Prietene - 70 - LMA Iulian! LMA David!
Raspunsuri - Pagina 18
gabitza35 spune:
salutari...
multumesc mult de urari...
La multi ani Iulian si David, sa aveti o viata senina si sa aduceti numai bucurii parintilor...
Eu sunt intr-o dispozitie proasta acum,poate mai pe seara sa-mi revin
O zi buna tuturor si aniversari placute
....si un calduros "Bine ati venit" proaspetilor fulgusori
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
gabitza35 spune:
Era asta vara o discutie despre pasapoartele temporare pt bebe.
Recunosc ca am cam citit printre randuri pt ca nu intentionam sa fac la momentul respectiv...acum,se pare, ca ar trebui sa fac unul.
Am cautat pe net si am cam gasit ce acte trebuie...intrebarea e : cand mergem la pozat copilul, trebuie sa fim ambii parinti prezenti? Se merge pe Iorga?
mucosii
gabitza35 spune:
si ,pentru ca tot m-am apucat de tastat,cat iau o pauza, va las niste aripioare picante cu vin,apa si suc si un tort tiramisu plus niste saleuri/pateuri etc
urla
pa
mucosii
gabitza35 spune:
a tacut pana am ajuns....
Lavi,sanatate maxima...sa stea puiutul mic la tine in burtica pana la 40 saptamani...si un Rares de comitet,sa o lase pe mami sa se odihneasca
mucosii
many_bani spune:
Noi plecam in parc, Cory, Lyly daca ajungeti sa ma bipuiti
mami de Vlad (29.10.2009)
magdaz_ina spune:
Gabitza!
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
coquelicot spune:
Gabitza, sa te bucuri de mucosii tai.
Vezi ca noi ne-am pacalit cu pasaport temporar, de fapt nu e mai ieftin cu mult pentru ca e considerat urgent si trebuie sa platesti in jur de 100 ron taxa de urgenta. SI temporarul e valabil un an vs celalat care e pe 3.
Si da, pentru pasaport e nevoie de ambii parinti.Poti lua o poza, nu trebuie sa iei mucosii cu tine.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
strumfy_12 spune:
E clar ca sunt uituca...
La multi ani Gabitza!Multi pupici, sanatate si sa fii fericita alaturi de cei dragi tie
Mami fericita de strumfita
ionelamaria spune:
LA MULTI ANI IULIAN
LA MULTI ANI DAVID
LA MULTI ANI GABITZA
Laviimi pare rau de vestile proaste
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laura - andreea spune:
Coque, noi a tb sa o luam pe gargarita cu noi, i-au facut poze acolo. Mai bine mai intrebi inainte, Gabi . La Iorga am facut pt ca am inteles ca acolo au centralizat emiterea pasapoartelor. Si da, amandoi parintii tb sa fie prezenti si da, merita pasaportul pe trei ani.
poze