Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

micola asteptam vesti
sa de-a Dumnezeu ca totul sa fie bine
pupam pe bebe

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

micola, ne gandim cu totii la voi!!!
ingrid sa inteleg ca alex insa nu mananca nimic bucatele? nu musca,mesteca?
Ba da, musca si mesteca biscuiti de bebei si din diverse mai moi, banana, saratele de casa (nesarate), pandispan de casa, ieri, de exemplu i-am dat conopida cu cartofi la cuptor, dar i le-am zdrobit un pic cu furculita si erau bine fierte. El pare ca se descurca, dar nu va zic ce emotii am. El se ineaca si cu apa, nu asa de tare ca sambata, si cu propria-i saliva, doar il aud ca incepe sa tuseasca si il simt ca ii vine pe gat ceva, nu-mi dau seama cum reuseste. Sa vedeti ce fata disperata face cand i se intampla! Chestii mai tari nu prea am curaj, iar fructe sau carne refuza din start, nici nu le atinge si intoarce capul daca i le dau mai mari, pe astea trebuie sa le ascund .Eu as propune sa discutam putin despre ce e de facut cand se inneaca bebeii cu solide. Pe mine asta ma seaca, ca s-ar putea inneca cu o moneda gasita din intamplare sau o aluna sau alte chestii mici, chiar pe afara, ca nu putem fi atenti in orice secunda, si nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid nu e rea deloc propunerea ta, dar eu nu as prea sti ce sa zic. Vlad intotdeauna a mancat bucati mari, a mestecat bine, mananca chestii tari, chiar si cand nu avea dinti facea asta. Imi e teama si mie dar sincera sa fiu eram mai stresata pe tema asta cand era bebe. Asta nu inseamna ca nu se poate intampla, cred ca sunt putin inconstienta, cam asta imi e stilul, incerc sa nu ma gandesc, am impresia ca daca ma gandesc prea mult poate se intampla.

Astept si eu idei ce sa facem in asemenea cazuri, ca sunt deschisa sa invat

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

salutare

intram si noi un pic ca nu prea mai am rabdare sa citesc assa ca

felicitari lisa pentru bebe

noi am fost azi la spital la control si dl bebe e intors dar foarte sus nici un semn ca ar vrea sa iasa probabil ii e bine acolo mergem iar sapt viitoare, asa ca mai avem o sapt de chinuiala si nerabdare

pupici si multa sanatate
imi cer scuze inca o data dar nu am dispozitia necesara sa citesc tot asa ca va urez numai bine la mamici, puiuti si burtici

AMR 9 ZILE

38+ sapt david gabriel
+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Cisspyte inteleg perfect... la noi duminica Nazdravanel nu a mai plans pentru ca era in compania prietenei Alexia..

Am uitat sa va povestesc ce a facut sambata... noi tot ii povestim de bebelina, si ii spuneam "acum bebelina doarme, si cand se trezeste o sa-i dam sa pape si ii dam si apa etc.." peste vreo 2 ore stateam intinsa in canapea, el se juca, si eu vorbeam cu mama, si-i spun" cred ca s-a trezit fata, ca ma loveste" la care el se ridica, se duce isi ia canuta cu apa, si fuga fuga vine si mi-o toarna pe burta spunand" beby apa" nu va spunem cum am ramas si eu si mama...
O sa am ajutor de nadejde..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ce dragut a fost piticu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ce scump a fost, mi-l si imaginez.

Ela ai grija de tine, sa ne dai si noua un semn cand nasti, ca sa facem galerie, ca pe vremuri

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Primul ajutor (asa cum mi-l aduc eu aminte de la cursul de CPR, am fost mai demult si cred ca ar trebui sa imi reimprospatez memoria pt ca astfel de lucruri se intampla. Si Aidan s-a incecat cu o bucata de mar la gradinita, cred ca v-am spus mai demult, fetele de acolo au fost pregatite si i-au acordat primul ajutor si au reusit sa dsloce bucata de mar, a vomitat tot intr-un final)

Daca copilul incepe sa tuseasca, se invineteste si ai senzatia ca s-a inecat cu ceva.

1. ii deschizi gura cu forta si incerci sa vezi dc are un obiect intepenit in gat, bagi doua degete in gura si cauti obiectul respectiv

2. dc nu se vede nimic inseamana ca s-a dus pe caile respiratorii

3. aici sunt doua metode, pt copii sub un an si pt cei peste un an.
Pt copii mai mari, ca ai nostri, il intorci cu spatele la tine si ii cuprinzi burta cu ambele maini chiar deasupra buricului, apoi faci compresii alternat cu batai pe spate, cumva aplecat un pic in fata cand il lovesti in spate.

Filmulet

4. Daca nu respira treci la urmatorul pas, respiratie artificiala si compresii, 2 respiratii gura la gura alternat cu 30 de compresii pe piept.

5. in timpul asta cineva tb sa sune la salvare, dc esti singura suni tu, dar continui manevrele de prim ajutor.

Filmulet 2

Sper sa nu fie nevoie niciodata pt astfel de manevre, dar cum viata este imprevizibila e bine sa fim pregatiti.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Micola multa bafta cu operatia! Asteptam vesti bune despre Alexutu!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Micolo,asteptam vesti

Multumim de complimente. Nu va spun de Carla ca e o dulceata,zambareata tot timpul si cuminte. Fetele intre ele se joaca f frumos,cred ca inca nu exista competitia.

Duminica,la biserica am vazut un episod destul de trist. O fetita de 4 ani jumate batea un baietel. Cand mama baietelui a intervenit,a intrebat-o de ce il bate,stiti ce a raspuns fetita... pentru ca mama o iubeste numai pe sora mea mica. Surioara ei,de varsta 2 luni... mi s-a rupt inima... .

Mamica de Ana si 4+

Mergi la inceput