Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
crocodana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Scurt si la subiect -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
BRAVOOOOOO!!!! Great!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
madalina84 spune:
Neata si bine v-am gasit la noua casuta,sa fie o casuta plina de zambete,chiote,lucruri noi si momente de neuitat alaturi de dovleceii nostri.Sunt sigura ca va fi minunata perioada asta caci suntem femei cu capul pe umeri si realizam ce e important
CRISTINA multa sanatate copilasilor,sper sa nu fie enterocolita
MARY e minunat copilul tau si tu cat esti de rabdatoare si faci totul pentru ei
X_GGG e superb Rares cum arata el cati ani are
Si ca sa incepem cu vesti bune:Iri al meu mergeeee singurel,vine dupa mine in bucatarie,se duce in dormitor dar cand i se face frica se mai lasa si de-a busilea,oricum e minunat sa-ti vezi pui ca te urmeaza
Binenteles ca vrem si noi in listuta.Irinel Andrei 13.09.09 cu mami Madalina 22.03,1984
Azi am zi de curatenie dar deocamdata nu pot face nimic ca trili se tot plimba pe aici.Va sa aveti o zi frumoasa
Lullaby_2009 spune:
Mada felicitari pentru plimbaretul Iri! Te pup tare de tot!
Raluk superbe colajele cu Alex, seamana atat de bine cu tine si e atat de expresiv in poze, ai un baiat minunat. Iar pozele alb-negru sunt geniale.
Apropo de colaje, superb gest Uka. Multumim frumos!
Cata ce scump e Rares, e un baiat istet foc.
Mely ce atmosfera frumoasa la voi acolo, m-as alatura si eu sa ne jucam. Va pup!
x_ggg spune:
Felicitari, Irinel! Cum spunea cineva drag mie, o lume intreaga asteapta sa fie descoperita de acum!
happy_uka spune:
Neata!
Ce friumoasa zi de luni!
Ma bucur sa va revad, in sfarsit suntem la casa noastra!
Si ma bucur ca se pastreaza spiritul de la taverna, cu veselie, prietenie, hahaiala intre oameni de calitate!
Io-s nedormita, ametita, aiurita.. Da SUNT! Asta conteaza.
Multi pupici mici, sa ajunga la toata lumea!
Mult pa ! Nihil Sine Deo
mary_07 spune:
Multumim de aprecieri .
Ca mama,sunt extrem de mandra de realizarile lui si de dorinta de a invata cat mai multe.
Eu am taiat formele,el doar a pus lipici pe ele si cu un pic de ajutor,le-a lipit pe foaie.
Ideile au fost ale lui. (m-am bucurat ca mi-a dat numai lucruri simple de facut era vai de mine de-mi cerea o vaca sau un catel ).La astea in linii drepte ma decurc.
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
raluk16 spune:
O veste buna: la noi e soare si cald si numai afara stam cand nu doarme.
O veste rea: totusi mai intram din cand in cand sa schimbam scutece, ca-i merge burta. 3 scaune diareice pana acum . A mai avut el cate unul pe zi, dar pentru asa ceva nu sunt pregatita ce ar trebui sa fac sa nu se deshidrateze, sa nu cumva sa ajungem la spital la perfuzii. El, dupa cum stiti, nu stie sa bea lichide, desi incerc din luna iulie zilnic... Cred ca a luat azi vreo 3 picaturi de ceai de menta. I-am mai facut si un terci de faina de orez si rondele din alea de orez ii tot dau. I-am dat si putina banana. Acuma Doamne ajuta sa fie bine...
Lull multumesc mult! Ma bucur ca sunteti mai bine!
Mada il felicitam pe Iri!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
mary_07 spune:
Raluk,pupam puiul sa se face bine repede.
Io zic ca ,inainte de toate,tzitzi e cel mai bun leac pentru dezhidratare.
Uka,ati ajuns la voi acasa?
Mada,felicitari plimbaretului
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."