Fiv la Cluj 45
Raspunsuri - Pagina 15
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
O zi buna si o ,un ceiut
Uratica draga nu dispera,mai ai putin si vii acasa,vei fi cu cei dragi tie,si ai si banuti sa treci la fapte
la toate fetele
brunadria spune:
ce fac fetele?
eu am vb azi cu prietena mea care e dr ginecolog, maine ma anunta cand m a programat la dr! sa vedem ce mai spun si ei!
uratica am vazut abia acuma pm ul de la tine!
e ok ce ai scris! vb
corina te asteptam cu vesti bune
alinutaai plecat in romanica?
cristina
eden pe unde te ai ascuns?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
Bruni,bine faci
Eu mi-s in c.o.,doar vinerea viitoare incep iar serviciul
O zi buna si weekend placut!
Si de dimineata!
Alinuta,corina pentru voi am pregatit una decofeinizata!
Apropo alinuta,tu mai bei cafea sau n-ai baut niciodata?
La mine va fi tare greu cu cafeluta cand oi fi gravi!
Fetele,eu in curand ma duc la serbarea de craciun a nepoticei
De-abia astept!
la toate
edennoa spune:
salutare tuturor,
nu am mai scris ca nu am mai avut noutati tot cu serviciul, si de luni reincep pilates, merg la sala ca sa fiu in forma pentru sarbatori; s-a deschis o sala noua la noi in manastur la big si e foarte tare, merg luni sa vedem cum e si instructoarea de pilates; daca imi place merg acolo, daca nu, merg unde mergeam si inainte
am discutat cu medicul, luna asta ne relaxam cu sarbatorile; in ianuarie trebuie sa refac analizele hormonale, si generale, sa reincep cu vitaminele si la final de martie o sa facem din nou fiv, speram sa raspund mai bine la stimulare si sa avem mai multe sanse
nu ne-a recomandat alte analize genetice, nici alte tratamente, a zis ca nu e cazul; chiar daca embrionul nostru a fost okay, nu s-a implantat defel (de aia era beta asa mic)
sa nu ma uitati daca e intilnire, chiar daca nu scriu, citesc, uneori nu am legatura buna si e mai greu de scris de pe telefon
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
O zi super buna!
Edennoa,super program ai in toate!
Parca as face si eu putina miscare,ma simt parca anchilozata,nu stii unde se face step,undeva in centru,dar nu la gimmy in cipariu ca e putin departe de mine si sa fie si sambata.Multumesc mult
la toate
edennoa spune:
Cristina, ai multe variante in centru:
missfitness in piata unirii
oxygengym pe iasilor
inca o sala dar nu imi amintesc numele pe v babes mai jos de marty
toate au siteuri, da sa vezi cum e, majoritatea au gratis prima sedinta, merita sa mergi sa vezi cum e
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
O zi buna si un ceiut ,o
Multumesc edennoa,la oxygengym pe iasilor pare acceptabil,step de 2 ori pe saptamana sau se poate doar o sedinta in caz ca stam rau cu timpul liber
Duminica frumoasa!
cristina3343 spune:
'Neata fetelor!
O ,un laptic si un ceiut cu lamaie.
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Corina,te asteptam cu vesti bune
Alinuta,te asteptam in ro!
Bruni,edennoa,uratica,petruta,littlegirl,magduta10,turqoise si restul fetelor va astept la o
Fetelor mergeti de 1 decembrie la artificii si la concertul de la ora 15?
Cred ca va fi fain