Iepurasi Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Bey, Ella, Roxana sa va fie rusine....sotul tocmai il adoarme pe pici ca sa o tulim si noi..si eu am inceput sa rad de l-am trezit pe bebe....Apai, la ce post a tinut sotu pana acum.....cred ca ar zice mersi si la varianta voastra..macar asa ar avea si el ceva miscare in zona....(cu un ochi sunt la calculator si cu unu ma uit peste umar sa vad se apropie sotul, ca daca citeste ce scriu eu pe aici..mi-e ca in loc de cina in oras, ma inchide in debara..si apoi de maine o sa ma bat cu voi pt presul lui Honey).

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDRA - N-am vrut sa te supar, pe cuvant! Deobicei, pe propria piele afli ce ti-e mai bine si e valabil pentru fiecare individ diferit oricat de buna ar fi teoria sau practica vecinului. Asta incercam sa zic.
Dar mama e cea care te educa, iar tu nu faci fata de ea mult prea diferit, deci sfaturile mamelor sunt intotdeauna binevenite. Plus ca, este persoana cea mai bine intentionata dintre oricare alta de pe pamant.

Ai avut dreptate. Scuze, daca a sunat pentru tine altfel!

Mergi la inceput

IRENE - Conteaza enorm nu cat ii dai copilului, ci felul in care il faci sa priveasca lucrurile pe care i le dai.
Aici trebuie facuta diferenta, nu sa il privezi de lucruri.

Ii dai un telefon mobil ca sa-l poti contacta oricand si sa afli orice despre el, nu pentru ca are si colegul de banca. Si cu siguranta, nu i-l cumperi pe cel mai scump.
Ii dai sa manance banane, dar nu de fata cu un amarat care mai are 5 frati acasa si nu le ajunge painea si inghite in sec.
Si tot asa.
Ii cumperi ce stii ca ti-ar placea pentru el, dar dandu-i sentimentul ca a muncit pentru a-l obtine. Spre exemplu, il pui sa faca ceva constructiv ca sa primeasca bicicleta (pe care tu i-ai lua-o oricum) si-l rasplatesti cu cate un banut pentru faptele lui bune, la banii lui adaugand si tu o suma si o luati impreuna in final.

Ma rog, intelegi talcul.
Nu trebuie sa se simta ca un print si sa primeasca pentru ca i se cuvine sau sa ajunga sa faca diferenta in mod jignitor intre oameni, dar de primit ce e mai bun e rostul parintelui sa-i ofere.

In plus, eu muncesc de la 14 ani ca sa-mi ofer o viata cum vreau eu, ar fi culmea sa ma privez, cat sunt inca in putere si inca imi doresc. In cazul asta, imi iau mie si lui nu?

Lasa ca va veni o vreme in care nimic nu ma va mai bucura ca acuma. Nu ma vor mai exalta lucruri colorate si marunte. Voi intra in apatia cenusie a varstei a treia din Romania si atunci voi fi chibzuita.

Sa nu intelegi ca acuma arunc cu banutii pe fereasta, dar varsta si momentul vietii mele ma fac sa mai am inca vise de implinit oricat de marunte ar fi ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La spartul targului sa pun si eu meniul ultimelor zile, nu mai stiu pe zile exact ce si cum:

dimi:
- piersica din compot, mango, branzica
- mar, avocado, suc portocala, biscuiti
- suc portocala, mar, cereale

pranz:
- orez cu legume (albitura, morcov) si carne de vita
- peste cu sos de rosii si paste din faina de porumb (tot un fel de mamliga )
- galbenus cu branzica si supa-crema de legume (asta e un deliciu pt el, si pt mine la fel )

seara:
- iaurt cu cereale
- branzica, suc de portocale, biscuiti
- paste din porumb cu LP si vanilie

Sucul de portocale ne ajuta si pe noi f mult sa facem kk usor cu tot cu 15 pic de fier pe zi

Irina supa-crema de legume este OK si pt masa adultilor, asta in cazul in care sotul tau papa

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Al meu doarme asa mult de nu apuc sa-i dau sa pape cate aud ca le dati voi. Mi-ar prinde bine sa pot sa-i mai dau seara ceva inainte de somn, dar la 8.00PM trage pe dreapta si doarme pana la 12.00. Ce sa-i mai dau in cazul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Miria sunt f putini parinti care ofera copiilor in maniera descrisa de tine, din pacate se rezuma la a oferi bani/cadouri/jucarii pt a compensa timpul fff putin petrecut cu copilul, fara a responsabiliza copilul, de educatie nu mai spun ...

Later edit - Miria la noi ultima masa solida e la 18, apoi la 20.15 cand "isi da stingerea" mai primeste tzitzi ...

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

sa va povestesc ce compromis fac eu pt.copii....

am hotarat cu sotul si fiul(ca re a fost foarte fericit de hotararea luata) sa stam impreuna pt.copii sa nu traisca fara unul din parinti...deocamdata am zis da,il vad ca isi iubeste copii le ofera dragoste,afectiune se joaca cu ei etc...la noi in casa nu sunt certuri,galagii etc este o atmosfera placuta oricat as fi eu de suparata...

pentru mine nu este usor dar cand o vad si pe adelina cat este de vesela cand il vede si cum da din manute sa o ia in brate credeti-ma uit tot...acum poate unii ma judeca dar o fac numai pt.copii...asta sunt

iar acea nenorocita cu care este s-a dovedit a nu fi gravida....

Ps
scuze de greseli,sunt cu adelina in brate si ma joc cu ea mai si scriu... hai ca a trecut o ora de cand ma chinui sa termin...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Schimb capitolul

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

81

Mergi la inceput