Bazar Umanitar***51***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Buna dimineata! Cafea neagra si bomboana mentolata?

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

diannaalex rog si eu o confirmare de palta cu initialele R.A de la un cumparator care nu e membru DC,dar a facut plata de 15 ron pentru Alex
Treaba e un pic mai complicatat de fapt...eu am pus la bazar o bluza http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4899 si cumparatorul a virat 15 ron,a spus ca i s-a parut prea mica suma de 6 ron,asa ca am rugat sa mai aleaga ceva de la bazar pana la suma de 15 ron ,ca sa fie ok..e bine asa??ziceti si voi??

Confirmam plata de 15 lei. Multumim frumos de ajutor

Trimis confirmarea.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Flowers,chiar acum am intrat sa-ti zic ca ti-am trimis coletul.....mii de scuze ca am intarziat atat.....Sa ma anunti cand il primesti

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Ellax sti cum ar merge o cafea
scuze ca n-am intrat 2 zile, insa nu m-am simtit in stare, bebe ma tine treaza noaptea, ziua imi fac treburiloe si ies cu el afara, Ema e in vacanta si ma solicita si ea, pregatiri pt botezul de duminica...ieri m-a vazut sotul si mi-a zis ca ma ajuns oboseala...
uf si n-am terminat cu pregatirile
promit sa fac raportul saptamana viitoare
acum dorm amandoi am pregatit micul dejun pt Ema si tzatza stanga pt Petru, ca dreapta ma seaca
va pup...daca ami am timp intru diseara

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am ridicat coletul de la sabina.p, foarte frumoase si multumim pentru bonus. sper sa-i vina prietenei mele ca mie nu-mi intra nici pe o juma de dos (ma refer la pantaloni).

o zi excelenta.

apropo de cafea: mai am si eu cateva zile si ma las de ca nu mai am ce... asa ca o sa beau prima cana cu cafea dupa 2 ani .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi
apropo de cafea: mai am si eu cateva zile si ma las de ca nu mai am ce... asa ca o sa beau prima cana cu cafea dupa 2 ani .

Si nu te lasi de cafea, daca tot ai rezistat doi ani fara?

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank">elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neatza fetele! Sabina, am primit blugii si maieul Flaviei, dar mai aveam castigata de la tine rochia asta. S-a intamplat ceva sau doar ai uitat?
Elinia si Mari - am primit coletele de la voi, multumesc.
Edit: multumim mult si pt bonusuri, si Elinia si Mari.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

m-am lasat de nevoie nu de voie. abia astept sa-mi bag botu' intr-o cana . trebuie sa recunosc ca am rezistat cu stoicism si am fost cuminte .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariuca-sara

am achitat in contul lui Marius Andrei 15 lei pt http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6188 ,confirmarea apare la subiectul lui

Mami de Maia(01.11.1994) si Sara(03.11.2008)

Citat:
citat din mesajul lui dana.andrei

Confirm pentru: MIRaluca= 15

Confirmat.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Neata
Mi-ati facut pofta si mieee de cafea ... Alexia a facut treaba mare da mareee si nu vreti sa stiti ce era pe gipsul ei si inauntru ,mi-e si rusine cand m-oi duce sa il sccot ca e asa scarboasa tanti aaia.......

Azi vreau sa trimit colete pentru : roxanz,lenabum,tonic,euaana,matilda daca ar mai fii cineva ... sa tipe dupa mine...
Draga adablackcat cred ca s-a intamplat ceva ,... ca rochia sigur am pus-o .. sa fie posibil sa desfaca la posta ?sau sa o fii pus la altcineva din greseala .. dar nu mi-a spus nimeni nimiiiic
,cum sa procedez in astfel de cazuri .....
Astept un semn daca din greseala a ajuns la alta fata ....
Multumesc si mii de scuze adablackcat sper totusi sa se rezolve cumva....
Mady imi pare tare raaau ca nu iti vin blugii aia ...si mie imi placeau dar mie mai rau .... intrau pana la genunchi

http://alexiamariapintea.blogspot.com/

Mergi la inceput