Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (1)
Raspunsuri - Pagina 3
K.A.T. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona24 uitasem!MULTE LUNITE FRUMOASE, TESSA!!! sa fii sanatoasa si fara colicei!! sa-ti traiasca minunea,kat! simona cu matei |
Multumim frumos!
_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui puiutza KAT - La cat mai mult lunite pt. Tess...sa creasca sanatoasa si voioasa! E o dulceata! Super faine pozele...super artistice! Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006) |
Multumesc Dana!
_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui Fistiq La multe lunite si la multi ani frumosi, Tessa May! Sa fii sanatoasa si sa cresti la fel de frumoasa, sa le umpli inimile parintilor de bucurie! *********************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
Multumim, multumim!
_
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui Karin25 KAT LA MULTE LUNITE pt TESS Edith mamica fericita de Andreas Daniel |
Multumesc Edith!
Si felicitari pentru greutate!
_
K.A.T. spune:
La multi ani Petra!
La multi ani Ana Lavinia!
_
K.A.T. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui donna79
KAT, pot sa-mi aleg un Halloween treat? Delicioasa melcuta! Donna, mamica lui Tudor Gabriel |
Multumesc Donna!
Am mai pus 3 pozici, Tessa cu noi.
Sigur ca poti sa iti alegi.
Ne-am "diversificat" cu Twix si Snickers si tot nu a tinut-o papica mai mult de 2,5 ore.
_
K.A.T. spune:
Am citit si eu mesajul de predare a stafetei . Foarte frumos, fetelor!
_
ionela.n spune:
BUN GASIT
Buna dimineata mamici si bebelusi. Imi doresc sa fie un capitol frumos din viata noastra, plin de liniste noaptea, cu bebelusi sanatosi si necolicosi, cu gangureli si experiente cat mai frumoase
Va
--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata!!!
Cum spuneam aseara (inca la odisee) dau cafeaua si cerealele cu lapte!
Va si va doresc o zi de noiembrie minunata!
Noi la 11 suntem programati la vaccin...cu ocazia asta poate il cantaresc pe bebe si vom avea cu ce sa ne laudam in plus fata de sunetele: ng, ai, ghe, sunete ce le aud deja de vreo 4 zile in fiecare dimineata.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
nastasie spune:
nu am apucat sa scriu dincolo, dar va spun aici scurt si la obiect:va iubesc pe toate, iubesc toti copilasii de parca ar fi ai mei, am trait si clipe frumoase si mai putin frumoase alaturi de cele mai bune prietene ale mele.
mesajul este mai mult decat perfect.mi s-a facut pielea de gaina.
lora, la multi ani iuestinei.
va servesc si eu in casuta noua cu o felie din tortul lui calin ca de ieri suntem crestini si una din tortul lui razvan ca azi face 6 ani.si cate un pahar de ce vreti voi.
o sa incarc si poze sa vedeti ce baiat cuminte am avut si la biserica si la restaurant.a fost frumos si intim cu apropiati.
abia astept sa petrec cu voi cele 365 de zile din viata puilor nostri.
mai3, astept impresii.
aniast, ce ma bucur ca ai scris.eu una eram ingrijorata.bine ca totul e ok.
tuturor cate un mareeeeee.
nikolici, aici ramai cu noi.asteptam vesti de la tine cand va fi marele eveniment.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan