Prietene - 70 - LMA Iulian! LMA David!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Alexxia felicitari.Sa te bucuri de micuta acum ca o ai in brate.
Laura_a chiar daca sotul e acasa nu se prea implica decat cu joaca cand vine vorba de copil.Dar tot e bine ca uneori pot face si eu ceva fara sa stea agatat de mine.De asta l-as vrea si eu pe al doilea.Am grija de amandoi odata,se joaca si ei,nu e diferenta prea mare si se inteleg mai bine,se acomodeaza mai usor.
Dozz de tine uitasem aseara.Imi dau seama cat e de greu sa stai la birou si in loc sa te gandesti la ce ai de facut sa te gandesti daca bebelina doarme,mananca,o supara ceva e fericita.Probabil sunt o mie si una de intrebari in mintea ta.Cred ca toate vom pati la fel dar trebuie sa ne descurcam.CURAJ!
Lavi sper ca totul sa fie bine.
La multi ani frumosii nostri blonzi.Dana sa-ti traiasca David cel cu ochi albastri,sa rapeasca inimioare cand o creste cum ne rapeste noua inima cand il vedem in poze.Monis,de Santi trebuie sa fii mandra.E copil cuminte si pe deasupra e un baietel superb.Amandoua pe vremea asta ii tineati pentru prima data in brate si asta a fost cel mai minunat.Acum uitati-va la ei si vedeti ce minune a-ti purtat in pantece 9 luni si ce repede a crescut intr-un an.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza si multa pentru toata lumea!
Lavi sper sa fie totul bine de acum inainte.
La multi ani Iulian!

La multi ani David!
Sa cresteti mari, frumosi...desi sunteti deja, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!!
Pupici la toata lumea!

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Am uitat
Bine ai venit Adina-Maria, sa fii sanatoasa , cuminte si papacioasa.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DANA_N ai PM.

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi. Doamne ce repede mai trece timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

Hai ca bem un paharel, sa ne-nveselim nitel! hac!!!
Si va dau si cate o sa nu ziceti ca sunt...

La Multi Ani Iulian!!!
cel mai linistit fulgusor al nostru
Monis, sa va traiasca sanatos pana la adanci batraneti, si voi si bunicii pe langa el, sa ii calauziti pasii timizi in viata!

La Multi Ani David!!!

fulgusor cu ochi ca marea(nu neagra)
Dana, sa va traiasca cavalerul, sa va bucure toata viata si sa va mandriti cu el!

p.s.: nu ma pricep eu asa tare la vorbe, dar cred ca ati prins ideea

Gabitza
Sa ai parte de o viata plina de iubire din partea mucosilor!!!

Felicitari prospata mamica Allexxia!!! Bun venit pe lume Adina Maria!!!!!
Sa dea DD sa fie un copil sanatos, necolicos si papacios!!!

Lavi, imi pare rau sa aud de asa probleme despre voi
sper sa vii ce vesti mai bune!

Coque, asadar Mateiul se da pe brazda

Dozz, nici n-avea cum sa fie altfel prima zi de munca, dupa atata timp... Rabdare!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Iulian , mami Zen sa-ti creasca puiul mare, frumos si sanatos ... sa va insenineze zilele, este un copil deosebit si asta se vede din privire doar, o sa ajunga o mare personalitate

David, Dana ai un copil de o frumusete rara , are si cu cine semana, iti doresc sa fie sanatos, sa se bucure de copilarie, sa va bucure viata si sa aiba un drum plin de realizari pe toate planurile

bine ai venit bebe Adina Maria de mami Allexxia, felicitari pentru nasterea usoara, sa ai bebe mancacios si necolicios

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

la multi ani!!!!!
David si Iuliansa cresteti mari,sanatosi si norocosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

A sosit bebelina ADINA-MARIA, de mami ALLEXXIA_M,: 3020 gr, 49 cm, 01.11.2010, ora 23:23, apgar 9 (dubla circulara de cordon)!!!

Proaspata mamica si bebelina sunt foarte bine, nastere usoara ca aceasta doreste tuturor (nici 2 ore jumatate). pentru dubla galerie.

Matusica fericita pupa cea mai curajoasa mamica si cea mai norocoasa nepotica !!! Multumim pentru sustinere!

Felicitari, ALLEXXIA si ADINA !

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

felicitari mamica Alexxia si bun venit micuta Adina!!!!
felicitari si ptr. matusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lavi sa stai cumintica si sa nu te misti ca sa fie bebelina bine...imi pare rau sa aud ca esti la spital...Rares e bine, are cine sa te ajute si sa aiba grija de el? sanatate!

mami de Renus cum e? a inceput votarea aia?

Lidiuta ma bucur sa te vad! sa te ajute Dumnezeu sa treci de situatia asta si sa te fericeasca cu un miracol, bine meritat dealtfel

Many poate se aranjeaza treburile pana la urma si reusiti proiectul bebe 2

magdaz_ina sa-ti traiasca nepotica si sa fie un prieten bun pt Rares

Coque felicitari pt Mateiut mancacios, sa o tina tot asa!

Licurix si eu votez un saten pt parul tau, nu prea te vad roscata

va las, trebuie sa fac lista de cumparaturi si fug prin oras sa mai iau una alta pt petrecerea de sambata, ramane asta mica a mea fara mot

pupixuri, cum ar spune cineva (K)

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Muuulti ani traiasca, muuulti ani traiasca, laaa muuulti ani!!!
Dar cine sa traiasca, Iulian sa traiasca, laaa multi ani!!!
Dar cine sa traiasca, David sa traiasca, laa multi ani!!!

Mamicilor sa va traiasca pruncii!!!Sa fie sanatosi, voiosi si voi pe langa ei!!

Monis, anu trecut pe vremea asta inca haladuiam pe forumache, abia pe dupaamiaza ne-a carat amandoua la spitalTie iti parea rau ca pierzi distractia pe forum parca..ia sa ma uit sa vad si eu ce puteam sa debitez la emotii

Bebelina Adina bine ai venit pe lume, sa ii fericesti pe parinti dar si pe matusica si verisori!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput