Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara mamici eroine

Zau ca nu-mi dau seama ce se intampla cu toti delfinasii, dar sunt cu totii copii cu personalitate puternica in ultima vreme. Nici al meu nu face exceptie, nu mai doarme aproape deloc toata ziua (maxim doua reprize de cate o juma' de ora), nici la plimbare nu se mai poate opri carutul, ca ne plictisim si facem scandal. Nici in Fisher nu mai rezista mult ca nu-si poate ridica fundul in sus cum ar vrea
Deci, zambiti, maine va fi mai rau!

crispro, of ce nasol cu trezirile astea dese noaptea. Nu-i mai iese vreun alt dintisor, ca prea e agitat?! Sau o fi de la raceala. sa rezisti mami, ca imi inchipui ca e tare greu.

Creata, multa sanatate mamei si tinem pumnii sa nu se imbolnaveasca delfinasul

victo, uite niste poze cu noi http://www.flickr.com/photos/53661080@N05/sets/

Apropo de umidificatoare, demult voiam sa deschid discutia. Si eu tot stau pe ganduri daca sa iau sau nu. Medicul mi-a zis ca sa nu iau, ca devine copilul dependent si daca vom pleca in vacante va trebui sa-l luam cu noi. Voi stiti despre asa ceva? In plus, am mai citit ca raspandeste microbi odata cu particulele de apa evaporate. Sunt in mare dilema...Crispro, e vreun motiv anume pentru care tu il opresti noaptea, suna prea tare?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetele cartea lui Montignac http://www.freewebs.com/spiderutza/dietamontignac.htm

Mergi la inceput

victo, mai voiam sa zic ca v-am vazut pozele. Tare simpatic a fost Stefan la ziua lui, dupa ce imbujorat era in pozele cu tortul, imi inchipui ca s-au agitat tare pe-acolo. Iar Mihai, nu mai zic ce scump e. Am vazut intr-o poza un fel de "carpa" cu colturi si voiam sa te intreb ce se face cu ea, ca avem si noi una identica, si habar n-am ce rol are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ilinca, ce frumos e Victor

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ei, si al meu vrea in brate, dar seara in special cand e obosit si nu mai are rabdare la nimic...atunci facem cu randul asta pana la baita, ca dupa baita tot eu sunt de serviciu

si daca doarme inainte de baita (ca aseara si azi) dupa sa vezi distractie ca nu mai vrea sa se culce, se joaca...

sa vedeti ce a descoperit el in seara asta dupa ce s-a saturat la san juca "cucu-bau" cu sanul adica se prefacea ca mananca apoi se uita la mine si incepea sa rada ..eu radeam , el radea in hohote

dar are mucisori l-am aspirat de 4 ori azi, i-am dat sinupret, dar parca sunt in gat cumva si de asta nu a dormit prea bine azi ...offf...

voiam sa va mai zic cate ceva la fiecare dar am uitat, ca am mers sa il "mut" pe Andrei la tati

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

e un dragut Victoras..iar tu mami asa de tinerica..nu tin minte sa te fi vazut prin cartier..deci aveti carucior verde..iar tu parul brunet..booon..
azi am tras o fuga pana la dr de fam (acolo in spate la posta) dar m-am grabit sa ajung acasa
1. pt. ca ma durea spatele de la marsupiu
2, ma gandeam ca i se face foame- mancase pe la 9 jumate- da de unde, a dormit pana la ora..15!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ilinca, am vazut pozele si eu. Victor e tare frumos si tu arati tare bine
Tanti, multumim mult. Ma apuc de studiat cartea
Noapte linistita va doresc si delfinasi cumintei

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

"carpa" aia..e pt prindere..are nodurile alea facute asa pe margini iar eu i-o pun in manuta si el tine de ea..o duce la gurita- normal..;)..sau ii pun in fiec mana cate un colt si trage de ea.
sau i-o mai pun pe marginea patutului si el se intinde dupa ea
mai tarziu, facem cu-cu bau cu ea. eu i-o pun pe fata, i-o prind intr-o manuta si el o trage jos...si radeeem..
al meu inca nu rade cu glas, mai..ai vostri cd au inceput?

aaaa..nici al meu nu prea mai mananca..adica nu stiu exact cat mananca, ca nu-l cantaresc, dar vad ca raman sanii cu lapte.

dar chiar ma uitam pe agenda si mi-am notat ca si la Stefan in jurul varstei de 4 luni a avut o "greva" a foamei- nu voia nici san, nici biberon (el a fost hranit mixt). dar pe la 4 luni dormea deja de la 22,30 pana la 7..ceea ce cu mihai nu intrevad curand :( el dupa ora 4 se tot trezeste din 2 in 2 ore, in cel mai fericit caz. si nu stiu de ce.

si am renuntat si eu de vreo 2 sapt la orice stimulente.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

in seara asta avem program de scartaiala...de multa vreme nu a mai fost asa marait la culcare asa de multa vreme

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

bumblebee, victo, paula, multumim de complimente!

victo, sa stii ca si eu m-am uitat bine la tine in poze azi, sa incerc sa te recunosc prin cartier. In general deja stiu mamicile si carucioarele ca-s cam aceleasi zi de zi, asa ca de acum incolo voi fi mai atenta

Mergi la inceput