Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 41 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

buna fetelor!

astazi imi sarbatoresc baietii de Mihail si Gavril!

La Multi Ani Gabrielelor si Mihaelelor!

La Multi Ani Miki! sa traiesti, sa fii sanatoasa si sa-ti implinesti cel mai frumos vis!

fetelor, multumesc ca ati trecut si laboratorul acela pe prima pagina eu o sa incerc sa contribui la acest subiect atata cat imi permit bubulacii (acuma dorm )

voi nu uitati sa ne votati!

pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

La multi ani tuturor! Sa vi se indeplineasca tuturor visul cel mai dorit, sa fiti sanatoase si increzatoare! Minunile sunt mai dese decat ne imaginam noi!
Pup gemenasii voinici ai Ariadnei! Si iti multumim ca ne ajuti, mai ales ca tu ai bebeii micuti inca si 2, deci timpul este mult mai pretios la tine!
si la multi ani, sa petreceti bine!

17+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ariadna La multi ani! baietilor tai v-am votat

La Multi Ani Gabrielelor si Mihaelelor!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Sar'mana, sar'mana, sar'mana

]

Si La Multi Ani! tuturor ce poarta nume de sfinti!
La Multi Ani! adrianaadi

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Aristica cand am vazut o singura liniuta la testul de sarcina m-am gandit sa vin la tine sa-mi mai desenezi una
Distractie placuta !
Azi beau un pahar de vin pentru toate sarbatoritele , asa ca sa petrec si eu cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica multumesc zanica de urari La multi ani si tie,sa fi sanatoasa, voioasa si la fel de optimista asa cum te stiu eu; si curand sa vina minunea si la noi
Miki la multi ani si tie,si mult , mult noroc la noul fiv, sa fie cel norocos
Ariadna sa iti traiasca piticii, sanatosi, voiosi si norocosi
samira sa iti traiasca sotul , parca si el este sarbatorit azi
DenisaLa multi ani si tie tiza mea banuiesc ca deja ai ajuns la vecinimult noroc si te asteptam cu vesti bune.
Simonia daca te uitai atent ai fi vazut ca i-am raspuns lui Fancy referitor la b-uri si homoccisteina. Mult noroc la fiv
Alla, Floaredemac, Ruxandra,Sara, Anna si la toate fetele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

La multi ani tuturor cu nume de sfinti. dragelor si eu am fost vineri la fundeni tot pe la 1 asa ca alta data ar trebui sa purtam un semn sa ne recunoastem :) ca tare mi-ar fi facut placere.
am citit din urma si vreu sa-i transmit tot curajul din lume lui felix si putere caci sunt sigura ca va fi bine.

am vazut ca ruxandra scrisese despre progesteron (utrogestan) si mie dr rotaru mi-a zis sa-l iau pana dupa sapt 30, si iau 600 mg intravaginal/zi. sper ca usor usor sa-mi treaca si mie scurgerile urate caci tot le am iar de la fundeni mi-a recomandat sa nu mai stau in picioare si nici la birou in fund ci intinsa pe canapea. asa ca acum asa muncesc la orizontala.
in rest la eco suntem bine, avem 166 gr si intr-adevar nici mie nu mi-a masurat IR urile a zis ca e mult prea devreme.am simtit si prima miscare insa nu sunt zilnice.
va pup.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aditu, Mikilina ma bucur ca te vad din nou aci pe forumache, Aristicule, va pupacesc din suflet pe voi ca va stiu cu nume sarbatorite azi! Si pe restul fetelor carora nu le stiu numele si sunt si ele serbate azi, va doresc multa sanatate si fericire!

Floricica, nu m-am suparat ca mi-ai trimis mail, numai ca asa de amarata am fost incat nici pe mail nu am mai intrat. Cum sa ma supar pe tine??? Nici vorba Apropos de retardul de crestere, haiduc, medicul la care merg la Bucuresti, mi-a scris pe la vreo 18 sapt ca aveam de fapt 16 dar nu mi-a spus verbal lucrul asta. Am avut un soc enorm cand am iesit din cabinet si am citit echografia... Inca sunt suparata pe el pt ca nu mi-a spus verbal dar ma duc in continuare...Nu l-am crezut ca e retard si am fost la cineva la mine in oras care mi-a masurat doar capsorul bebelinei spunandu-mi ca e in grafic. Si era pt ca retardul nostru este asimetric, adica corpul e mai mic si capul e normal, ceea ce, din cate am citit e mai ok decat retardul simetric. Cred ca te-am zapacit.

Intreba cineva despre Albu Dinu. eu am fost la el, mi s-a parut un tip ok, cam mutulica dar asa sunt toti. Ma voi duce din nou pe 20 la el, pentru ca as vrea sa-l rog sa ma aibe si pe mine in vedere pt ca la giulesti au neonatologia f bine dotata, mai ales pt un puiut micut.

Denisu Ruxica si toate fetele, pupacesc pe toate

Felix 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Brotacela, am reintrodus si eu progesteronul dupa ca am citit ce a zis Ruxi. Il bag pana nasc, mai ales ca am vazut ca imi potoleste f bine contractiile, chit ca-s ele nedureroase.

Tu cate sapt ai?

Felix 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

17 saptamani am. ma straduiesc sa-mi pun si eu la semnatura:)

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput