce ne-a zis noua moasa: daca la frig sau la dus sau la "stimulare" se fac niste bumbisori asa atunci sunt foarte buni de alaptat.
si aveti grija cu stimularea lor de tatici in perioada asta ca poate sa stimuleze oxitocina si da contractii etc

31+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

asa..stiu ca era cineva pe aici interesat de euroclinic? cica gata, nu mai deconteaza nasteri, nu mai da statul bani. Nu trageti in mesager

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

da, da, eu

[quote]citat din mesajul lui Lorich

Deci...simteam eu ca-mi ferfeliteaza cineva reteta!!! Wudy tu erai???

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

legat de sfarcuri, ce ne-a zis noua moasa: daca la frig sau la dus sau la "stimulare" se fac niste bumbisori asa atunci sunt foarte buni de alaptat.

Ah, perfect atunci ! asa fac ai mei, ies doar la frig sau la dus !

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput