Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

azi noapte am trezit vecinii cu aspiratorul cum Dl Bebe are mucisori de nici nu putea papa, i-am pus ser si l-am aspirat...apoi a fost mai bine. off, sper sa ii treaca, ca are mucisorii in gat cumva

merg sa il schimb, ca si-a facut program de kk dimineata la trezire

belu astept sa ne mai povestesti

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Nu stiu ce a patit bebe de s-a trezit atat de devreme. Acum se chitzaie langa mine......cred ca inca ii este somn. Ce bine ar fi sa mai dormim un pic!

Aseara am vrut sa mai recuperez cate ceva, sa revin dar nu s-a mai putut pt ca a inceput sa se trezeasca si sa planga, probabil ca de ce este in patut. Asa m-a frecat o ora, se trezea, il luam in brate, se linistea, il puneam in patut, peste 5 min iar se trezea si-o luam de la capat.

Pana la urma a dormit cu mine atat de bine, cred ca ne-am trezit o data sau de 2 ori.
Acum l-am schimbat si poate mai adormim......

Roxana, stiu ca fost vreme urata in Bucuresti ca mi-a spus sora mea dar in Braila a fost acceptabil.....daca era frumos statea 3 ore afara.
NU stiu ce vom face azi, dar sper sa fie frumos afara sa putem iesi pt ca azi vine dna care ne ajuta la curatenie......si nu e de stat in casa, sa ne impiedicam una de cealalta.

Giorgia, tu ce mai faci? Esti ok?

Va doresc o zi buna cu delfinasi ascultatori!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow..slaba activitate

eu imi iau micul dej. piti se cam cearta cu jucariile

ooof..elena, tot asa sunteti...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Eu n-am mai adormit dar Raducu doarme pe picioarele mele, l-am legant un pic

Ramo, pui poze noi si nu spui nimic??? Ce zi emotionanta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor

Tina ...aici sunt dar sunt zombi...ma doare capul de mor...am avut o noapte de groaza..ieri pitica mea a avut temperatura 38.3 si a fost cam maraita..plus a facut de 2 ori kk cam moale....aseara scazuse temperatura si am zis ca poate reusesc sa dorm dar de unde...s/a foit toata noaptea....eu credeam ca pe masura ce cresc o sa doarma mai bine noaptea dar la noi nu e asa...plus ca dupa baie adoarme tare greu

Cu intarziere urez la multi ani sarbatoritilor

Sper sa vina mama cat mai repede sa mai stea vreo 2 zile sa ma mai odihnesc si eu

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Ziua doarme mai binisor dar cu mine langa ea,si dk se poate cu tzatzta in gura...ea doarme si eu ma uit la filme....de abia mai reusesc sa fac cate ceva in casa

Si de vreo 2 zile e o ceata la noi si nu am mai iesit afara...sper sa mai apara soarele sa mai luam si noi aer

Si ca sa o laud...a reusit sa isi bage piciorul in gura,si se intoarce de pe spate pe burta...vorbeste mult mai ales cand il vede pe tati

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Giorgia, si pe mine m-a pacalit al meu pitic de dimineata. Mi-a dat desteptarea ca sa il culc acum pe el, sa-l legan, sa-i bag suzeta cand o scapa, etc, hehehe!!! dar si cand vor spune mama! dar cand o sa ne canta de 8 martie, La multi ani mamica draga!

Cris, suzeta asta de la Nuk, face minuni! Are momente cand trage de ea cu mare foc! Ms Cris si Bumblebee!

Am mai vazut cateva albume. Ce mai delfinasi draguti am vazut!
Trebuie sa descarc si eu pozele din aparat si sa va mai aratam si noi cam cum aratam....am mai crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata mamici!

uff,ieri am crezut ca-l dau la tigani pe domnu' meu mic... asa ceva nu mi-a mai facut... dupa maraiala aia si plansul isteric, va ziceam ca l-am adormit cu tzatza in gura...dar ia ghiciti cat a dormit? vreo 15 minute...timp in care pe mine ma luase iar criza de fiere...eu singura cu el acasa, am intrat in panica...imi venea sa urlu efectiv, si de nervi si de durere...am bagat repede un no-spa si juma de Piafen... si m-am dus rapid sa-i dau sa suga, ca pe urma trebuia o pauza de 3-4 ore dupa Piafen... evident ca n-a mai dormit, pe mine durrea m-a tinut vreo 40 minute, asa ca dupa ce m-am pus pe picioare am inceput sa ne jucam...pana a venit tati...si am plecat la Turda...sa-l vedem pe Eric...si sa ne luam o masinuta...de fapt tati si-a luat-o, e mai mult pt sufletul lui, o jucarie de mers pe dealuri...un Suzuki Vitara...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

racusor, uf, imi pare rau ca sunteti raciti...nu incerci cu niste aerosoli? ii fac bine pt muculetii din gat... si sanatate...

giorgia, sanatate si voua...aveti grija, mai ales pe ceata e nasol de scos copiii...si e aerul rece, daca e si bolnavioara mai bine stti in casa cateva zile...

ilinca, tare dulce e Victoras al tau... noi stam in capatul Gheorgheniului, mai precis in Borhanci...vad ca suntem aproape toate 3 una de alta, cat de cat...dar e mai greu cu trasnportul...

acu ca tati are jucaria lui, eu am ramas cu Fordul...care mai e si combi...dar inca nu l-am condus niciodata de cand il avem, adica de cateva luni...si mi-e groaza sa incep...masinuta de dinainte , o Alfa Romeo, era micuta si o conduceam usor, ma si invatasem cu ea...acu sa vedem cu Fordul cum m-oi descurca...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uf,,s noi cu urlete de dim..numa tzatza e somnifer

boon..ca l-am si pozat pe [print cu somniferu...sa ne radem cd o fi mare

edit 2..na ca am reusit transferu in pat si bagat suzeta..macar juma de ora de-ar dormi

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput