Puterea femeilor
Raspunsuri - Pagina 2
desprecopii spune:
Eu nu stiu prin ce te-a convins pe tine Elena Udrea, draga luisa, ca arata bine si atat...dar, cum nu ne cunostem, cine stie poate i-ai fost profesorul universitar si ai prins-o copiind la examene. ![]()
Deocamdata e ministru, si mi se pare ca se descurca foarte bine.
Am observat in multe discutii - aici sau face to face - ca exact femeile sunt impotriva femeilor politician in Romania. E un fel de gelozie sau ce? Probabil se simt mai bine reprezentate de barbati.
Da, exista si femei frumoase care sunt inteligente si, Elena Udrea asa mi se pare. E desigur o parere personala si sunt sigura ca o sa apara iar interminabilele discutii politizate...fara sa ne hotaram ca si femeile au ceva de spus in societatea romaneasca ![]()
![]()
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
luisa1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nelia Pai cum sa fie Angela Merkel presedinta Romaniei, e romanca? CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |

nu, dar mi-as dori ! 
luisa1983 spune:
| citat din mesajul lui desprecopii Eu nu stiu prin ce te-a convins pe tine Elena Udrea, draga luisa, ca arata bine si atat...dar, cum nu ne cunostem, cine stie poate i-ai fost profesorul universitar si ai prins-o copiind la examene. Deocamdata e ministru, si mi se pare ca se descurca foarte bine. Am observat in multe discutii - aici sau face to face - ca exact femeile sunt impotriva femeilor politician in Romania. E un fel de gelozie sau ce? Probabil se simt mai bine reprezentate de barbati. Da, exista si femei frumoase care sunt inteligente si, Elena Udrea asa mi se pare. E desigur o parere personala si sunt sigura ca o sa apara iar interminabilele discutii politizate...fara sa ne hotaram ca si femeile au ceva de spus in societatea romaneasca ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Probabil ca ai dreptate!!!!
elaga spune:
Nici eu nu inteleg reactia roamancelor la adresa femeilor care au succes. Cum apare una, cum sarim sa o sfasiem. O fi invidie?
My_Lady0091 spune:
off...toate femeile puternice..trebuie sa aiba si succes?
si daca nu au, ce?nu mai sunt puternice?
cine iti da puterea asta?o terta persoana sau o gasesti in tine?
nu sunt de mult pe DC insa am citit si am regasit printre randuri multe femei puternice si aici...care lupta zi de zi cu sine, cu altii, cu singuratatea, cu neajunsurile..dar lupta..se ridica...cad..se ridica iar..plang..se bucura apoi..sunt si mama si tata.eu imi dau jos palaria in fata lor..
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
XIO spune:
Nu Udrea a dat tot sacul ala de bani pe o frunza?
Din pctul meu de vedere n-are stofa de presedinte, nu ma incanta ca se foloseste doar de sexul ei ca sa obtina ce vrea.
Pana sa o aud vorbind ma gandeam ca Elena Basescu ar putea ajunge, dar mi-a trecut subit gandul.
Si nu, zau ca nu's geloasa sau invidioasa pe Udrea (de ce de cate ori este criticata o femeie replica e "esti invidioasa precis"? )
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com