Azoospermia -cap 38-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai stie cineva de dr. Voinea?o fi in tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Enza spune:

Am aflat ca d-na Lavinia Tatomir Pintea a reusit sa vindece unele cazuri de infertilitate. Stie cineva, cum ar putea fi contactata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ce fac fetele?
evanescence tot nu a aparut, nu?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikas spune:

Buna tuturor,
pt cine e interesat/a am o cutie de L-carnitine-250, 90 capsule de vanzare. Am achizitionat-o din state,si nu a mai fost nevoie ca sotul meu sa o foloseasca. Daca va intereseaza, imi puteti da mesaj privat.
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna seara, ce faceti? sunteti in concediu? ,nu prea suntem multi aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Mesaj de la Pisix

"Buna dragi azoogirls, sunt si eu o azogirl cu state vechi de plata pe subiectul asta (cele care ati citit din capitolele din urma probabil stiti povestea mea).
Sotul meu are azoo obstructorie si am facut 6 FIV-uri pana am reusit sa-l concepem pe puiul nostru care acum are deja 11 lunite.
Va scriu pentru a va incuraja si a va arata ca exemple pozitive exista :-)
Si asta pentru ca am facut in iulie un nou FIV (in Bruxelles, cu acelasi medic, dr Platteau, la care am ramas gravida de inca doua ori - dar o sarcina am pierdut-o) si ...rezultatul este din nou pozitiv. Am facut vineri beta si e 42, iar testul de urina e pe zi ce trece mai evident.
Nu indraznesc inca sa ma bucur (sunt trombofilica si nu e f usor) dar voiam sa transmit optimismul faptului ca ...se mai intampla inca.

Va doresc sa vedeti si voi cat mai curand doua liniute insa ...cel mai mult va doresc sa simtiti bucuria imensa de a va tine puiul in brate.

Va imbratisez cu drag ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Mesaj de la Pisix

"Buna dragi azoogirls, sunt si eu o azogirl cu state vechi de plata pe subiectul asta (cele care ati citit din capitolele din urma probabil stiti povestea mea).
Sotul meu are azoo obstructorie si am facut 6 FIV-uri pana am reusit sa-l concepem pe puiul nostru care acum are deja 11 lunite.
Va scriu pentru a va incuraja si a va arata ca exemple pozitive exista :-)
Si asta pentru ca am facut in iulie un nou FIV (in Bruxelles, cu acelasi medic, dr Platteau, la care am ramas gravida de inca doua ori - dar o sarcina am pierdut-o) si ...rezultatul este din nou pozitiv. Am facut vineri beta si e 42, iar testul de urina e pe zi ce trece mai evident.
Nu indraznesc inca sa ma bucur (sunt trombofilica si nu e f usor) dar voiam sa transmit optimismul faptului ca ...se mai intampla inca.

Va doresc sa vedeti si voi cat mai curand doua liniute insa ...cel mai mult va doresc sa simtiti bucuria imensa de a va tine puiul in brate.

Va imbratisez cu drag ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Enza spune:

Va salut, azoo-girls/boys! N-am mai trecut de mult pe-aici, atat din lipsa de timp, dar si pentru ca am fost in concediu. Inca nu am reintrat in rutina zilnica si poate este mai bine astfel. Pentru realitatile cotidiene avem tot timpul din lume. Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Pisix, sarcina usoara iti doresc ! si sa fiti fericiti cu doi bebei!

Enza, noi acum ne pregatim de primul conediu in trei !,dar cel mic e in burtica.

Am facut fet in aprilie si acum santem in sapt 18.
Chiar daca sotul meu are in continuare FSH 38, si este aproape azoo, volum total aprox. 1.mil/ml morfologie A+B 12%, am reusit sa avem 5 blasto foare frumosi, si la al doilea ET am reusit.

Acum speram sa fie bine pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

elena, felicitari pentru sarcina!
Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput