Bazar Umanitar***51***

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Tuturor care isi serbeaza azi ziua onomastica le doresc si eu ,o zi frumoasa si o viata plina de bucurii ,un calduros ,LA MULTI ANI si cate un buchet mare de flori si un pupic ptr fiecare

Si va poftesc si eu la o felie de tort si un pahar de suc ptr fiecare

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Nrata

La multi ani tuturor care poarta numele Sf Mihail si Gavril! Multa sanatate, fericire si tot ce va mai doriti! Petrecere frumoasa!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Am facut plata pentru maria_rubi - 10 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5077 - 6 lei + 3 lei pecu

Trimit acum si pe mail dovada platii.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Confirm plata pentru maria_rubi.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

buna dimineata!

Multumesc pt urari! (eu si feciorul suntem Mihai azi) si uram si noi din suflet La multi ani Mihaele, Gabriele, Mihai, Gavrili si Gabrieli Sa fiti sanatosi si voiosi

Eu vreau sa vin in contrabalansare la ce ati povestit voi in we de oameni neseriosi cu 2 exemplu frumoase. Acutza_eu si cosmina_rus care chiar daca erau la prima cumparare de la bazar, nu numai ca au platit, dar au pus si banutzi in plus pe langa pretul de achizitie.Eu cred ca oamenii de acest fel sunt un mare castig al noului format al bazarului.

O zi frumoasa si vesela va dorim!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Dodo, confirmi, te rog, 30 lei cu initialele OEI? Am si chitanta, dar n-as mai scana-o.. Multu'

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

O problema am si eu acum,cu salopeta de iarna donata pt Alex....era noua,noi nu am purtat-o deloc,si cine a cumparat-o mi-a scris nemaipomenit de suparata ca nu se poate purta ca la un fermuar ii e cazuta cheita de care se trage si celalalt nu se inchide deloc .Si de ce nu am zis acest lucru in anunt.Eu cand am pozat-o am deschis/inchis fermuarele si erau ok ,cheita probabil i-a cazut la spalat,dar fermuarul sa ma impusti ca nu stiu cum naiba s-o fi stricat in halul ala.Si am zis sa mi-o trimita inapoi,ii platesc si banii dati pe ea si transportul,o repar eu(mare filozofie sa strangi putin de cheita sa se inchida fermuarul,sau sa schimbi cheitele)si am fost refuzata.
Saptamana asta o sa platesc sigur tot ce am de platit la bazar,si o sa ma mai bag la licitatii doar daca o sa fie ceva nemaipomenit,ca pt copii inafara de niste pantalonasi pt Alex nu mi-ar mai trebui nimic.
va pe toate

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mda, ti-am scris mesaj privat cu nemultumirea mea tocmai ca sa nu fac caz, dar ai tinut neaparat sa il expui aici si am sa-ti raspund pentru ca nu-mi place tonul si mai sunt si acuzata de rea vointa de altcineva, desi nu m-am plans public de nimic si nu am dat nici rating negativ, am zis ca ma abtin cu totul. Da, draga mea, uite ca pentru mine e mare filozofie, ca nu e vorba "sa strangi un pic cheita", am incercat si eu si sotul meu si mama mea, dar probabil suntem niste incapabili cu totii. Ar trebui schimbat tot fermoarul si cu asta chiar nu ma ocup, ca nu am timp sa stau sa il descos, sa caut prin oras fermoar rosu si sa-l cos la loc, atunci imi fac haine la croitorie. Cat despre trimis inapoi am spus ca nu mi-e de bani, nu imi trebuie sa-mi pui niciun ban in cont dar nici n-o sa mai stau pe drumuri sa pun pachete la posta. Asa mai bine cat am mers la posta si am avut drum in oras ii cumparam lui fiu-meu o salopeta din magazin in timpul ala. Am sa o donez si eu local cuiva pentru care nu e asa "mare filozofie" ca pentru mine sa schimbe fermoarul.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Dodo, confirmi, te rog, 30 lei cu initialele OEI? Am si chitanta, dar n-as mai scana-o.. Multu'

am confirmat-o deja....anunt cum pun la posta

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodo, multumesc, nici nu m-am uitat sa vad daca e bifat...
Nushu, am vazut ca pt. Alexia trebuie sa platesc balerinii.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi, multa sanatate fericire si sa aveti parte de tot binele din lume. Petrecere frumoasa si multi din partea noastra si un mare buchet de

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Nata si eu fac cinste astazi cu ce vreti voi dar sa nu vreti ceva facut de mine pt ca mi-am propus sa lenevesc toata ziua si sotul meu este cu noi astazi asa ca sarbatorim in familie noi amandoi suntem Mihai.Pupici si floricele tuturor sarbatoritilor zilei cred ca suntem f multi.
Si acum sa ma exprim si pt ce am citit.Chiar imi pare rau ca avem si cazuri din astea sincer incepe sa imi fie teama sa mai iau ceva de la necunoscuti in al doilea rand Cris mi se pare strigator la cer cu vecina eu cred ca as fi intrat in pamant si apropos de asta am licitat si eu ieri hainute pt o printesa care este nepotica nasei mele cu care ma inteleg super am vrut sa comande pe numele ei dar avea cont si nu isi mai stia id ul si am zis sa faca pe numele meu intr-un final.Mamica fetitei este surdo-muta si nasa vrea sa o cadouriseasca pe fetita cu tot ce ii mai lipseste cat mai sta o sapt aici la noi in oras asa ca de asta am zis adresa ei sa le ridice ea sa nu imi aud vorbe ca fac afaceri cu Ducki am intampinat o problemuta dar poate o rezolvam ca nu este asa grava si in rest o zi minunata tuturor sarbatoritilor.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput