copilul apropie sau indeparteaza

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALLY82

nu m-am dat lovita! am avut niste zile incarcate la serviciu, salarii, situatii, iar de acasa nu am mai reusit sa intru ca nu a mers netul.
sa stii ca sunt recunoascatoare de felul meu pentru orice raspuns primit. am primit toate mesajele indiferent de felul lor cu mare bucurie, deoarece am realizat ca mai sunt oameni preocupati si de soarta altora. va multumesc mult.

scuza-mi curiozitatea, nu stiu daca imi este permis sa intreb, dar la ce concluzie ai ajuns?

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALLY82 spune:

CONCLUZIA ESTE LA MINE. probabil ca vorbiti toate ca sunteti din toate punctele de vedere realizate. e usor sa spui asa. in pielea mea nu poate fi nimeni si oricum ar fideciziile voastre nu ma vor influenta nici negativ nici pozitiv. copil voi avea atunci cand voi hotara eu.
tin sa va multumesc pentru sfaturile voastre, ca ati acordat din timpul vostru pretios minute bune sa dezbatem aici o problema care nu va afecteaza in nici un fel.
teoria o stim cu totii, dar practica ne omora. voi invata sa traiesc EU sa hotarasc EU si sa nu mai aplec urechea catre nimeni.
va multumesc mult!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ai dreptate, tu stii cel mai bine ce este potrivit pt tine. te felicit! macar esti hotarata si pari sa stii ce vrei. iti urez tot binele din lume si sa dea Dumnezeu sa fie decizia potrivita la momentul potrivit.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Sper sa alegi ceea ce este cel mai bine pentru TINE in primul rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Nimeni nu are dreptul sa faca un copil pentru ca asa vrea ea. Este iubitul tau asa ca respecta-l!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Dincolo de problemele evidente ridicate de cresterea unui copil singura ar mai trebui spus ceva. Nu cred ca un copil este solutia la senzatia de singuratate.Copilul va creste si va pleca,si atunci ce vei face?Il vei inrobi,il vei lega de tine,nu ii vei permite sa isi deschida aripile si sa aiba viata lui pt ca te-ai sacrificat pentru el si acum nu trebuie sa te lase singura?Asta mi se pare expresia absoluta a egoismului.Asa ca presupunand ca va umple un gol il va umple un timp dupa care normal ar fi sa aiba o viata a lui.Solutia la frica de singuratate este sa ajungi sa te simti bine cu tine insati,nu sa gasesti rezolvarea intr-o alta persoana(sot,copil,etc).Sunt pro familie,pro copii.Insa cred cu tarie ca nu poti fi fericit cu alta persoana(d-apoi sa te mai inhami si la uriasa responsabilitate care este un copil)pana cand nu esti impacat cu tine.
Daca sti care este sursa problemelor=propriile complexe de ca nu incerci sa lucrezi la aspectul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Poate a decis deja in sensul asta; hai sa nu mai fim atat de acuzatori - inclusiv eu.

Imi sustin insa ideea ca facutul copilului ca leac pentru singuratate si lipit relatie cu japca e riscant si egoist. Cred ca un copil ar trebui sa fie un scop si nu un mijloc de a atince un scop secundar oricare ar fi acela.

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Procreerea este intotdeauna un gest egoist. Nu e nici o crima sa faci un copil pt. tine, ca vrei tu. Eu sustin in general egosimul femeilor de a avea copil indiferent de ce zice lumea intreaga. In cazul tau, Ally, insa cred ca ai putea sa mai astepti putin pt. a-ti fi TIE mai usor, pt binele tau. Dar tu decizi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Eu cred ca daca vrei sa faci copil doar pentru tine cel mai bine e sa cauti o banca cu donatori nu sa inseli increderea cuiva!
E si dreptul barbatilor sa spuna ce vor! Va fi copilul mamei si tatalui, nu doar al mamei!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput