Fluturasi de martie-aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Ia cineva Omega 3 de pe-aici? Are ce rau sa faca? Mai luati ceva suplimente, vitamine etc?

21+

O sa avem un puiuuut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Spiridusha eu omega 3 am luat tot trimestrul 1. acum m-a lasat doar pe elevit. eu atunci citisem ca omega 3 face minuni ptr dezvoltarea lui bebe, mai ales ptr creieras ;)

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusha

Ia cineva Omega 3 de pe-aici? Are ce rau sa faca? Mai luati ceva suplimente, vitamine etc?

21+

O sa avem un puiuuut!!!

omega 3 nu face rau, e chiar indicat in sarcina..eu iau si mai sunt si alte gravidute..
alte suplimente eu nu iau decat Fe momentan si asta pt ca am o anemie.
dar poti lua si vitamine daca tu consideri sau daca iti spune doctorul..daca nu te alimentezi corect sau ai anemie iar se impune sa suplimentezi cu vitamine..

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Si eu iau Omega3, mai precis ulei de peste capsule.
Mai iau si Elevit si...cam atat. Dar Elevit este un complex foarte bun de vitamine si minerale zic eu, nu cred ca ar mai fi nevoie sa iei pe langa altceva.
Atata doar ca e capsula aia prea mare, eu o tai in doua, altfel mi-a ramas de cateva ori in gat

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mie mi-a prescris azi vitamine pregnacare...o sa ma apuc sa le iau de maine!

s 18, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

sarut mana pt raspunsuri...oscilococinum este antibiotic sau????

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Stefy..oscilo este un tratament homeopat.Sunt niste tuburi mici cu granule.Eu l-a inceput am luat 2 tuburi pe zi..apoi unul..

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

am gasit...http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2819....dar cum v-am mai spus traiesc in "tara bulinelor"...astia nu le prea au cu nimic homeopat...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

sarut mana pt raspunsuri...oscilococinum este antibiotic sau????

nuu,e un medicament homeopat, se ia la primele semne ale racelii. si homeogene e la fel, dar pt gat. sunt facute de boiron si le gasesti in farmacii..sper ca si acolo tot la fel

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

iar e liniste aici..

Mergi la inceput