Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 41 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emma_T spune:

Balanta_TM
Buna ziua,

Am citit ultima ta postare si vreau sa te rog sa imi spui daca ai luat inainte de a ramane insarcinata aspenter 75mg?

Avem cam aceleasi mutatii.PAI 675 homozigot a creat probleme printre medicii mei. Sunt intr-un mare impas pt ca dr. Uscatescu si dr Avram mi-au spus sa iau aspenter inainte de a ramane insarcinata. Ieri am fost la dr meu ginecolog (albu-medlife) si mi-a spus a 3 a oara pe un ton destul de raspicat sa NU IAU aspenter pt ca pot aparea probleme:(

Te rog mult sa imi spui cum sa procedez.Simt ca innebunesc cu doctorii acestia.Am inteles ca ai fost si pacienta dr. Imre sau ti-a fost doar recomandat?. Eu sunt din bucuresti dar as face orice ca sa nu ma mai confrunt cu o a 4 a pierdere de sarcina.Ar fi bine sa merg si la el?
Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Emma toate fetele de aici,de la trombofilie cred ca luam Aspenter...de ce iti spune tie sa nu iei,ca nu inteleg...Cred ca ar trebui sa le asculti pe doamnele hematoloage,ca asta tine de hematologie,nu de ginecologie.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 8+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna dragutele mele,

Probabil va intrebati de ce nu am mai scris... Mi-e greu sa povestesc despre problema noastra dar trebuie sa ca spun intr-un final.

Acum 2 saptamani cand am fost la morfologia fetala, bebelusa mea s-a constatat ca are un retard mare de crestere, suntem in urma cu aprox 3 saptamani. Motivul??? Nimeni nu il stie, placenta e OK, IR-urile sun bune, nu avem nici un fel de malformatie, doar ramanerea asta in urma pe care nu mi-o explica nimeni probabil pentru ca nimeni nu stie care e cauza ei. Am fost la Fundeni, acum fac clexane de 0,8 alternativ cu 0,6 si cu DD inainte. Incerc sa stau linistita si sa fiu optimista pentru puiuta din burtica, nu-mi iese mereu dar incerc. N-am mai intrat pe net pentru ca ma indrept mereu catre subiecte dureroase si nu-mi fac bine deloc.

Va pupacesc pe toate,

Felix 25 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Felix ai incredere in Dumenzeu. Sigur va fi bine pana la urma. Si eu stiu caz de retard cu doua saptamani dar pan ala final a fost ok totul.
DD sa va intareasca si cu increderea in El mergeti mai departe.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Felix ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine!!!Sunt sigura ca te va ajuta!Si ma bucur ca n-are nici o malformatie,asta e de bine.Sa stii ca ne-am intrebat toate unde esti,ce e cu tine.Suntem alaturi de tine,si fi optimista ca totul va fi bine!Si te rog,pune-ti din nou semnatura cu sarcina,ca era sa fac infarct!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 8+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Felixut drag pupici multi speciali pentru cea mai luptatoare mamica si cea mai dorita bebelina din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

felixut va fi bine. Va fi bine pentru ca tu ai facut numai bine prin vorbele tale pe acest forum. Nu se poate sa fie altfel decat BINE!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Felix, sunt alaturi de tine! Incearca sa gandesti pozitiv, canalizeaza-ti toata energia pozitiva catre bebe, acum are nevoie de o mamica optimista. Stiu ca e greu. Dar din punct de vedere medical, tu faci tot ce iti sta in putinta. Ramane sa lucrezi la partea spirituala, sa o hranesti cu ganduri bune, sa nu ii transmiti nimic ingrijorator. Roaga-te mult, gaseste-ti linistea interioara, plimba-te cat mai mult, asculta mereu muzica.
Sa va ajute Dumnezeu!

Subscriu: pune la loc semnatura aia de graviduta, ca te tragem de urechi altfel!

16+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bigsister1

Buna Mada81lina!

Se pare ca avem aceleasi mutatii!
Eu am pierdut 2 sarcini si acum sunt insarcinata a 3-a oara in 11 saptamani si 3 zile. Ca tratament iau Aspenter 1/zi, Femibion 1/zi, Acid folic 5mg 1/zi, Utrogestan 100mg 2/zi si Clexane 0,4/zi. Asta e tratamentul cu care am inceput. Clexane l-am luat cam la o saptamana si 2 zile dupa ovulatie.
Acum o saptamana am inceput sa sangerez usor si am fost la Fundeni si la Dr. Florin Anca, pe care doamnele de la fundeni il recomanda cu f mare caldura si iti pot confirma ca stie f f multe despre trombofilie - tratamentul mi-a fost modificat la 3 aspenter/saptamana si Clexane 0,6/ zi. Sangerarile s-au oprit si sper ca sarcina sa mearga bine in continuare.
Iti urez multa bafta la IA si te rog du-te inainte la Fundeni, e f important sa vorbesti cu cineva competent despre mutatiile pe care le ai si tratamentul pe care trebuie sa-l faci!

[b][ hr][ font=Tahoma][ size=1][ teal]MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot[ /size=1][ /teal][ /font=Tahoma]

Buna, multumesc pt raspuns. Din pacate nu pot ajunge in Bucuresti, caci sunt din Timisoara. Nici cand voi fi insarcinata, imi este peste mana sa ajung acolo daca apar sangerari :(
Mai astept rezultatul de la homocisteina, si merge sotul cu toate analizele la Budapesta (el lucreaza acolo) ca sa primesc tratament.
Inainte de sarcina ce tratament ai avut?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ramo, felicitari pentru burticuta! M-am conformat, pun semntura din nou.

Va multumesc pentru gandurile bune, ma rog la DD sa fie bine matzuca mea, sa recuperam cat de cat si sa-i vad ochisorii atunci cand trebuie.

Felix 25 fix

Mergi la inceput