Fluturasi de martie-aprilie 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Djlaura frumoasa burtica
Am pus si eu cateva poze, dar cele cu printesa nu sunt clare
Burtici va pupacesc si eu de noapte buna
[pup vise frumoase si somn pufos

fericita 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fete. Poftiti la
Felicitari iony, wmagnolia, ailed _dota, anaxena pentru ecografiile facute si pt bblusii voinici si sanatosi!
Anaxena, ei nu pot crede ca tu ai luat prea mult!!Pai ai luat mai putin decit oricare dintre noi (doar Roxy se mai aliniaza cu tine). Dr tau nu mai asista si alte gravidutze sa vada cum sta de fapt treaba?Hmmm

Simona, mami de baieti David, Matei si 22+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata fetele...

Ca faceti?Va salut de la birou.Incerc sa-mi fac rost de acte pt a intra pe risc maternal.Sunt prea obosita la serviciu..oricum am stat numai 6 ore...Ma doare capul in continuare...Am asa o stare proasta...

Si ce este aiurea:eu inainte rezistam la oboseala,la munca..acum nu ma mai pot lupta cu organismul meu...bebe face ce vrea el cu mine..

Dar daca bebe este ok,eu sunt foarte fericita...

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

neata fete. Poftiti la
Felicitari iony, wmagnolia, ailed _dota, anaxena pentru ecografiile facute si pt bblusii voinici si sanatosi!
Anaxena, ei nu pot crede ca tu ai luat prea mult!!Pai ai luat mai putin decit oricare dintre noi (doar Roxy se mai aliniaza cu tine). Dr tau nu mai asista si alte gravidutze sa vada cum sta de fapt treaba?Hmmm

Simona, mami de baieti David, Matei si 22+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

neata si multumim simo de cafea eu tare am nevoie, am baut deja una, ca de doua nopti nu dorm..ne ies al doilea rand de masele si e jale..

spun si eu felicitari tuturor fetelor ce au facut eco ieri bravo burticute pt rezultatele bune si lui ally pt carnet si medeei pt ca a reusit sa faca sa dispara uratul de fibrom
si succes celor care merg astazi

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

miki, pup la vladut...sa iasa si maselele astea o data, offff , si sa nu il mai chinuie!!!

alina.n, cu naty cum mai e ?? si-a revenit cu programul de somn???

eu pe fii'mea nu reusesc sa ii "resetez" si eu ceasul...[:D} in loc de 8 se trezeste de cand s a schimbat ora la 7.....uffff si azi dimi la 7 ei ii trebuia omleta..... doamne cate de mancacioasa.....exact cum am fost si eu in sarcina cu ea.....:)))

stefy te asteptam cu vesti bune de la eco!!!

simo cum ai reusit ieri cu mancatul??

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

neata

miki, pup la vladut...sa iasa si maselele astea o data, offff , si sa nu il mai chinuie!!!

alina.n, cu naty cum mai e ?? si-a revenit cu programul de somn???

eu pe fii'mea nu reusesc sa ii "resetez" si eu ceasul...[:D} in loc de 8 se trezeste de cand s a schimbat ora la 7.....uffff si azi dimi la 7 ei ii trebuia omleta..... doamne cate de mancacioasa.....exact cum am fost si eu in sarcina cu ea.....:)))

stefy te asteptam cu vesti bune de la eco!!!

simo cum ai reusit ieri cu mancatul??

uau, omleta la 7 dimineata..ce inseamna obiceiuriel alimentare ale mamei..vlad nu prea mananca dimineata, cred ca m-a mostenit eu dimineata nici sa nu vad mancare..si el abia daca bea lapticul..trebuie sa-l las o ora doua si pe urma mananca..

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

miki pai ea isi bea si lapticul. vaiiiii e jale cu lapticul asta......ar bea non stop lapte....
de cand nu mai mananc seara, nu prea mai papa nici ea mare lucru seara (doar daca mananca al meu sot) si atunci banuiesc ca de aici foamea asta dimi

Mergi la inceput

laura, iony ce au crescut burticile!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata si de la mine.

Anaxena, si mie mi se pare aiurea reactia doctorului. 3 kg in 5 luni. Pai asta e mult? Pt o femeie gravida??? E complet aiurea. In schimb cu odihna si hidratarea, aici poate reusesti ceva.

Lalely, cred ca faci f bine daca iti iei concediu de risc maternal. Pana la urma, nu cred ca iti ridica cineva vreo statuie la serviciu. Si stiu bine cat ai tras si tu pt sarcina asta. LAs sa fie bebe bine, ca la serviciu, mergem si peste 2 ani.

Ma duc sa vad si eu pozicile noi.

Va pup, o zi usoara celor care sunteti la serviciu!

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

fetele inca sunteti la nani???? cred ca ma bag si eu inapoi la un somn....

ma uitam in agenda in care imi notasem kg luate la prima sarcina si la 25-26 sapt aveam deja luate 10 kg....wowww ce harnica am fost :)))))))

roxy, cred ca azi pui pozici noi cu burtica, nu???

catank ai venit de la plimbareala??? ce ai cumparat pt printesa???

Mergi la inceput