Fluturasi de martie-aprilie 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata fetelor eu acum m-am trezit ,multumescde apreciere ptr burtica cineva zicea ca este maricica ,stiti ce este culmea ca eu eram si grasuta si pe timp ce a trecut in sarcina am slabit nu m-am ingrasat
acum mi se pare ca e mai mica burtica ca in poza aia

simonacip multumim de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi cand mi-ai zis ca ai sarit si pe snikersul celalalt parca m-am vazut pe mine eu cand am ceva bun in casa nu tine mai mult de 2 ore. mananc putin, apoi stau tot cu gandul la el si intr-un final il mananc ca altfel nu pot face nimic

S-a intamplat minunea mult asteptata23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

daaa roxy asa sunt si eu....macar acum mi-am luat gandul de la el..... dar mai sunt altele....

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, cica e bun Rennie si pt balonare. Acum sa vad, mai astept, poate imi dau seama de la ce mi se trage si o reglez fara medicamente.

Happiness, multam pt ideea cu sarea. Stii ca nu m-am gandit? O sa reduc binisor cant de sare, sa vedem, o fi de acolo?

Roxy, si eu am observat faza cu lichidele seara. Problema e sa poti sa nu mai bei. Ca eu sufar de sete continuu. Beau apa si degeaba, senzatia tot reapare. Am observat ca daca mananc un mar ma mai satisface cat de cat

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Simona, bafta cu medicalul! Sper sa reusesti. Cred ca ar fi tare bine pt tine sa stai acasa cu kinderii

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, nu cunosti nici un dr in vreun spital?? indiferent de specializare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Ma duc sa pun un pachet la posta, pentru un pitic mic si bolnavior de pe forum, a carui mamica m-a impresionat tare ca nu are sa-i dea gecutza de iarna pe el si, ca sa poata merge la spital, a trebuit sa-l imbrace cu 4 bluze plus o vestutza.
Asa ma dau peste cap chestiile astea. Off Doamne.
Crunt. Dupa ce ca e bolnavior...
Asa ca ieri am fost la magazine, am cumparat o gecutza pufoasa si sper eu calduroasa, si ma duc la posta sa o pun.
Revin mai tz.

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Simona, mami de baieti David, Matei si 22+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna ziua,

iertati faptul a intru in odiseea voastra. sunt o mamica de sept-oct, si azi am primit un mail care pe mine m-a ingrozit. daca l-as fi primit ceva mai devreme(2 saptamani) as fi luat o decizie importanta.
va transmit acest link si sper sa-l cititi cu inimile si mintile deschise si sa faceti ce e mai bine pentru copilul vostru. (scoateti pauzele)

http:// articles.mercola.com /sites/articles/archive/2010/11/03/hepatitis-b-vaccines-at-birth.aspx

va doresc sarcini usoare si copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, , ti-am spus ai grija sa nu exagerezi.

nu mi-a fost deloc foame...deci mananc fara macar sa simt foamea...adica in prostie

Simona, mami de baieti David, Matei si 22+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina06 si eu sunt tot asa rata. beau apa dupa orice. dar seara cu vreo ora inainte de culcare nu mai beau, poate o gura asa daca chiar mi-e sete. inainte imi faceam si ceai , beam si lapte si apa inainte de culcare si noaptea ieseam la pipi clar.

S-a intamplat minunea mult asteptata23+

Mergi la inceput