Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 41 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Floricicademac, e posibil sa ne vedem maine, deci?[flo}]
Eu sunt o chestie de un metru jumate, acum arat ca un balon, am o tentativa de coada stransa la spate... mi-ar parea tare bine sa ne reperam!

R. 23 +
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ramonella Sa dea Dumnezeu!
Aristica, sa stii ca eu de cand sunt gravida visez numai la shaorma (doar dintr-un anumit loc, unde mananc de vreo 6 ani si am incredere) si la mc fish! Ciudat e ca de la astea nu mi-a fost nici o data rau, dar de la restul... Norocul meu e ca nu pot manca foarte des chestiile respetive fiindca nu sunt la mine in oras, ca altfel ma faceam cat casa. Nu ca as fi vreo silfida in momentul de fata, la 76 de kg. Si... sa nu uitam de celebrii creveti
Abuzeaza-l pe sot, profita de el! Ca uite eu acum salivez dupa al meu, dar nu indraznim nimic!

16+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ruxandra, eu sper sa ajung pe la 6:30-7 acolo, ca sa termin mai repede. Eu sunt ditamai omul, de cca 1.70 m si... grasuta (ma laud cu 76 de kg, dar poate intre timp sunt mai multe). O sa fiu in blugi, probabil cu o bluza cu roz.
Sper sa ne cunoastem!

16+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor, care vreti maine sa mergeti la Fundeni, am fost eu ieri si am intrebat : D-na Uscatescu va fi acolo vineri. Sa aveti ceva banuti la voi, ca mai nou se platesc unele analize!!!

FVL heterozigot, 27 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Abuzez, floricica, abuzez. Nu stiu daca ma credeti, dar eu, dupa 2 fiv-uri cu "proaspeti" si un transfer de "congelati", cu un sot cu OATS severa, cu o singura trompa permeabila si functionala, fara nicio monitorizare a ovulatiei, tot sper la un bebe. Desi consortul meu se gandeste deja la al treilea fiv, pe care vrea sa-l facem tot cu Albu, deoarece i-a inspirat incredere, noi tot speram. Si acum, dupa un an in care ne-am dus viata in functie de cum ne planificau doctorii, suntem, in sfarsit, linistiti. O singura data, dupa ce am prestat in rasete cand am vazut ca ovulez, ne-am spus ca au trecut 24 de ore de la testul de ovulatie si ne uitam unul la altul ca doi liceeni rusinati. Si ne-am facut floricele, am pus un film si am lasat-o incolo de "planificare" la 24 de ore. Stiti cand tre' sa apara ciclosul? Marti. Adica la o zi dupa una dintre zilele mele de nume. Stiti ce o sa facem intre-timp? Petreceeeeerrriiii
...asa ca in calitate de mandra posesoare a pasnicei mutatii MTHFR A 1298C-hetero si a numelui de Gabriela, declar deschisa perioada de vinisor rosu - online, desigur - si invit la vinisor pe toata lumea: fivoase, inseminate, gravidute, lauze, aspirante

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica cred ca o sa ma bag la un vin rosu cu tine
adevarul e ca de cand zic .........pana acum nu am reusit vroiam sa beau pana la ovulatie, si uite ca sunt in perioada fertila si nimic (am avut de invatat pt examen),dar diseara cred ca desfac o sticla si ma cinstesc singura, deoarece sotul o sa fie pe stadion la meci la Steaua

ruxandra
denisa cam cumintica in ultimul timp, sa stii ca te astept cu beta mare

3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

felixut te pup si pe tine si pe fetita tasi sunt sigura ca bebita ta va recupera

3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Felix eu cand am fost la de U era tare mandra ca reusise sa castige un retard de greutate de 950 g din cate am inteles. Deci se poate.

Va pup.

MULTUMESC DOAMNE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

chiar nu inteleg de ce va straduiti atat cu vinul rosu cand eu gasesc ca alcoolul scade fertilitatea

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput