Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 41 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui felix76

Ramo, felicitari pentru burticuta! M-am conformat, pun semntura din nou.

Va multumesc pentru gandurile bune, ma rog la DD sa fie bine matzuca mea, sa recuperam cat de cat si sa-i vad ochisorii atunci cand trebuie.

Felix 25 fix

mutatie A1298C homozigota
tratament in sarcina arefam 200 mg 3/zi, duphaston 2/zi, aspenter 1/zi, magneB6 2/zi, folowise 1/zi, clexane 0,4 1/zi, acifol 1/zi, femibion 1/zi

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Multumesc mult!

Asa te vreau!!!Si asa iti sta bine,cu semnatura de graviduta.Ca esti graviduta,nu?

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 8+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Helau!
Felix, bine ai revenit! Si stai linistita, ca bebelina ta va recupera prin noul tratament si mai ales prin gandurile tale pozitive! Ai sa vezi, la viitoarea eco va fi totul perfect. Sunt multe cazuri de retard de crestere, si eu personal nu cunosc niciunul care sa nu fi fost rezolvat.

Vad ca e multa lume noua pe aici! Deja sunt aiurita, nu va mai pot retine pe toate.
N-o mai vad, insa pe Denisa! Nici pe Alla....
Unde sunteti fetelor??
Eu am voie sa dispar, ca mi-am anuntat dinainte lipsa, dar voi??!

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

EEEEiii da cine ti-a dat cafea de dimineata.
.

felix76

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mada, da, vom face din nou FIV, nu putem renunta la visul de a a avea un bebe sanatos. De fapt, cred ca dupa ceea ce am patit, aste ne tine (pe mine si pe sot) pe linia de plutire, speranta ca vom avea un copil sanatos.
ema, eu am luat Thrombo ass (100mg/zi) doar pe perioada inhibarii din FIV (21 de zile); cand am inceput stimularea ovariana am oprit Thrombo ass-ul si trecut pe Clexane 0.6 cu care am mers pana am nascut. Stiu ca dr Uscatescu te pune sa iei Aspenter inca dinainte de a ramane insarcinata si in sarcina, dar eu nu m-am luat dupa ea, desi am fost si la ea la consult; l-am ascultat pe dr cu care am facut FIV. De asemenea, stiu si ca dr Uscatescu considera polimorfismul genei PAI1 neimportant ("fara manifestari clinice in sarcina"), insa dr cu care am facut FIV considera ca PAI1 este periculos in sarcina. Eu am mers pe mana lui, fiindca mi s-a parut foarte precaut in multe privinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

mada, da, vom face din nou FIV, nu putem renunta la visul de a a avea un bebe sanatos. De fapt, cred ca dupa ceea ce am patit, aste ne tine (pe mine si pe sot) pe linia de plutire, speranta ca vom avea un copil sanatos.
ema, eu am luat Thrombo ass (100mg/zi) doar pe perioada inhibarii din FIV (21 de zile); cand am inceput stimularea ovariana am oprit Thrombo ass-ul si trecut pe Clexane 0.6 cu care am mers pana am nascut. Stiu ca dr Uscatescu te pune sa iei Aspenter inca dinainte de a ramane insarcinata si in sarcina, dar eu nu m-am luat dupa ea, desi am fost si la ea la consult; l-am ascultat pe dr cu care am facut FIV. De asemenea, stiu si ca dr Uscatescu considera polimorfismul genei PAI1 neimportant ("fara manifestari clinice in sarcina"), insa dr cu care am facut FIV considera ca PAI1 este periculos in sarcina. Eu am mers pe mana lui, fiindca mi s-a parut foarte precaut in multe privinte.

Pls Pls da-mi un add pe mess mada81lina, sau un pm cu mail Multumesc

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bigsister1 spune:

mada81lina, inainte de sarcina aspenter 1/zi, ac folic 5mg/1zi si biomagneziu. Scuze, am vazut mai tarziu ca esti din Timisoara, e ok sa te duci si in Budapesta, numai sa te duci la cineva care este informat in legatura cu trombofilia.

[b][ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

EEEEiii da cine ti-a dat cafea de dimineata.
.

felix76

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mda, am orbit de tot. Eu cand va spun ca-s baba babelor, voi aveti impresia ca vorbesc prostii.

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Balanta, dr. U nu considera ca mutatia genei PAI nu e importanta, ci ca, in cazul in care deja esti diagnosticata cu mutatiile FVL, MTHFR si/sau Factorul II, peste tratamentul pentru paciente cu aceste mutatii, chiar daca ele ar avea si alte mutatii in plus, nu ar mai fi nimic de dat in plus.
De ex., eu am FVL hetero si C677T homozigot si mi-a spus ca n-are rost sa mai fac si alte analize, pt. ca mai mult decat tratamentul pe care mi-l va da pentru aceste mutatii, in sarcina, nu exista.
Si ca observatie personala ( nu stiu daca e sau nu asa, e doar o constatare), mai ales pacientelor care au FVL nu le mai recomanda sa faca si PAI sau factorul XIII. De aici eu trag concluzia ca, pt. sarcina, FVL e mai rau decat MTHFR. Iar daca mai sunt si ambele prezente, deja una in plus nu mai conteaza...
Uitati ce am mai gasit eu: http://www.fvleiden.org/ask/51.html
Citind pe acolo, si stiind ca homocisteina mea e in parametri normali, acum stau si ma intreb de ce fac tratament cu B-uri.. o fi preventiv??

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sara, eu stiu personal de la dr Uscatescu ca gena PAI1 o considera fara manifestari clinice in sarcina.
Sunt de acord ca ea este cea mai buna pe trombofilie, dar la nivel de Romania. Mai mult nu vreau sa comentez ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Felix, bine ai revenit!
Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si buburuza ta sa recupereze!
Nu stiu daca te ajuta ceea ce o sa scriu, dar transmit un sfat pe care l-am primit de la un medic ginecolog in varsta, dar cu reputatie, de aici din oras- administrarea de progesteron in cazul sarcinilor obtinute prin tratamente diverse este indicata pana prin saptamana 32, din cauza pericolului de insificienta placentara sau de maturare a placentei, ceea ce are drept consecinta retardul de crestere intrauterina ( mi-a explicat ca progesteronul actioneaza ca fertilizator, marind si capacitatea uterului si favorizand schimburile placentare). Intrucat m-a asigurat ca nu dauneaza fatului, eu m-am decis sa continui administrarea pana atunci.
Iti tin pumnii si iti doresc tot binele din lume!

R. 23 +
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput