Prietene - 70 - LMA Iulian! LMA David!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Ancutz de esti pregatita intra la votari www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=23" target="_blank">rab_1 si rab_2

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Ancutz de esti pregatita intra la votari www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=23" target="_blank">rab_1 si rab_2

hai cu bb2

neatza' ... eu is ready tu rumble , da' cum fac sa votez? ca nu se epsista nici un boton de vot, nik...

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si inca ceva care ma roade de cateva zile. Amalia refuza fructele dimineata, ori daca mananca papa prea putin si pana la pranz i se face fomita. E clar ca doar cu fructe+branzica sau biscuiti nu se mai satura. Ce as putea sa ii dau???
La noi ultimul alaptat de dimineata e la ora 5.39-6, micul dejun cu fructe e pe la 8, 8-30. Pranzul e la 12. Dar de pe la ora 11 incepe sa chiraie, cand ajunge in bucatarie sta spanzurata de masa , de scaune si cerseste cate ceva.
Am citit ca s-ar mai da si lapte cu cereale de dimineata. Asta inseamna cerealele cu lp care i le mai dau si seara??Oare merg sa i le dau dimineata si sa pun in ele ceva fructe? Sau cereale de astea de copilasi mai mari???

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

hai cu bb2

neatza' ... eu is ready tu rumble , da' cum fac sa votez? ca nu se epsista nici un boton de vot, nik...

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

mda, vazut, cred ca totusi nu au dat drumul, asteptam

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Laura - dar dc nu-i mai dai laptic de la tine(daca tot ai)? Nu vrei de teama ca nu va mai papa mancarica?Sau...de ce? Ultimul alaptat la 6 dimi? Wow...al meu mi-ar manca si urechile daca nu i-as da la cerere Bine...ce-i drept eu nu am "ore de alaptat". Cand il apuca trage de bluza,ii dau si e taare multumit Nu stiu ce sa zic dar sigur ii e fomita Rechinasei de la 8.30 la 12...sunt ore multe si e maricica fata acum Cand vad prog vostru de papa am impresia ca eu il indop pe Andrei ma rog....il indop cu lapte... Incearca out cu banzica,iaurt. Noua pedi ne-a spus ca pot sa-i dau ou dimi deja,combinat cu diverse,e mai satios. Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Cory, asa am obisnuit-o, ultima alaptare dis de dimineata, peste zi deloc. Incerc o intarcare treptata treptata..Nu mi-am propus un deadline..De asta intreb, stiu ca s-a mai discutat de sandvisurile 'mega recomandate' de dimineata, dar mi se pare prea devreme, si plus de asta rechinasa nu stie sa pape mancare de asta solida, daca ii dau o bucatele, le scuipa.
De fapt, si in mancarea de la pranz nu imi papa bucatelele, cum le simte cum baga degetelele in gurita si le scoate.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Laura - e bine ca ai reusit un programel de tzitzi,al meu face mega scandal daca nu-i dau,mai ales daca sunt prin preajma...si cum 99% din timp sunt in campul lui vizual... Am zis de ceva mai satios dar nu e neaparat necesar sa i le faci solide. Adica oul pasat bine cu furculita si combinat cu iaurt(de ex) iese ca o pasta...presupun ca asa ar papa. Al meu are un obicei tare ciudat: daca ii este foame tare nu accepta nimic decat tzitzi,apoi vrea si papa. Culmea,dupa lapte mai incape si mancarica (nu multa,ce-i drept) dar altfel e urlacios tare..Of...cu intarcatul treptat eu n-am nici o sansa.Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Maria Andreea

Fulgusor frumos sa cresti mare, sanatos si sa-ti iubesti parintii

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Licurici, noi avem mesele asa (dupa orarul vechi ):
la trezire 8-8juma tzitzi
10 fructe+biscuiti/rondele orez
11 tztz pt nani (daca suntem in casa)
13-14 legume+putin paine (ca sa pot manca si eu )
15 tztz pt nani (daca suntem in casa)
7-18 iaurt+biscuiti/rondele orez
21-22 tzitzi de culcare
noaptea non-stop
cand cere ziua tztz, tragand de tricou ii dau

nici al meu nu prea vrea fructe dimineata. azi i-am facut mar+para+avocate si a fost bleahhhhh. a mancat apoi aproape o banana si 2 biscuiti

edit: nu ma pricep la vopseluri

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

am pus poze de ieri, unde gasiti si reteta tortului de copii mici din care a primit si Santiago. Nu i-am taiat motz si nu a primit tava cu itemi pentru ca tati de Santiago a apreciat aceste obiceiuri ca prostesti si a zis ca el nu-i da copilului obiecte sa aleaga si noi sa ne hlizim de el ca de o maimuta . Eu i-as fi taiat macar motzul dar cum nu am gasit pe nicaieri semnificatia acestui obicei, nu mi-am batut capul.
Asa ca a primit tort de la noi (cel rosu), tort de la fratele meu (cel maro) si tort special pentru el, cadouri de la nasi si bunici (de la noi va primi maine), joaca si alintatura .
Singurul meu regret este ca nu am facut aceasta actiune fix de ziua lui, dar e complicat atata vreme cat tati si nasul muncesc pana tarziu...

Of, tare as vrea sa ne vedem maine - daca sub ceata asta ar sta ceva soare - dar eu sunt f f rau cu gatul, ma duc sa sun acum vreo 2 doctori sa vad ce fac in continuare, ca merg din rau in mai rau. Mi-e teama sa nu ajung la antibiotice, ca tot ma laudam ca n-am luat din 2003

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput