Bazar Umanitar***51***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Buna ziua tuturor!

Ledi si Boticelina am primit pachetele de la voi, multumim mult, totul ok, sper sa mai colaboram.

Sabina maine fac plata pt maieu si mai am o pereche de blugi donati de Jasmin care sunt platiti cand erai cu fata in spital. Poti sa-i pui impreuna dupa ce-ti apar banutii pe cont.

Mamagiuliei revin cu oferta de fire pt proiectul tau. Daca te intereseaza, da-mi un semn.

Nu stiu daca am scris fiecareia in parte asa ca reiau aici, maine fac platile pt ce am luat saptamana trecuta si saptamana asta daca se mai finalizeaza ceva azi.

As avea ceva produse de donat daca fac ordine la haine in week-end. Din pacate nu prea pot sa ma ocup asa ca daca strang ceva care sa merite si sa se incadreze in criteriile de la bazar voi avea nevoie de ajutor.

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic

Buna ziua tuturor!

Ledi si Boticelina am primit pachetele de la voi, multumim mult, totul ok, sper sa mai colaboram.

Sabina maine fac plata pt maieu si mai am o pereche de blugi donati de Jasmin care sunt platiti cand erai cu fata in spital. Poti sa-i pui impreuna dupa ce-ti apar banutii pe cont.

Mamagiuliei revin cu oferta de fire pt proiectul tau. Daca te intereseaza, da-mi un semn.

Nu stiu daca am scris fiecareia in parte asa ca reiau aici, maine fac platile pt ce am luat saptamana trecuta si saptamana asta daca se mai finalizeaza ceva azi.

As avea ceva produse de donat daca fac ordine la haine in week-end. Din pacate nu prea pot sa ma ocup asa ca daca strang ceva care sa merite si sa se incadreze in criteriile de la bazar voi avea nevoie de ajutor.

Sa aveti o zi frumoasa!

catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare

Buna!
In primul rand iti sunt datoare si mega-datoare pt cat am intarziat cu trimisul pantalonasilor. Imi cer mii de scuze. Acum sunt cu pachetul facut, numai sa il pun la posta. Dar acu am observat ca tu ai un baietel de 2+ ani. Pt el sunt blugii rosii luati de la piselino? Daca da ... atunci tre sa descfac pachetul sa il fac din nou . Am pus bonus inca o pereche de raiati rosii, dar sunt cu pisica si floricica, pt o fetita. Zi-mi te rog daca blugii sunt pt baietel, ca sa schimb bonusul, sa pun ceva potrivit pt el in cazul asta.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:

Buna ziua tuturor!

sar`na de oferta, dar momentan spun pas la tot ce e peste puterile mele . trebuie sa termin cele promise si apoi voi vedea . nu promit nimic, dar iti multumesc tare mult pt oferta ta !!!

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ziua buna!

Rhyanna, imi pare tare rau de stresul si frica prin care treceti, sora ta si voi! "Cancer" nu este automat un diagnostic implacabil, multe cancere sunt tratabile (mai tratabile decat alte boli aparent benigne, dar chinuitoare si care degradeaza treptat) - conditia e sa fie diagnosticate la timp, sa fie urmat riguros tratamentul (aici nu merge cu amanari, intarzieri de saptamani etc) si sa se lucreze la moral - au sanse MULT mai mari pacientii care stiu ce au si aleg sa lupte cu boala si au motiv foarte bun sa vrea sa traiasca. Puteti oricand sa cereti o a doua opinie medicala. E foarte important sa stii ce ai (ca pacient), pentru ca trebuie sa stii cum sa combati. Uneori, daca psihicul da semne ca ar cadea rau, trebuie medicatie psihiatrica - ajuta foarte tare la dorinta de a lupta cu boala, in multe cazuri. Cred ca frica e ingrozitoare, la aflarea diagnosticului.

Valentina, sa vii cu bine din spital!

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Sabina, bine v-ati intors din spital! Cum fata ta si a mea sunt apropiate ca varsta si cum Ana a avut, la nastere, probleme cu soldurile si am tratat-o vreo 3 luni (timp in care muream de mila ei, slava Domnului c-a fost bine), simt destul de intens ce povestesti. Nu stiu cum ar fi fost sa mergem cu tratamentul tot timpul, chiar si acum!

Boti, wellcome back! Am primit ieri aviz pentru coletul de la tine, azi il ridic.

kid si flavia_ramona, nu stiu daca v-a anuntat si valicutu: a ridicat ieri coletele de la voi, e incantata (sunt primele ei cumparaturi la bazar).

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multa sanatate tuturor celor care au probleme.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Laura blugii sunt pt baiat, ca rosu e culoarea lui favorita. Nu e nicio problema cu intarzierea, ca a fost lamurita.

Mamagiuliei nicio problema, ma gandeam doar ca ai nevoie si era pacat sa stau eu cu sacul de fire degeaba si tu sa platesti de la tine ca sa cumperi.

Mergi la inceput

Citat:
Mamagiuliei nicio problema, ma gandeam doar ca ai nevoie si era pacat sa stau eu cu sacul de fire degeaba si tu sa platesti de la tine ca sa cumperi.

ti-am dat pemeu urjent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

[purple]ANUNT PT :
ROXANAZ
dupa ce primiti seturili, va rog sa platiti banutii aici:
[size=4][red]pt actiunea DAVID - decembrie - deci doar pt aceasta actiune, banutii se vor vira aici:

io nu pun banii in niciun cont

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

[purple]ANUNT PT :
ROXANAZ
dupa ce primiti seturili, va rog sa platiti banutii aici:
[size=4][red]pt actiunea DAVID - decembrie - deci doar pt aceasta actiune, banutii se vor vira aici:

io nu pun banii in niciun cont

da, sa traiti !

Mergi la inceput