Laparoscopie 16
Raspunsuri - Pagina 14
rrok spune:
Va multumesc fetelor pt incurajari
Imi doream atat de mult sa fac aceasta operatie deoarece o colega a ramas graviduta in luna de dupa operatie...si eu ma leg de orice speranta.
Va multumesc!
OanaV2010 spune:
Fetelor, azi s-a operat Lavi.
Ne gandim la tine , Lavi, si te asteptam cu vesti bune!
Rikidone spune:
Imi poti spune, te rog, cat te-a costat laparoscopia la Giulesti? Am incercat sa-ti dau PM dar cred ca nu ma pricep prea bine. Mi-a dat mesaj ca nu accepti PM-uri. Sanatate multa!
Rikidone spune:
Si eu vreau sa stiu preturile! Sper sa ma operez si eu la inceputul lui ianuarie! Vreau sa fac Sarbatorile impreuna cu cele 3 chisturi ale mele!
cicineata spune:
Am intrat cred ca de 10 ori azi pe forum sa vad daca ne-a dat Lavi vreun semn..
Ne gandim la tine si te asteptam cu impresii frumoase despre operatie si mai ales, fara chistulete!
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rikidone Imi poti spune, te rog, cat te-a costat laparoscopia la Giulesti? Am incercat sa-ti dau PM dar cred ca nu ma pricep prea bine. Mi-a dat mesaj ca nu accepti PM-uri. Sanatate multa! |
trebuie sa ai 10 postari ca sa trimiti mesaj
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
lavi02 spune:
Fetelor, multumesc mult de sustinere si de pumnii stransi , ieri m-am operat, azi m-am externat.
Mi-am revenit super-repede si usor din anestezie si am scapat de chisturi care doctorul zice ca sunt benigne si sa stau foarte linistita pana la rezultatul biopsiei.
A fost mai simplu decat ma asteptam, stresul dinainte a fost mare.
Ideea e sa va asteptati la ceva greu ca apoi sa fiti surprinse cat e de simplu :)
racheel spune:
lavi, ma bucur ca esti bine
iei antiinflamatoare ceva?
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
cicineata spune:
Lavi,
Bine ai revenit! Cand te simti mai bine si ai chef de vorbit, te asteptam cu detalii, noi suntem cu morcovul cat casa!