Fiv la Cluj 45
Raspunsuri - Pagina 4
brunadria spune:
Helloµ...
cristina aici nu se practica embryo glue! deci nu am facut!
chiar asa! pe unde umbla gasca noastra?
georgicule da ne vesti despre tine!
uratico ne ai parasit ?
mamicile cred ca sunt ocupate, graviduta noastra e activa iar aspirantele cred ca s au saturat de subiectul asta
va pup si va doresc o duminica frumoasa!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Daca in franta nu se face,inseamna ca nici la cluj
Nu stiu ce face gasca...,pana si uratica ne-a parasit ,mamicile sunt ocupate,au absenta motivata dar nu de tot
Lasa bruni ca suntem noi doua ,si pana la urma apar si fetele cu toatele.
De-abia astept sa vad ce au facut prin strainataturi.
Graviduta noastra sigur va fi de maine mai mult cu noi,ca va avea mai mult timp
Imediat incepi si tu,trebuie sa fii bucuroasa,eu mai am putin de asteptat cu criza asta...
Eu ma duc dupa-masa sa bag un iulius mall,asa de relaxare.
Pupici si tie si duminica placuta
brunadria spune:
de corina mai stiti ceva?
in ce stadiu e?
fetelor va asteptam cu vesti...
petruta cand te reorganizezi ?
cristina3343 spune:
Corina parca pe 3 trebuia sa fie in austria,nu?
Corina,edennoa,va asteptam cu VESTI SI DETALII(vrem sa stim tot,tot,incepand de la intampinarea secretarei pana la medicatia dupa ET
Sa fiti 2 in 1 sau 3 in 1(vorba uraticei,uratica sper ca nu te superi ca te tot citez )
Va pup,am fugit la mall
corivio spune:
Hellau!
M-am intors vineri din Austria extrem de incantata.Inca nu s-a decis asupra protocolului, pentru ca era necesara inca o analiza (testul halo), dar ne invartim in jurul icsi sau imsi.
Eu am inceput sa iau eurthyrox ,nu sunt prea in forma, dar imi voi reveni.
Corina,in curand o fericita
cristina3343 spune:
Bine-ai revenit corina
La ce te referi cand zici ca esti incantata,la laborator sau la tot?
Daca nu-s indiscreta pentru ce e testul asta halo,si de la medicamentul asta nu prea esti in forma,daca nu-s indiscreta asta pentru ce e?
Daca da,lasa ca trece si merita,si pe mine parca ma deprima duphastonul ce-l luam dupa inseminari...
Iti doresc sa va indepliniti visul acum la viena
O seara placuta!
corivio spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o
Cristina -testul halo verifica adn-ul spermatozoizilor si in functie de el se decide icsi sau imsi.
Iar eu iau euthyrox,sa imi scada TSH sub 2.La inceput nu am prea fost de acord cu treaba asta, dar mi-a explicat si dr. de familie aici si la Viena importanta TSH sub 2.Si chiar au dreptate.
Am fost incantati de toata treaba acolo;desi sunt o gramada de pacienti(numai acolo cand am vazut cati asteapta mi-am dat seama ca nu suntem deloc singurii)sunt rabdatori cu tine si iti raspund la toate intrebarile.Mie mi-au mai facut un test de hormoni AMH, care determina rezerva ovariana si care daca va ste recomandat la careva sa il faceti puteti sa il faceti si in Austria.(costa la fel ca si Romania).
In rest toate bine , sunt f linistita ca totul va fi bine.
Corina,in curand o fericita
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Corina,multumim de cafea.
Mersi corina de explicatii,se pare ca-s tare complecsi,eu cred ca esti nu pe drumul cel bun,ci pe cel foarte bun
Si kry stiu ca a venit super incantata de austria.
la toate
O zi buna!
alinutahu spune:
neata fetelor dragutelor
corina....se pote citit printre randurile scrise de tine ca esti foarte mutumita si incantata de vizita ta la Viena ....sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun ....imi place optimismul de care dai dovada ....asteptam II liniute de la tine cat de curand
cristina...ai inceput munca ,nu?
brunadria...graviduta de mine e mai mult leneseeee si au nceput sa o doara toate alea in special picioarele si spatele
astazi o zi aglomerata pt mine ...pe 10 ma duc la birouri sa predau ceva hartii,dupa care merg la medic sa duc analizele de sange de la ora 15 gimnastica si de la ora 16.30 cursul in cadrul spitalului ,plecarea acasa din spital ,asta este ultimul si pe la ora 19 sper sa ajung si eu acasa
sa aveti o zi buna
+21 surprize...surprize!
brunadria spune:
neata buna si de la mine...
alinuta nu te obosi prea tare , eu zic sa te mai si odihnesti!
corina sa dea d zeu sa fie cu noroc ,sa ne anunti in curand ca esti graviduta!
cristina servici usor!