Iepurasi Mar-Apr 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
ellanik spune:
[size=4Jeni la multi ani si la multi bani si sa fii iubita si mozolita de toate lumile iubaretze din viata ta.Pupaturi de la Ela si Geo!![/size=4]Eu sunt in butoi .declar oficial ca nu cred sa mai ies din el.
In alta ordine de idei sa pun meniulNu imi cererti pe zile ca nu mai tin minte.Pun doar variantele
dimi= para+mango+afine+cereale
banana+avocado+portocala
mar+para+piersica+cereale
pranz=avocado+ou+iaurt
peste + piure de legume si orez
curcan + sos de rosii
piure de legume (porumb+mazare+telina)+ ou
Cina= branzica+iaurt+ardei
=branzica+iaurt+marar
banana cu gris si un strop de iaurt
mar cu biscuiti si putin suc de portocala
Azi i-am facut piure de legume si am pus si la congelat.A iesit un delciiu.Al meu copchil moare dupa tzelina(aviz fatucilor pofticioase) si ii dau in diferite combinatii cu mazare cu morcov cu broccoli conopida fasole verde.
La capitolul progrese (nu fac Cra -cra ca ma innebuniti )Geo danseaza.este bestial cu sta in fund si se balangane.O s apun un filmulet si cateva poze in care cotropise catsronul cu pufuleti.
Nafi intrebai de divertisment???Grea intrebare.si la noi mormanul ala de jucarii din poze devine bagatela pe langa sticla de suc sau punga .lui ii place sa se catere pe perne ,ii place la nebunie o jucarie luata de tati www.dooyoo.co.uk/toys/vtech-musical-dj-junior/1373619/" target="_blank">Dj bobo.Cu ea isi mai pierde timpul in rest pe mine ma calareste .Ii place afara sa stea cu mana scoasa din carucior si sa prinda frunzele din gard sa le pipaie,se uita dupa frunze uscate care sunt duse de vant.
Din categoria intrebari tampite adresez si eu una mamelor de baieti: Ai vostri cand sunt dezbracati se trag de puta?deci al meu imediat ce dau pampersul jos incepe si trage de ea de mi se strange carnea pe mine.Nu l-o durea?Poate o vrea mai lunga?deja????Mi-ar prinde bine sa stiu ca mai fac si altii de-astea.
Oanka am o surpriza pt tine.Depinde de tine daca e placuta sau neplacuta.Merg sa pun filmul si poze noi.
Va pup pe toate!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
irinabobe spune:
ellanik al meu a avut o perioada cand se tragea dar doar cand ii faceam baie...cred ca nu pricepea ce jucarie e aia ...
brizamulta sanatate tie si lui eric sa va faceti bine repede.
mie dr mi-a recomandat sa ii dau oscilocccinum un sfert de tub o data la 3 zile ca sa prevenim raceli. nu stiu ce sa fac tin minte ca zicea cineva ca nu se dau homeopate preventiv dar nu mai stiu cine or miria or cine ?
neata fetelor!
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
Noi ne-am trezit mai devreme azi, fetele nu vor sa treaca la ora de iarna, Elena s-a trezit la 6 si Angela la 6 jumate. Mie mi-e somn deja, noroc ca e si buni la noi saptamana asta si asa o scoatem noi cumva la capat.
Ma declar bucuroasa ca Angela a inceput iar sa pape de 3 zile incoace. Ce sa-i faci, se pare ca asa e ea?! Are perioade. Ieri a papat asa:
-dimineata tzitzi
-10 jumate- para cu banana
-pranz- piure de sfecla rosie+cartof + carne pui
-seara- cereale cu fructe de la borcanel
-culcare-tzitzi
si intre mese tzitzi.
Deci chiar a mancat, mesele durau cam 5minute, timp in care mana mea chiar trebuia sa lucreze.
Analizele au aratat ca a fost doar o raceala, este putin anemica si i-a dat un siropel de vitamine si fier 1 luna. Sper sa nu se constipe prea tare de la fier. De azi incepem.
Progrese: De cateva zile se pune singurica in fundulet si e foarte mandra de asta. Doar asta face si in somn. Numai ce o vad ca e in fund, apoi trebuie sa o iau sa o reasez. Si e mult mai cumintica, adica se joaca mai mult singurica de cand sta asa bine in fund, se mai si deplaseaza cate putin prin tarare. Sta in 4 labe, dar nu reuseste inca sa mearga. Asa, mai face ca si Tarzan, se bate cu pumnul in piept si striga ba-ba. Intinde manutele spre mine ca sa o iau in brate. Cam de-astea.:)
Ella eu nu am baiat, dar am auzit la alte mamici de chestia cu putza. da-i pace, nu-l baga in seama, i se pare si lui interesanta. te rog eu fa ceva si iesi din butoi ca tare rau e acolo.
