Puterea femeilor

Puterea femeilor | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

In Brazilia, o tara cu convingeri majoritar macho, a fost aleasa presedinta o femeie.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/dilma-rousseff-prima-femeie-presedinte-din-brazilia-910924.html

Credeti ca ar fi posibil sa avem o femeie presedinta in Romania?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Tu chiar vrei sa deschizi cutia El Pandorei pe DC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Personal, nu cred ca s-ar putea intampla la noi asa ceva. In afara Elenei Udrea nici o alta femeie nu are atata notorietate incat sa se poata gandi macar la aceasta functie. Iar Elena Udrea face parte dintr-o anumita categorie de femei: urata de femei si curtata de barbati. Doar sa se procedeze exact ca in Brazilia. Basescu sa o numeasca pe direct succesoarea sa, sa o sustina si sa se puna in miscare masinaria de vot. Totul este posibil la noi.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ellinia, dar in Brazilia s-a votat nu s-a numit! Adica nu a numit nimeni succesorul.

Fara surprize, Dilma Rousseff a castigat turul doi al alegerilor preziden#355;iale #351;i a ob#355;inut 56% dintre voturi, iar contracandidatul ei Jose Serra, 44%, potrivit Comisiei Electorale, relateaz#259; BBC.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu cred ca este posibil, doar ca inca nu a aparut in politica romaneasca o femeie destul de puternica, de inteligenta si de remarcabila pt a face diferenta. Cele care sunt, nu difera cu nimic de colegii lor de partid. Pt un timp (f, scurt timp) am vazut in Mona Musca femeia care ar fi putut face diferenta in politica romaneasca. Dar a dezamagit si ea ca atatia altii.
Poate o sa vina o femeie puternica si desteapta, cu proiecte viabile si cu abilitatea de a le pune in practica .. dar asa .. cam din generatia fetei mele. Mai devreme, nu prea cred.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Mona Musca nu a dezamagit. S-a retras pur si simplu din viata politica, nemaisuportand sa fie improscata cu noroi de adversari si (mai ales) de mass media aservita acestora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Desprecopii, stiu ca s-a votat in Brazilia, a fost un fel de a spune ca Basescu o va numi direct succesoarea lui, adica o va sustine din toate punctele de vedere si astfel ar avea toate sansele sa castige. Era oarecum o situatie asemanatoare. Fostul presedinte cu doua mandate la activ, deci neavand cum sa mai candideze inca o data, a sustinut-o pe doamna respectiva si astfel votantii lui au devenit votantii ei.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Alegerea unui presedinte chiar si in virtutea alegerilor libere ramane si cred ca va deveni cu atat mai mult o masinarie gestionata in primul rand de puterea politica. Va fi o chestiune de bani de marketing electoral si deosebit de important functia de presedinte ramane dincolo de toate o prelungire in primul rand politica. Uneori (rareori) pote fi o refulare o dorinta de altceva dar fara bani, fara un ascendent greuy de crezut ca va intruni sufragiile electorilor.
In afara de asta - nu se rezume deloc la alegerea in sine, la actul de a fi devenit presendinte de stat. In fapt acesta este doar un aspect de moment - este esentiala viziunea, puterea, crezul, implicarea, diplomatia, medierea, sarmul, sunt atatea elemente care ar trebuyi sa defineasca ce face un presendinte ales, ce lasa in spate un presendinte ales, ce propulseaza un presedinte ales, acestea sunt mult mai esentiale decat actul in sine de a fi ales la un moment dat. Nu cred ca are atat de mare importanta sexul dar cred ca are importanta rezistenta psihica, viziunea, stabilitatea emotionala. Sunt cateva aspecte ce tin oarecum de natura si specificul femeii si/sau barbatului care ajuta sau dimpotriva dezavantajeaza un sex sau celalalt in diferite aspecte ale vietii. Si asta pentru ca natural (cu exceptiile de rigoare) suntem astfel conceputi.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Mona Musca nu a dezamagit. S-a retras pur si simplu din viata politica, nemaisuportand sa fie improscata cu noroi de adversari si (mai ales) de mass media aservita acestora.

Pe mine personal m-a dezamagit faptul ca a fost santajabila. Ca adversarii si presa au avut "scuipat la furca", ce s-a zis ca a facut de fapt facuse. Ca altii au profitat si au exacerbat, ca au facut din tzantzar armasar ... problema initiala, tzantzarul era acolo, real.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

In Brazilia, o tara cu convingeri majoritar macho, a fost aleasa presedinta o femeie.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/dilma-rousseff-prima-femeie-presedinte-din-brazilia-910924.html

Credeti ca ar fi posibil sa avem o femeie presedinta in Romania?

1.Foarte bine! Daca-si duce la indeplinire ce si-a propus, de a continua procesul de eliminare a saraciei inceput de predecesorul sau cu atat mai bine!
2. Da , Angela Merkel (daca ne vom pierde suveranitatea economica....)ea ar fi potrivita dupa parerea mea! Parca a fost denumita cea mai puternica femeie din lume (sigur puterea-i sta in creier , nu in muschi ) si poate va reusi ea ce n-au reusit atatia barbati! Elena Udrea?!Da,este frumoasa, arata foarte bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai cum sa fie Angela Merkel presedinta Romaniei, e romanca?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput