Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Zumzu,in nici un caz nu esti singura

27+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

floritunde bafta maine
somn linistit si sa visati frumos buburuzele care va bagati la somnik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mda...am scris ditai mesaju si mi-a picat netu..si am pierdut tot

deci... am ajuns si noi aksa..intr0un final.
sunt obosita moarta. mult balamuc, galagie, multa lumea..copii care urlau si misunau k titirezii, toti cu mana p burta sa simta cu misca bebelina...groaznic...numai vreau

Zumzu felicitari pt bb grasun. sa intelgem k vei deschide perioada nasterilor

numai stiu cine zicea de trusa epidurala. din cate stiu se gasesc in orice farmacie..acu dc medicu are anumite preferinte pt o marca sau model, se pot gasi mai greu. trebuie intrebat sa nu aveti surprize.
si eu am modem de la rds. p timp de zi merge super bine pe net..seara dupa 6-7 deja incepe sa pice. chiar dc stau doar p forum sau mess. de descarcat am incercat ieri sa iau albumu lui smiley si pt 6 mel cred k am stat 30 min p putin. merge fff greu. dar are si momente cand merge si seara de ma minunez. depinde in ce toane e

noapte buna tuturor burticilor care au plecat la nani.
o sa merg si eu usor usor k abia mai stau cu ochii deschisi.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

a 7-a oara am reusit si eu sa dau mesaj. initial am zis k e de la netu meu..dar de fapt e de la forum.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

schimbat si semnatura ...(de sambata, dar pana acum n-am apucat s-o consemnez!)

_
BB e deja pe drum
Roxana 30+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

noapte buna bebelu

ma bag si eu la somnik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai frate, eu am mai scris un mesaj, dar ori s-a dus naibii, ori l-am postat prin alte parti, ca mai aveam si alte ferestre deschise!

Ziceam ca o pup pe Tunde si ii tin pumnii maine, m-am tot gandit la ea zilele astea!
Shubulinei ii ziceam ca scutecele se numesc Pufies. Dar habar n-am daca sunt bune sau nu.
A propos, la sfarsitul lunii nov e din nou Baby Expo.
Multumesc celor care mi-au dat ponturi cu epidurala, vad eu cum o rezolv.
Pupicei
Noapte buna!

_
BB e deja pe drum
Roxana 30+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

In sfarshit au plecat si invitatii mei .S-au simtit sa plece devreme ca deh...nu mai e ca pe vremuri cand stateam pana dimineata.
roxana felicitari pentru schimbarea prefixului, inca 10 sapt si gata ! Bafta maine la eco !
Tunde sa fie Doamne Doamne cu voi maine cand mergeti cu Mario, iti tinem pumnii , sa te intorci cu vesti bune !
Aditza bine ai venit in clubul "prenatalelor" !
Simo bafta maine la eco si spor la treaba !
zumzu felicitari pentru bebe grasuuun !
Va pe toate ! Noapte buna

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Tunde te asteptam cu vesti bune
Am pus si eu o poza cu burtoiu

26 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata , fetelor!! Nu s-a trezit nimeni?? Atunci va astept eu, cu o cana mare de cafea, ceiut, laptic, ciocolata calda si ce va mai pofteste inimioara!!!

Sa stiti ca nu v-am uitat, dar am o perioada mai agitata!! Abia reusesc sa citesc ce scrieti voi.Trag tare la serv sa-mi termin toate treburile , sa pot intra linistita in prenatal. In week am fost la munte, in Poiana Brasov a fost super, vremea superba, ne-am plimbat, relaxat , iar lui bebe chiar i-a placut!!
Ieri am fost la eco, totul e ok, mai putin o valoare IR a arterei ombilicale= 0,76 care cica e un pic cam mare, dar nu e grav pt ca bebe e dezvoltat normal. Apropo am un bebic grasunel= 1013 gr la 27 saptamani.

Va pup cu mare drag pe toate, si sper sa mai apuc sa intru astazi!!!

FVL heterozigot, 27 de saptamani

Mergi la inceput