subiect delicat...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mai bine bei 100 de palinca daca vrei sa te binedispui si sa uiti de necaz (si de avertismente )

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ar fi bine sa nu te-apuci avand in vedere ca la noi in tzara e interzisa. Am cunostinte care au fost cercetate pentru asa ceva, detinere si comercializare (elevi si studenti; un elev major a si incasat oleaca de parnaie iar o proaspat absolventa de facultate tocmai a primit o sentintza de 4 ani).
In alta ordine de idei: cand eram studenta, acum freo 10-12 ani, aduceau basarabenii cannabis (cred ca e acelasi lucru cu marijuana, din cate stiu) prin camine. Am incercat si eu o data cu mari emotii, fumatoare fiind la vremea aia, dar niciun efect n-a avut asupra mea. Prietenii mei radeau de se spargeau, parea o euforie sincera, acum habar n-am ce sa zic: se prefaceau ca sa nu recunoasca de fapt ca nu simt nimic?...euforia o fi fost mai degraba de provenientza bahica?...Nu stiu daca era marfa proasta sau nu, cert e ca am mai incercat o data, inainte de episodul acela, niste "marfa" 100% de calitate, impreuna cu prietena mea cea mai buna, iar efectele au fost nule pentru amandoua.
Asa ca mie mi se pare aiurea sa fumezi asa ceva; chiar m-am bucurat ca n-a avut efect asupra mea, dintr-un fel de orgoliu gen:"da' da-le-n.... de droguri, adica io nu ma pot simti suficient de bine cu mine insami, tre sa apelez la asa ceva, altfel nu ma pot distra singura?!" Prefer sa beau alcool din cand in cand daca chiar vreau sa ma "veselesc" artificial. Ca de fumat m-am lasat de ani buni (tigari obisnuite, desigur).

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Olanda o fi frumoasa dar eu parca as experimenta marijuana in Jamaica acasa la ea, printre niste "rastaman" pe muzica lui THE BOB...

Asa aici in centrul Bucurestiului nu ma tenteaza, daca nu ajung in Jamaica poate ma multumesc cu Olanda.

banc: stiti ce zic jamaicanii cand se trezesc din droguri? "ce pana mea de muzica e asta?!"

p.s.: scuzati eufemismul "pana", bancul era cu termenul direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Io sper sa se legalizeze in California, ar dispare si traficul ilegal si s-ar salva cateva miliarde la buget. De ce sa faca lorzii drogurilor o caruta de bani pe spinarea americanilor doritori de fumat? mai bine sa faca americanii o gramada de bani pe spinarea lor

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Marijuana ist nicht gut! Nimm mal lieber die Möhrchen...

http://www.youtube.com/watch?v=HCeih1Nb9r0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Blue eyes , super!
Ori ii trece cheful, ori ii face pofta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Scrieti si in romana sa inteleaga si aia care nu vb germana :))

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Marijuana nu este buna! Ia mai bine morcovei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mare e gradina Domnului....
Si eu unii niste probleme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Helge Schneider nu canta in romana.

Mergi la inceput