David-steluta mea de mare(3)LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Craciun fericit

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

craciun fericita si multa, multa sanatate

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumim tuturor de urari.
Craciun fericit tuturor!
Si la multi ani Cristinelor si Cristianilor.
La multi ani si puiului meu ca azi e ziua lui de nume.Sa-mi traiasca o mie de ani si sa-mi fie sanatos!

Cris,la multi ani si tie.Multumim de urari.Sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca.

Daria,la multi ani si tie si ma bucur ca pianul a avut succes si i-am facut o bucurie Giuliei.
David a fost incantat de cadouri,am facut mai putine poze si mai mult l-am filmat.S-a dat cu masinuta de la tine,a plimbat carutul..s-a jucat cu puzzle-urile,cu iepurele..cu tot ce a gasit sub brad:).pun poze imediat:))..
A fost o dimineata plina de veselie si bucurie si le multumesc tuturor celor care ne-au ajutat sa-i oferim aceste clipe de bucurie puiului meu.

Distractie placuta in continuare si sper sa aveti un Craciun frumos,in familie.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Craciun fericit!
Sa-ti traiasca puiul cu numele! iar tie multa multa putere!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/album/579348652XIuaTq
aici poze cu steluta mea vesela..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Ledi, la multi ani cu muuuulta sanatate Cristianului tau cel frumos!

Va pupa Irina, Marian & Eliza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi Craciun fericit si muuuulta multas sanatate, iar anul ce vine sa fie asa cum va doriti!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani micului Cristian si Craciun Fericit, Ledi!
Foarte frumoase pozele, si Cezara a primit o masinuta la fel ... e incantata!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Multumim frumos pt urari.Sa se intoarca catre voi toate urarile de bine.
A fost un Craciun frumos,in special dimineata de Craciun,bucuria si veselia lui David mi-a umplut sufletul,.apoi eu m-am simtit rau,asa ca vreo 2 zile am cam zacut si m-am indopat cu pastile..
Nu mai e aceeasi magie ca altadata,nu mai simt aceeasi bucurie in suflet,nu stiu sa explic cum era inainte Craciunul pt mine si cum e acum..s-a schimbat totul,dar per total a fost ok,David a facut ca totul sa fie mai frumos,a umplut casa de veselie,tipete de bucurie si mi-a adus multa fericire in suflet..
Mi-as fi dorit sa mergem la ai mei,dar cu trat lui David nu pot pleca asa departe,plus ca sotul a muncit si vineri si azi..si nu am avut cum..
Aseara am avut ora de spa cu David:))manichiura,pedichiura,tuns,spalat..evident ca el nu vede asa lucrurile si urla si la taiatul unghiutelor si la tuns,la spalat pe cap nu mai vorbesc,ca e crima si pedeapsa si daca nu te misti repede e groaznic,plange pana se invineteste..cumplit..
Va las si cateva poze,desi nu inteleg ce s-a intamplat cu camera ca face poze in dungi,dar sa vedeti rezultatul..Macar acum l-am ciumpavit bine..si uite asa imi fac eu mana pe copil si poate ajung vreun stylist celebru:))))
http://family.webshots.com/album/579363213HueMOA aici pozele..si daca stie cineva sa ma lamureasca de ce-mi ies subit pozele asa aiurea,sa ma contacteze urgent ca nush ce-a patit camera..o fi de la setari sau s-a stricat asa subit?
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Superbe pozele de la Craciun deoarece se vedea fericirea de pe chipul lui David , este asa de dulce Se vede ca i-au placut tare mult cadouasele de la Mosu
Ii sta tare frumos tuns si are o tunsoare de baietel mare!

La multi ani Davidut scumpic!

Ledi, imbratisari cu mare drag

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput