Novdec2010-BV ALLEXXIA, BEA, SIMO! HAI ALINA!"

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Msymo si eu am luat de -2/+2luni tot din aclasi motiv ca si tine! Sunt finute si nu acopera toata fata! I-am comandat si lantisor care e mortal,gentuta unde sa le tin si o cutie sterilizator care se baga la microunde! Am mai luat o suzeta 0-6 luni fff frumoasa! 2 biberoane in forma de S cu tetine cu flux redus si care imita sfarcul si de proba am luat 2 tetine cu flux reglabil! Ce face Deiutza ta? a...... Am vazut o poza cu DEiutza ta imbracata intr-o pijamaluta cu hello kitty..... Imi spui de unde ai luat-o? Sunt lesinata dupa tot ce e cu hello kitty!

Kitty

34+

Sunt de la H&M din Austria.

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

sugubina, eu ma simt f bine, nici un discomfort, e adevarat ca ma misc si merg ca o rata, dar merg, insa dr meu i-a zis ieri la eco sa am grija ca bebelinele sunt mari(2.250 gr si 3.000 gr) , ca eu s-ar putea sa am diabet gestational etc
habar n-m ce se face in caz de diabet...????

si am programat si cezariana pe 23 noiembrie- sper sa reziste printesele mele pana atunci, sa nu se intample ceva

Lore 33 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Sugubina esti o scumpa. Pai tu ai doua printese de care tre sa ai grija acolo in burtica. Lasa ca sunt sigura ca vor fi 2 cumincioare si vei recupera timpul prin magazine. Eu nu ma pot plange deloc de o sarcina grea( multumim Domnului) dar la cat de mult misca bebe sigur vom avea de furca dupa ce vine pe lume .

Ieri m-am intalnit cu fosta mea sefa care are o fetita de 1 an jumate- o scumpete de fata si ne zicea mie si sotului" Bucurati-va de ultima luna de liniste din viata voastra!!". Asa m-am distrat.... probabil ca stie ea ce stie.

Tot ieri in plimbarea mea mi-am cumparat garmastanul entru sani. Am vazut ca scrie ca te poti da si din luna a 8 a cu el. Am zis ca o sa ma dau cate putin macar la cateva zile si ma tot frec cu prosopul pe sani dupa baie dar marturisesc ca e un sentiment groaznic. Am sfarcurile atat de sensibile
.

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

habar n-m ce se face in caz de diabet...????

Lore 33 + &

am o prietena care a avut diabet gestational si stiu ca a tinut regim ca si un bolnav de diabet: nu manca absolut nimic dulce, nici macar legumele care cica contin zahar: mazare, morcov, etc... in plus manca destul de putin la fiecare masa, dar de 5 ori pe zi... bine, ea a fost obsedata si isi cantarea absolut totul... calculul era la gramaj ce m-a socat a fost cand mi-a spus ca evita bulionul pentru ca are zahar, initial nu mi-a venit a crede, dar apoi verificand ingredientele i-am dat dreptate... in fine, ideea in mare este sa eviti dulciurile si tot ce contine zahar, nici fructe nu trebuie sa mananci mai mult de trei pe zi caci si ele sunt foarte bogate in zahar

asta e tot ce stiu, sper sa te ajute ca si informatie... acum trierea si exigenta ramane la aprecierea ta

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Lore dar nu ti-a dat sa faci testul de toleranta la glucoza? Sa se asigure daca e sau nu? Eu l-am facut la 32 de saptamani. In cazul nostru cu sarcini gemelare este riscul mai mare de a dezvolta diabet si de asta se face testul.

fericita!! 34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

lorin7774 legat de intrebarea ta tehnica-vineri tre sa iau bani doar din prenatal, am depus cererea de compensare impreuna cu concediu sa vedem ce imi intra/te anunt.Kiss
sugubina 34+ cu Puficele

mi-am verificat si eu statul de plata si cei 15% i-au bagat ca prima, deci au fost supusi tuturor cotizatiilor, nu doar impozitului cum afirmasem initial!!!

astept sa vad la tine cum vor proceda... nu uiti sa ne tii la curent vineri

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Lore dar nu ti-a dat sa faci testul de toleranta la glucoza? Sa se asigure daca e sau nu? Eu l-am facut la 32 de saptamani. In cazul nostru cu sarcini gemelare este riscul mai mare de a dezvolta diabet si de asta se face testul.

fericita!! 34+ si
l-am facut ieri, astept rezultatul

multumesc de sfaturi diana b

Lore 33 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

fetele, mutumesc de raspunsuri....

Sugubina, si eu tot vineri ar trebui sa-i iau, concediu + diferenta, dar am avut o discutie cu contabila si vroiam sa vad cum au procedat altii...

deci: stiu ca CM e 85%...la el se palteste doar CAS, dar la nivelul salariului minim pe economie; asta inseamna ca iei in mana aprox tot atatia bani cati ai luat cand ai fost la serviciu. Din textul legii eu inteleg ca trebuie sa-ti mai dea nu 15% din brut,, in CCM unic nu scrie imic de 15%, ci diferenta dintre brut si net....care e mult peste 15% din brut...
adica revin cu exemplul : 1500 net = CM; asta e la un brut de 2000(aprox).....deci diferenta mea de incasat e 500, in nici un caz 15% din 2000, care inseamna 300...sper ca m-ati inteles...ca eu ma pierd in cifre

Diana, te rog eu mult sa verifici pe fluturas daca acea prima este 15% din brut sau e diferenta dintre brut si net...
ms mult

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris-Harieta spune:

Sunt si eu o mama fericita. Traiesc sentimente minunate de cand a venit pe lume fetita noastra.
Timothea Erika s-a nascut vineri pe 29.10.2010,la ora 00.10, 3000g, 50 cm, scor apgar 10, la 39 saptamani si 2 zile,la Maternitatea din Brasov, cu d-l doctor Anastasiu Vlad, nastere naturala.
Nu ma asteptam sa nasc in ziua aceea, am avut contractii regulate dar nu erau foarte puternice , am zis totusi sa trec pe la medicul meu sa vad cand e momentul sa merg la maternitate. cand m-a vazut a zis sa merg direct acolo pentru ca am dilatatie 4-5. In drum spre maternitate am simtit ca am energie si incredere ca totul o sa fie bine. la ora 20 m-a internat si la 24.10 am nascut. Asa cum imi doream nu am facut epidurala si durerile au fost suportabile. Imediat mi-au dat bebelusa sa o tin la piept. Tremuram toata de emotie .Cele 5 ore care le-am stat pana dimineata in salonul pentru lauze m-am gandit si am asteptat momentul sa-mi revad fetita. Nu am inchis nici un ochi. Din acea dimineata suntem nedespartite, mi-au adus-o in salon si a stat cu mine, a fost bine asa pentru ca am reusit sa ne acomodam repede. Papa laptic de la san destul de des dar nu in cantitati mari. Doar o asistenta m-a incurajat sa alaptez, m-a si ajutat, celalalte nu stiau cum sa-mi mai aduca biberoane si incercau sa ma convinga sa i le dau ca ii e foame copilului. Dar nu i le-am dat. Pana luni la externare luase inca in greutate 140g. Zambeste , ne priveste mirata, cauta mancarica miscand buzitele , este o minune. Acum doarme ca un ingeras. Am apucat si eu sa va scriu putin despre noi....Taticul este extrem de fericit si implicat. Sunt sigura ca ma pot baza pe el in orice moment. Trebuie mereu incurajat sa se implice si daca o sa aiba incredere ca ceea ce face este bine cu siguranta va fi cel mai bun tatic din lume.
Felicitari noilor mamici si succes celor care au termenul aproape.
Am cateva capitole de recuperat ,de joi, sa vad cum am timp.

Maine o sa pun si eu poze pe picassa cu printesica noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

FELICITARI, IRIS !!! sa va creasca mare minunea de fetita si sa fie sanatoasa!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
35+

Mergi la inceput