Fiv la Cluj 45

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Coriiinnnnaaa,te asteptam cu vesti BUNE!!!(sper ca nu te-ai suparat ca te-am "strigat"asa.
Bruni,alinuta,petruta si restul fetelor,unde umblati,ne lipsiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Salut fete dragi.
Nu am mai apucat sa intru pe forum ca sunt inca in renovari pana maine si apoi ma voi linisti.
Edenoa-imi pare rau pentru tine.
Alina
Eu sunt bine la analizele trecute tsh era inca tot mare si in consecinta mi-au marit doza de eutyrox;ma simt bine , dar efectele secundare nu au intarziat sa apara:am cosuri pe fata ca la pubertate, tranzit lent ,pofte de toate genurile, stare in general continua de nervozitate.Dar toate trec.Sper ca sapt viitoare cand voi repeta analiza ,sa scada tsh si sa pot sa incep schema de stimulare;oricum pana acum pot sa spun ca voi face protocolul lung cu inhibare la inceput(ovarele mele sunt polichistice)si in rest nu mai stiu, dar va voi tine la curent.
Va pup si o sa mai intru cand ma mai linistesc, cel mai probabil dupa ce termin cu

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Corina ,sa-ti iasa analizele bune!
Esti harnicuta,sa vii in curand cu testul cu II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Ac folic se ia 3 luni inainte si primele luni de sarcina (eu iar non stop din cauza mutatiei ce am). In mod normal ajunge de 1 mg, dar eu iau de 5 mg (acifol) din cauza mutatiei.

Aspenterul se ia 1 / zi tot timpul, se intrerupe inainte de interventii chirurgicale (ex. punctie) ca sa nu cresti sansele de hemoragie. Eu as recomanda prudenta la aspenter pt ca eu am facut alergie urita la el si l-am lasat de o parte.

Gynease eu am luat 2 / zi.

Se iau si alte medicamente in timpul sarcinii, in fc de ce afectiuni ai, eu o sa iau Euthyrox pina in trimestrul 3 (sub monitorizarea TSHului). De asemenea, poti sa iei vitamine, medicul din Ungaria mi-a recomandat sa iau Elevit cu 3 luni inainte de fivul urmator si continuate.

Depinde de fiecare ce si cum, nu cred ca este o formula generala.
Nu stiu daca e prea bine sa iei fara sa fi discutat cu un medic inainte, pt ca sa nu iti faci cumva rau in speranta ca faci bine. Avem un echilibru in organism si nu e bine sa il stricam decit daca e justificat.

Mergi la inceput

Multumesc mult edennoa
Eu cred ca mi-s cu capul ,m-am apucat de luat de 4 zile acid folic,ca facusem nitica pauza de la sex si apoi fix la ovulatie am luat pauza de la pauza de la sex;poate se intampla vreo minune ca in cazul criademei;acum mai iau pana in data de 8 (sau poate si dupa )cand e momentul adevarului ;
Gata fetelor,am semnat si io petitia pentru concediul maternal de doi ani,am scris hi hi hi ca sper ca-s viitoare mamica si ca-s viitoare matusa

Mergi la inceput

Parca acidul folic e foarte important pentru bebelus,chiar atunci cand de fapt femeia nici nu stie ca e gravida de isi asteapta CM,adica in prima luna de la concepere.
Nu vreau sa ma risc

Mergi la inceput

Edennoa,ai cumva ceva titluri de filme bune la care ziceai ca va uitati?
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!
asa..ieri vizita mult asteptata la dr..ptr interpretare analize!apropo-consultatia a fost de 100eur!
deci..
1.nu se vede hidrosalpinx!(ceea ce se bate cap in cap cu ceea ce imi scriu drii de la spital)
2.nu am ovare polichistice(repet-se bat cap in cap cu analizele din spital)
3.se vede polip endometrial-aici s-au nimerit una cu alta-asadar urmeaza histeroscopie operatorie-in ce an vom vedea..ptr ca aici dureaza fratele meu 5 ani sa obtii o programare la dr!
4.prolactina marita- nu-i bai-se urmeaza tratament
5.recomandare dr-FIV!chiar daca am pierdut sarcina cu beta pozitiv..parerea drului este - risc sarcina extrauterina!asadar-ca sa nu ma mai complic-sa clipsez trompele si pe urma fiv!
aaaaa..programarea ptr fiv aici e peste 2 ani!!si daca vreau la privat-ma costa doar 8000 eur!

asadar..ca plan de bataie-fac histeroscopie si laparoscopie ptr clipsare trompe aici-ptr ca e gratiut,iau anticonceptionale intre timp si pe urma trec la fiv..

bruni-am incercat sa te sun si nu pot-nu stiu de ce!mai esti prin zona?sau de ce nu pot sa vb cu tine?si nu..nu mi-au raspuns inca la mail..tu ce mai ai in plan?

fetitele mele dragi si frumoase-va pupacesc cu drag si tin pumnii la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

aaa..analize hormonale perfecte!ca la 20 de ani!si ovulatie ca la carte!!

sincer nu stiu ce sa mai zic..deja sunt satula de dri,analize etc etc..sper sa fac cat mai repede fiv ptr ca altfel o iau razna!

ufffffffffff..mama ei de viata!

si culmea ironiei-seful meu e prieten cu drul..si asa a aflat problema mea!bun rau-nu stiu ce sa zic!secret dr-pacient se pare ca nu exista!in fine..asa am concediul asigurat!dar ptr la anul-ca anul asta nu se poate..

asa ca va pupaces din nou si sunt cu ochii pe voi ca pe butelie!

Mergi la inceput

Uratica,acum ai fost la directorul spitalului?
Eu zic ca foarte bine te-a descurcat,ai si tu cararea pe care sa mergi;iti doresc multa bafta!

Mergi la inceput