Oana, Adriana ce ziceti de intalnire? O facem saptamana asta?
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Mamaa ce liniste e aici!! Unde sunteti feteleor?
Andira frumoase pozele! Iris e superba. Ma bucur ca v-a placut vacanta, dar cred ca e mai bine ca nu plecati de tot. Cred ca si parintii vostri se bucura. Eu nu as putea sa plec atat de departe.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Sper sa nu-mi fie saptamana cum am inceput ziua ca pana duminica ar insemna sa ma dilesc de tot. M-am sculat obosita si pe cand imi faceam cafeaua m-a traznit un gand: n-am facut vaccinul baiatului de 6 luni.
Deobicei, ma suna de la cabinet sa ma anunte, dar acuma nu m-a bagat nimeni in seama.
Sun la cabinet si ma amana una pana dupa ora 10.00. Voi suna atunci sa vad ce-mi zice. Oricum, saptamana asta i-l fac.
Ce ma supara si ma ingrijoreaza nitel e faptul ca doctora asta de familie o am din trimestrul trei de sarcina. 10 ani am stat la alta care, insa imi devenise tare incomoda din cauza drumului facut pana la ea. (Eu intre timp m-am mutat cu casa in alta zona a Bucurestiului)
Asta a fost relativ cumsecade, dar am trecut cu vederea vocabularul pentru ca avea schema de vaccinuri care imi convenea si laborator bun unde trimite analizele bun fata de altii.
Insa, sincer, de fiecare data cand sun am emotii ca nu stiu cum imi va vorbi. Are un ton de parca m-ar lua la bataie si e pusa pe observatiii si reprosuri de parca as fi un scolar prins cu tema nefacuta.
Vorbeste de parca m-ar obraznicii tot timpul. Nu are ceva cu mine. Face smotru cu toti pe acolo, dar ma deranjeaza tot mai tare chestia asta, iar eu nu dau replici ca nu rezist. Nu-s certareaza deloc, cu toate ca ma aprind am bunul simt sa nu reactionez. Prefer sa plec de acolo.
Ce, naiba, sa fac? Nu merg cu placere la ea, iar cand e sa-i cer ceva o fac de parca mi-ar face un favor. Cel putin asa ma simt eu. Nu-mi place!
Varianta buna ar fi s-o schimb, dar nu-s tiganul cu cortul si-mi trebuie pe cineva aproape.
miria_cristina spune:
IRINA - Da, eu am zis ca Osccilo se da copiilor dupa un an ca sa nu interactioneze cu procesul celorlalte vaccinuri pentru ca umbla la sistemul imunitar care tocmai e stimulat prin celelelate vaccinuri facute. Daca intre ele se cere sa treaca un interval de timp cum sa mai bagi inca unul exact in acel interval?
irinabobe spune:
miria merci .retinusem eu de atunci ca ai zis ca nu e ok dar nu eram sigura daca tu sau diana si nici nu mai staim explicatia. retinusem doar concluzia .
samaria spune:
Buna dimineata!!!
Ce bine ca nu ati mai scris asa de mult in noul capitol,am reusit sa recuperez mai usor
Multumesc inimoaselor care mi-au trimis noua parola:oana,ramy,bluekidoo, andraSper ca o sa apuc sa intru iar sa mai povestim,daca nu, macar sa va citesc
jeni_h spune:
multumesc frumos tuturor pentru urarile adresate pentru ziua mea de nastere
va pupacesc
Lindal spune:
Salutare fetelor! Sunt in urma cu cititul, mai am cateva capitole de recuperat, am avut computerul defect.
Pana va ajung din urma sa va intreb ceva: sunt iepurasi cu dermatita atopica? Daca da, ce masuri ati luat? Ati descoperit alergenul?
Din pacate al meu are asa ceva, abia acum am realizat de ce ma trezea de zece ori pe noapte (nu poate dormi de mancarime) (si eu credeam ca asa e el fomist, ca suge si de 17 ori in 24 de ore)
Tot legat de asta, dar off-topic: ce aspirator bun imi recomandati? Vreau sa-l schimb pe al meu, am un Karcher care face un zgomot infernal si nici nu trage ca lumea, are o perie care nu aluneca pe covoare, transpir toata numai cat imping de 2 ori.