Burtici de iulie-august 2011
Raspunsuri - Pagina 13
cristy1977 spune:
fetelor, tocmai am venit de la eco si suntem in al noulea cer, o sa avem doi puiuti, unul este de 7,6mm si unul de 8,4mm, sunt efectiv bulversata dar si fericita in acelasi timp, am inceput sa gandesc numai la dublu![]()
and the miracle happened...
5 +
cristy1977 spune:
menisc,imi pare tare rau, nici nu stiu ce sa zic...
and the miracle happened...
5 +
lisssa_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristy1977 fetelor, tocmai am venit de la eco si suntem in al noulea cer, o sa avem doi puiuti, unul este de 7,6mm si unul de 8,4mm, sunt efectiv bulversata dar si fericita in acelasi timp, am inceput sa gandesc numai la dublu and the miracle happened... 5 + |
bravooooo! Ce frumos!!! Te-ai gandit vreodata ca o sa ai gemeni???Mamica de Ana si
5+
Laura13 spune:
offf, menics imi pare extraordinar de rau. sa iti dea DD refacere rapida si un bb sanatos cat de curand. 

cristy ma bucur mult pentru tine, va fi de doua ori mai greu si de o mie de ori mai frumos. sarcina usoara si bb sanatosi. ![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
anaemi spune:
menics imi pare ff rau. Putere multa sa treci peste 
cristty felicitari...la dublu ![]()
...eu ma simt fff rau...satau si zac si mi-e o greata de mor 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
(DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Aveti cumva idee unde, prin BUcuresti, se gaseste paine din aia maaare, taraneasca,usor sarata, facuta pe vatra...cu lemne
.... Am in cap numai coaja de paine din aia si pe langa faptul ca mi-e greata de mor, la fel imi este si pofta de coaja de paine din aia....Am mancat un colt de paine cu sare
...dar degeaba...nu mi-a trecut damblaua.

....m-am tzacanit... 
(DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
mamutz spune:
Felicitari, multa sanatate voua si bebelutilor.
Cateva informatii daca imi e permis. Tocmai am citit si ma gandeam ca poate va prind bine.
Daca este prima ta sarcina sau esti la o alta la care ai colaborat cu un alt obstetrician, este ideal sa-ti faci o idee asupra modului in care urmeaza sa se desfasoare sarcina si nasterea sub supravegherea doctorului. De aceea e bine sa il intrebi de la inceput:
-La ce spital lucreaza sau este afiliat? Care sunt conditiile in care se desfasoara nasterea si ingrijirea postpartum (dupa nastere)? Este tatal copilului lasat sa urmareasca nasterea? Mama este cazata in acelasi salon cu copilul? Cate paturi sunt intr-un salon?
-Care este disponibilitatea lui? Poate fi deranjat in orice moment al zilei, inclusiv noaptea?
-Care este planul/schema lui de consultatii prenatale?
-Care este parerea lui vis-#341;-vis de exercitiul fizic in cursul sarcinii? Daca da, unde iti recomanda sa faci asemenea exercitii, cand ar trebui sa incepi si cand sa intrerupi?
-Cat de mult poti sa castigi in greutate? Cand ar trebui sa te alarmezi?
-Care este filosofia lui asupra fenomenului nasterii? Este adeptul nasterii naturale sau al nasterii prin operatie cezariana? Ce metode terapeutice foloseste in ursul travaliului? Care este viziunea sa asupra epiziotomiei (taierea perineului), o face de rutina sau din necesitate?
-Care sunt examinarile de rutina pe care esti sfatuita sa le faci in cursul sarcinii? (echografie, examen sange si urina, screening infectii, screening malformatii fetale). Care sunt procedurile de rutina in timpul travaliului? (monitorizare fetala, echografie, terapie intravenoasa in travaliu).
-Care este modalitatea de plata a consultatiilor si a nasterii? Nu rade, este foarte important si practic in acelasi timp sa afli asta. Sunt aceste servicii acoperite de catre asigurarile de sanatate?
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaemi Aveti cumva idee unde, prin BUcuresti, se gaseste paine din aia maaare, taraneasca,usor sarata, facuta pe vatra...cu lemne .... Am in cap numai coaja de paine din aia si pe langa faptul ca mi-e greata de mor, la fel imi este si pofta de coaja de paine din aia....Am mancat un colt de paine cu sare ...dar degeaba...nu mi-a trecut damblaua.![]() ![]() ![]() ....m-am tzacanit... ![]() Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Spre exemplu aici, daca ma lasa sa postez site-ul, adica la cofetariile Georgi http://www.cofetariilegeorgi.ro/home.html
anaemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamutz
Spre exemplu aici, daca ma lasa sa postez site-ul, adica la cofetariile Georgi http://www.cofetariilegeorgi.ro/home.html |
mamutz multumesc mult.....dar eu vreau facuta pe vatra, cu foc de lemne

...nu radeti de mine...dar asa mi s-au pus piticii pe creier

(DPN 07.07.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
mamutz spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anaemi
mamutz multumesc mult.....dar eu vreau facuta pe vatra, cu foc de lemne ![]() ...nu radeti de mine...dar asa mi s-au pus piticii pe creier ![]() Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
au paine taraneasca facuta pe vatra cu coaja f crocanta si e mare