Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
biaz29 spune:
Iata si oda solicitata de Techila:
Traiasca Techila, de doua ori mama
Si vesnic sa fie cantata
De-Andrei si de Stefi pe oricare gama
Si-apoi de familia toata!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
techila spune:
moaaaaa...raluk...ce era sa o gafez crancen tare...ai zis tu de soacra-mea la comentarii ca e soacra-mea e fremoasa...si io era sa scriu raspuns: "socara-mea sa machiaza si inante sa dea mancare la gaini" si dupa aia m-am prins ca si ea vede pozele de pe picasa...pfai...grav....si dupa aia m-am prins ca i-am scris cristinei ca fredonau Nora pt ma-sa...am sters repede, sper sa nu fi vazut...daca mai vedeti ceva compromitator sa imi ziceti
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
cristina_ana spune:
Deci nu sunt normala!!! Cu forumul asta am ars mancarea fetei. Da e arsa serios, prinsa de fundul cratitei, innegrita si miroase. I-am dat sa vad daca ii place si ce credeti, linge farfuria!!!!
Acum ea e in bucatarie si mananca singura si eu stau cu voi!
Sa-mi fie rusine!!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Techila, si eu am vrut sa scriu la comentarii ceva de soacra, dar m-am gandit ca le vede si ea.
Bravo Carinuta!!!!!!!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila moaaaaa...raluk...ce era sa o gafez crancen tare...ai zis tu de soacra-mea la comentarii ca e soacra-mea e fremoasa...si io era sa scriu raspuns: "socara-mea sa machiaza si inante sa dea mancare la gaini" si dupa aia m-am prins ca si ea vede pozele de pe picasa...pfai...grav....si dupa aia m-am prins ca i-am scris cristinei ca fredonau Nora pt ma-sa...am sters repede, sper sa nu fi vazut...daca mai vedeti ceva compromitator sa imi ziceti Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
nora pt masa
Mult pa ! Nihil Sine Deo
biaz29 spune:
Moni_Iulia, multumesc frumos!
Uka, superba domnisoara fotomodel! Ce de obicei, de altfel! SI cand i-ai zis sa danseze eu ma gandeam ca parea ca danseaza inca de la inceputul videoclipului. Nu as vrea ca din cauza mea sa luati prezentarea de pe prima pagina, mai ales daca fetele vor sa o pastreze. Ma mai gandesc la solutii.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
techila spune:
citat din mesajul lui biaz29 Iata si oda solicitata de Techila: Traiasca Techila, de doua ori mama Si vesnic sa fie cantata De-Andrei si de Stefi pe oricare gama Si-apoi de familia toata! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
multumesc
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
liliac1 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Proud Uka Productions presents : Mult pa ! Nihil Sine Deo |
Carina esti prea tare!!!
Parca mai ieri era mami "necajita" si ne arata filmulele cu tine in parc...si acum, te ridici, te lasi in jos. Bravo!! Felicitari!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri