Bazar Umanitar***51***

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Acum apar cu produse din sacul de la mine
-set superb pentru botez -fetitze
-plovar dama
-rochie tricot mar 44
-bluza "Sweet West"
-bluza tip office
-fusta lunga
-bluza tip ie
-papici roz mar 38-39
-tricou XXl-Nou

Asta-i prima parte

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Intrebare? daca imi sunt confirmate platile eu trebuie sa iau legatura cu donatoarea si sa-i spun ca le-am platit si mi s-a confirmat sau deja s-a confirmat prin mail si atunci nu ar mai avea sens sa fac lucrurl asta de 2 ori?
Vreau sa stiu ca sa nu stau sa astept ca-n gara trenul.

Deci confirmarea inseamna mail de la noi catre donatoare. Ea bifeaza platit in baza mailului, cum faci si tu cand esti de cealalta parte a tranzactiei...
Dar, poti sa iei legatura cu ea sa-i spui ca pana la momentul la care-i scrii ar trebui sa aiba mailul de confirmare, si sa-i precizezi ca numele si adresa din factura sunt ok si tu esti acasa sa-l primesti. De exemplu.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am si eu o super intrebare...nu mai am masina sa ma deplasez in oras ca sa achit fetelor de unde am licitat,cum pot sa achit in afara de a merge la ghiseul bancii??????

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

am si eu o super intrebare...nu mai am masina sa ma deplasez in oras ca sa achit fetelor de unde am licitat,cum pot sa achit in afara de a merge la ghiseul bancii??????

BAZAR

Cu plata ramburs...dar numai este atunci 3 lei transportul ci 7-10 lei in functie de greutate.

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Fetele din Constanta cred ca suntem datoare fata de cercul nostru de bazariste cu o mica explicatie.

Aseara, 30 de fete inimoase din Constanta, pe o parte dintre ele le stiti, Cornelia, Ana (batmanita), Georgi (puia), datorita entuziasmului si intiativei lui Lulu si a Cristinei, ne-am intalnit asear intr-o actiune de strangere de fonduri pentru copiii nostri speciali, Mihaita, David si Bogdan. Mamicile lor au tortalit (adica au adus prajituri, suc, tortulete si copiii), ne-am intalnit la un loc de joaca unde cupiii din dotare s-au jucat pana au cazut lati, iar noi am vorbit pana am ramas fara voce, am licitat hainute cu strigare, asa, ca daru de nunta , ne-am smuls diverse bunuri din mana, am licitat si mancat briose, ne-am pupat, ne-am amuzat si a ramas ca trebuie musai sa repetam figura pentru c-a fost super dooper misto

Ce nu am licitat noi acolo, veti licita voi (si noi , credeati ca scapati?) pentru ca fiecare mamica a plecat cu cate 2 saci de bunuri acasa pentru cauza lor.

Poze pentru eternitate aici

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

vreau si eu!!!!!!!!!
daca venim la mare la vara ne intalnim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sarumana dodo ,pai in cazul asta ma mai bazaruiesc si abea peste o sapatamana merg sa decartez serios la banci

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Rhyanna: super idee, sa facem o intalnire si in vara, cand veniti mai multe la mare

Eu mai astept niste produse din cele de aseara, mi-a ramas gandul la ele , dar le-am ratat din cauza de cupil plangacios.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

La multi ani, Edy !!!

Azi dau eu de baut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Boti, am vazut pozele. Super idee ati avut ! Poate se molipseste si provincia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani!

Edy

multe pentru mami.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput