Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
Neatza???
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Fetele din Bucuresti, ce ziceti, ne vedem maine in Unirii la locul de joaca pe la 10?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Fetele din Bucuresti, ce ziceti, ne vedem maine in Unirii la locul de joaca pe la 10? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
da da!!
neata
Mult pa ! Nihil Sine Deo
techila spune:
buna dimineata,
sunt techila si sunt
am venit cu temele facute dupa o saptamana jumate cu socrii la mine acasa. acesta fu motivul pentru care nu v-am vizitat. am bucatarie noua, care pana a fost montata mi-a manacat cel putin 5 ani din viata. va mai povestesc io ca inca nu am scapat de sechele.
ii multumim ukai ca ne-a introdus si pe noi la pano...ma rog, cred ca as fi meritat mai mult, macar o oda acolo...dar eu fiind modesta ma multumesc cu putin
si desi e cu maaare intarziere vreu sa ii urez si eu LA MULTI ANI, BIA!! numai lucruri minunate iti doresc
si o de la stefi pentru isabela si mama ei cea frumoasa si desteapta
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
techila spune:
si cateva multe poze
sunt cam multe e adevarat...va cer scuze
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
monica_dicut spune:
Moamaaaa ce de bunatati ai mai facut mami mami techila, cred si eu ca n-ai avut timp de forumeala. Si cat de tari sunt baietii sunt za best parol. SI ce bine seamana Vali cu maicasa , la fatza .
Bucataria e meseriasa, sa o stapanaiti sanatosi. Hai va pup.
Crisule, da, io , io vin, io vin!!
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Hai, ma, doar nu credeai ca le-a facut Techila!!! Hi, hi, hi!!
Doar de-asta exista soacra pe lume!
Ce bine ca vii maine, poate ne adunam mai multe, ca acolo putem sa lasam copiii singuri in piscina de bile si noi ne radem la o masa, alaturi! De fapt sunt si niste tanti care au ca scop sa se ocupe de copii, cel putin de Emma s-au ocupat data trecuta, ca oricum se plictiseau pe acolo.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
biaz29 spune:
Buna dimineata frumoasa!
Techila, multumesc frumos! Am vazut repede pozicile cu nazdravanii tai. Arata foarte bine. Stiu ca tu ziceai ca nu prea papa dar chiar au obrajori rotunjori si frumosi. Si mi se pare ca seamana unul cu tine si unul cu sotul tau. Dar Techila cea originala ce-a patit? Mi s-a parut ca avea copci la un picior...
Ca sa nu mai spun ce m-am cand am vazut pozele cu papica. Candidezi pentru postul de bucatareasa sefa.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
raluk16 spune:
Ce frumos, Uka!!! Multumim mult mult!!! Si Alex e intre doua gagici asa faine
Neata, fetelor, eu am 2 ore de somn si asta dupa o saptamana de 4 ore de somn pe noapte... deja ma obisnuisem cu 4, nu mai eram obosita, acum mai trebuie sa ma obisnuiesc cu 2
Croco multumim de omega 3 ala. Sa stii ca e foarte important si eu uitasem. Bine, cat sunt alaptati cica le dam noi DHA, are laptele de mama de numa. Dar mai ales pentru dupa, si pentru cei nealaptati, e foarte important. Eu sunt cam speriata de omega 3 din peste, ca am citit undeva ca multe au cantitati enorme de mercur, deci mai mult strici decat sa faci bine. Si am dat search cu asta de l-ai dat tu si am gasit undeva ca zice ca e mercury-free, testat! Uite: http://www.auravita.com/product/Eye-Q-Baby-Capsules.CEHE11044.html
Eu le tot cercetez si pe astea: http://secom.ro/product_function/Produse-pentru-copii-0 dar inca nu am ajuns la nici o concluzie. Daca le cercetati si voi si gasiti ceva de rau sau de bine, dati un semn
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
biaz29 spune:
Fetelor, chiar nu-mi poate recomanda nici una dintre voi vreun stomatolog bun in Titan sau Pantelimon?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)