Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
Selen sa sti ca nici noi nu ne calificam pt Canada, Australia, Noua Zeelanda. Am facut si eu testul ala acum doi ani cand eram etrem de scarbita de ceea ce se intampla in tara si in special de sistemul sanitar. VOi la ce tara va ganditi? AM observat de ex ca astia in AUstralia cautau mai degraba handy-man care sa fie pe meserie cum s-ar zice si nicidecum oameni cu facultate sua intelectuali Eu as fi inclinat catre SUA cu loteria vizelor dar mi-e putin teama de criminalitatea de acolo
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
SAnto, interesant regimul. MAi ales ca mie imi plac tare mult grapefruit-urile. Duc insa mare lipsa de ambitie . Asa ca bravo tie . Zi-ne cum mai e Andreiutu, cum merge cu kineto, pe unde se mai catara ?
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
santorini spune:
Monica . Sa stiti ca mie nu mi se pare greu regimul asta, mai ales ca eu sunt carnivora si la cate proteine sunt nu pot sa spun ca imi este foame. Grapefruitul am inteles ca are rolul de a taia foamea! Andreiutzu a inteput sa mearga sustinut de subrat si de cateva zile chiar de manute (mai ales atunci cand merge catre ceva interesant gen porumbei in parc). E super kinetoterapia asta! Acum vrea sa se catere de pe mobila pe birou (ca sunt lipite) dar e prea inalt pentru el! Ce face Dragoselul cu ochi albastri?
Va pup ca s-a trezit! Ma duc sa-i dau papa! Si apropo de papa. Ieri pt ca nu a vrut sa manance nici jumate de castronel, i-am dat si lui o lingura in mana. Si a fost super incantat. Scormonea cu lingura in castronl pana cand reusea sa o umple cat de cat si pe urma ducea la gura. Jumate a mancat el jumate s-a imprastiat pe scaun, pe el etc. Dar cred ca e o solutie (desi se face o mizerie in jur)....
raluci_b spune:
Luto - multam, clar vin la impartire de premiu
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Raluk multam mult, am sa le caut sa vad de ele. Stiu aici langa mine un magazin naturist, care are si pastile pe langa cereale fara zahar si altele faine. Am sa merg sa vad ce gasesc. Le-am gasit si pe net oricum. Multumesc mult. Cafea si dulciri bag, recunosc dar nu ma dau inapoi de la frunze verzi, mananc multe salate clasice dar probabil ca ar trebui sa o fac zilnic ca sa fie mai bine. Raluci si eu am votat poza cu manuta in avion, foarte faina. Vezi sa nu uiti sa imparti cu noi premiul . Liliachio v-am vazut, foarte frumosi asa cum va stiu. Raducu parca mi se pare mai mare decat atunci la Braila. Cum e Andra cu scoala? citeste ? socoteste? Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
am uitat de omega 3 si polen. Si astea ajuta mult.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Uof..imi tot crapa laptocu.. Va trimit filmuletu promis Mult pa ! Nihil Sine Deo |
n-am sonor acuma dar tot mi-a placut sa admir printesa si dormitorul vostru!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
alex25 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Uof..imi tot crapa laptocu.. Va trimit filmuletu promis Mult pa ! Nihil Sine Deo |
Mor dupa ea, mor!!!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
santorini spune:
Vai e absolut mortala Carinuta! Sa stii ca Andrei se uita foarte atent la laptop. Venim sigur in parc, da' vine si Dragos???? Sa ai grija sa nu vina cu pusca, pt ca Andrei promite sa fie cuminte! de la Andrei pt Carina!
monica_dicut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui santorini
Vai e absolut mortala Carinuta! Sa stii ca Andrei se uita foarte atent la laptop. Venim sigur in parc, da' vine si Dragos???? Sa ai grija sa nu vina cu pusca, pt ca Andrei promite sa fie cuminte! de la Andrei pt Carina! de Andreiutz (24.08.2009) BOTEZ POZE MAI VECHI POZE MAI NOI |
Este absolut DELICIOASA!!! Este cel mai destept copil pe care l-am vazut.Bravo Carina .
Cand am vazut mesajul lui SAnto, ma pregateam sa intreb ce legatura are DRagos in toata treaba asta si de ce sa vina cu pusca . Dupa ce am mai citi de vreo 2-3 ori mi-am dat seama ca este vorba despre tatal Carinei
Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei