David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 2
CRIXIA spune:
Cu mare placere au venit fetele, majoritatea au apucat sa isi exprime acest gand!
Sa aveti parte de bucurii, atat cat este posibil! Macar asa sa-ti incarci bateriile mami de David!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
Leditia spune:
cateva pozici si David..
http://community.webshots.com/album/578944698VSDdqf (nu,nu sunt de la intalnire,ca mi-am uitat aparatul acasa si nu am)
noapte buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
szivarvany spune:
ce dulci sunt David si Pupu !
Vazut soarecele mult iubit si pe David mester in ordine
Ce frumos eee
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
anna-mama spune:
Ce dulce e David si ce se mai iubeste cu soricelul Vad ca e si tare harnic si strange jucariile cu matura Ce frumoasa e si Eva, tare scumpi amandoi la masa Pai cu asa patener nu ai cum sa nu papi tot. Super!!!
Va pup cu drag
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Leditia spune:
Multumim tuturor pt complimente si gandurile bune.
David a avut cateva zile o tuse productiva,de la FC,ca daca nu-mi face febra sau nu are muci chiar nu stiu sa le deosebesc..E ok acum.
In week-end si-a invinetit ochiul,ca a trebuit sa-l iau cu mine in magazin,ca nu avea cine sa stea cu el si el nu a vazut ditai masa si fix cu ochisorul s-a infipt in ea.Acum deja e mov,deci se va duce.
Am luat si certificatul ala din spital si joi avem comisia si speram sa nu mai fie probleme.
Sunt inca stresata ca nu vorbeste,ca nu-si da drumul la vorba si nah,acum face 2 ani si el spune silabe,nu cuvinte intregi.
Din banii stransi la actiunea din Cta o sa-i iau un convector,ca al lui miroase urat si momentan incalzirea la el in camera e pe ac,ca e inca ok afara.Multumim.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.
POZE CU NOI
de David Christian
CRIXIA spune:
pupam sa nu faca febra!! stii ca-i duc grija
si Ana s-a pricopsit cu o vanataie pe obraz, am dat-o cu gel de Arnica si vad ca deja se ingalbeneste zona.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Leditia spune:
Cris,gelul ala de arnica se da si pe rani deschise?taieturi?Sau doar la vanatai/cucuie?Ca am vrut sa iau si eu si mi-a zis farmacista ca numai la vanatai se da..iar fii-miu are vanataia pe pleoapa,nu pe arcada.Doamne ajuta ca nu a fost mai rau..si busitura asta a luat-o dupa nici 2 min de cand se intinsese pe jos peste picioarele cuiva..
nah,nu a vrut sa stea in carut si pace,era musai sa merg sa-i iau pampersi,lapte,cereale..si ce are nevoie,deci cum o dau nu-i bine..
Mersi mult.Va pupam si va imbratisam cu drag.Fetele sunt bine,da?
POZE CU NOI
de David Christian
madyrizi spune:
capul tau e bine?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
Leditia spune:
mady,acum nu ma mai doare,dar aseara m-a durut destul de tare..
Pt restul-David mi-a insirat toata punga de pufuleti prin bucatarie si m-am tot chinuit sa-i adun si sa ma uit si dupa el sa nu fure vreunu sa-l bage in gura..si m-am pocnit de coltul mesei..nu grav,mi s-a julit pielea si ma tot durea,dar azi vad ca-s ok.
POZE CU NOI
de David Christian
CRIXIA spune:
Da Ledi, eu l-am dat si pe rani, e bun, cicatrizeaza mai rpd. L-am luat din DM.