Bazar Umanitar***51***
Raspunsuri - Pagina 36
madyrizi spune:
hello si de la mine!!!
La multi ani, Edi, sa cresti mare si frumos si la punga gros !!! .
stie cineva ceva despre Lali_mete? am achitat ceva de la ea si nu m-a bifat. o tot mesagesc, dar ea nimik.
o zi perfecta sa aveti.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
Dodo-pui spune:
La multi ani Edy!Ana sa-ti traiasca si sa-ti fie sanatosi copii
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
EDI
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Leditia spune:
Edy
Ana,sa-ti traiasca pruncii,sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
carminabulina spune:
Cu intarziere spun si eu La multi ani, Edy! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de familia ta! Ana sa aveti o petrecere frumoasa! sau a fost ieri? In decembrie ne sarbatorim una dupa alta.
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Nag Salutare! In primul rand vreau sa-i multumesc lui Ducky pentru bonus pt ca i-a facut o mare bucurie baiatului meu .De asemeni iti multumesc pt camasa si pulover.Am surprins-o placut pe mama soacra cu el. In al doilea rand am platit azi (acum o ora maxim)12 lei pt David; 12 lei pt Alexia; 14 lei pt Bogdan (8 lei) + 6 lei. Nu stiu daca s-a inteles ceva. Revin Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
confirm plata -12 ron,pt David.
POZE CU NOI
de David Christian
adablackcat spune:
Dodo, nu ai si 30 lei cu initialele OEI? Plata a fost facuta ieri, depunere direct in cont la BT...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
georgipuia spune:
Buna ziua Doamnelor.. eu am intrat scrit sa va salut si sa va spun ca am achitat direct Leditiei 55 ron, reprezentand urmatoarele:
forme de savarine - ducky 11,6 lei
termos mic - ducky - 22 lei
ingeras - anca16 - 8 + 3 = 11 lei
pantalon de casa - Leditia - 7 + 3 = 10 lei
Total de plata = 11.6 + 22 + 11 + 10 = 54.6 lei
Va pup si va urez un week-end minunat!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Buna ziua Doamnelor.. eu am intrat scrit sa va salut si sa va spun ca am achitat direct Leditiei 55 ron, reprezentand urmatoarele: forme de savarine - ducky 11,6 lei termos mic - ducky - 22 lei ingeras - anca16 - 8 + 3 = 11 lei pantalon de casa - Leditia - 7 + 3 = 10 lei Total de plata = 11.6 + 22 + 11 + 10 = 54.6 lei Va pup si va urez un week-end minunat! Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
confirm plata -55 ron.Multumim.
POZE CU NOI
de David Christian