Iepurasi Mar-Apr 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 15
irinabobe spune:
denisa wapi multumesc
pt azi m-am hotarat ;la piure de cartofi si ostropel de pui. la mine problema o reprezinta tati care nu mananca o groaza de chestii ca piticul il pacalesc cu orice...
iliraluca spune:
hello,
Noi suntem mai bine cred, nu a mai facut febra mai mare de 37.7. Nu i-am dat multe antitermice, incerc sa imi si dau seama daca mai face sau nu. Sa vedem, imi fac programare la Bucuresti, oricum trebuia sa mergem ca facem opt luni si facem analizele acolo, pipi si sange din degetel.
Puiul meu bun acum doarme, vroiam sa va spun si eu ca si Kira se trage de urechiusa cand ii e somn. Am suspectat si eu ceva la ureche insa doctorita mi-a spus ca, de obicei, otita se face in urma unei raceli, rinofaringita etc si ca doare groaznic, ca ar urla efectiv. Ma rog, nu stiu ce sa zic.
Ella, vezi ca scrie si in cartea mama si copilul cu trasul de puta. Cica e o treaba normala si ca trebuie lasati in pace ca se invata singuri sa nu mai faca. kira isi baga degetelele in pasarica cand o dezbracam si la baie. Si noi tot asa, ca ce facem, am citit insa ca e ok si acum nu mai e interesata. Poate cand o sa mai creasca Ce prostii mai zic si eu....
Rebiana, si la noi se fac amandoua obiceiurile, se si taie motul, se rupe si turta.
Am pus poze noi dar le las putin, vedeti voi de ce.
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/Kirui?authkey=Gv1sRgCIeblLmkoMCl3AE#5534865238817400578
Pupam iepurasii si mamicile.
dayanara spune:
rebiana interesant cu alesul obiectelor
irina hai ca esti tare, pticul mananca orice dar tati e pretentios:))
da.i feederul
kira scumpa rau cu bentita galbena si tare atenta la bulele alea:))
cu trasul de puta mai e cum e , dar sa vedet daca ii va apuca masturbarea infantila....crima ce sa mai, fetita unei prietene se suia pe orice era posibil si se freca si cand nu gasea nimic hop pe piciorul mamei
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
child spune:
Buna dragelor!
Vad ca vremea se mentine frumoasa, asa ca o sa profitam sa stam cat mai mult pe afara.
IRENE in dosare sunt toate cursurile mele, situatiile scolare, etc.+carti xeroxate, la care nu am avut acces in original si mi-au trebuit pentru doctorat (am avut 165 titluri bibliografice, iti dai seama ca am adunat ceva in timp, noroc ca o parte au fost e-print)
Deja Albert a atentat la ele, dar inca sunt greu de scos, vom vedea cum o sa facem cand mai creste
ANCA la patinoar ne-am dus doar in plimbare, deocamdata, sa-mi revad fostele colege si antrenoare.
Pe patine cred ca il voi pune pe la 2 ani, cu toate ca stiu, din experienta, ca baietii nu invata decat pe la 4-5 ani sa alunece.
Continuam doar cu inotul, deocamdata, asta e un sport care se poate practica la orice varsta.
Sporturi va face, fiecare sport la vremea lui, asa cum am facut si eu (nu le insir aici, ca nu o sa ma credeti cate sporturi am facut, dar uite ca mi-au prins bine).
Va invata de toate si va alege ce ii va place.
Asa a procedat si mama cu mine si ii multumesc pentru asta.
Meniul de azi:
- para+avocado+cereale
- piure legume+galbenus ou
- iaurt cu branzica
Intrebare stupida:
voi scoateti samburii de la dovlecei sau ii dati asa, cu totul?
SENSIBILA mai pui, te rog, reteta de branzica facut cu iaurt?
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
Rebiana27 spune:
ILEANA e o dulce Kira!! Imi plac toate pozele: cu bentita galbena, cele cu baloanele de sapun dar si cele de la baita, unde i se vad ochisorii mai frumosi!
Ma bucur ca i-a scazut temperatura. Aaaa si-mi place cum ii spuneti, Kirui!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Erina foarte interesant ce ai scris. DIn pacate cu criza asta eu am taiat foarte multe de pe lista si tot nu ne ajung banii. Din pacate mancarea e foarte scumpa si asa e, de cand s-a nascut Eric, rar mi s-a intamplat sa mai arunc ceva. Hainute ii cumpar de la bazar la mana a doua, pentru ca macar el sa aiba parte de cate ceva frumos. Jucarii, vineri i-am luat primul plus. In rest a primit. I-am mai luat cateva jucarii mici, nu zic ca nu mi-as dori jucarii educative, din pacate nu am cu ce. Il educ cu ce am si cum pot, sper doar, ca pe viitor sa pot mai mult. Pe mine una ma doare ca am ajuns asa, pentru ca mi-a dorit un copil caruia sa ii pot oferi mult mai mult decat ii ofer acum. Eu de exemplu nu imi permit sa iau mango, avocado si sa risc sa nu ii placa si sa dau banii degeaba. Asa ca ii iau doar ce stiu ca mananca. Si tot mai risc sa mi se strice o para, o banana. Oricum e foarte util ce ai scris. Imi place ce a spus Roxana ca se practica in Spania cand e vorba de cadouri. Noi nu o sa ajungem nicicand asa, pentru ca romanul trebuie sa se faleasca cu ce duce cadou. Chiar stateam vineri in mall pe o canapea si ii dadeam lapte lui Eric si la locul de joaca de langa era o petrecere. De fapt cred ca era intrecere cine vine mai elegant si cu punga de cadou mai mare. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
Oana mama mea m-a invatat un lucru: "nu conteaza cati bani bagi in fundul unui copil, ci cata educatie si invata-l sa fie OM"
sunt sigura ca ai de transmis valori mult mai marete si nobile comparativ cu o haina de la renumita firma X, mai stiu eu ce fructe exotice sau jucarii exorbitant de scumpe
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Rebiana27 spune:
CHILD eu scot samburii dovleceilor inainte de a-i taia bucatele si a-i pune la fiert, alaturi de alte legume. Procedez la fel si pt supele Marei cat si pentru mancarurile noastre.
irinabobe spune:
child eu nu scot samburii da aleg dovlecei cat mai mici si mai tineri ca sa nu aiba cine stie ce samburi.
dayanarapai daca nu se da pe brazda mai repede sotul nu copilul la feeder va ajunge. pai nu mananca fasole verde, conopida, brocoli, peste, adica cam 90% din ce are voie copilu...pai normal ca imi vine sa-l bat...
apropo de jucarii mi-a spus dr ca de acum sa renuntam la plusuri si sa ii dau jucarii de genul celor cu forme geometrice in care bagi un cub prin patrat, un ciclindur prin cerc, etc sper ca intelegeti ce vreau sa spun. iar ca varianta ieftina de joaca o sticla goala in care sa bage singur diverse chestii mici, bineinteles cu supraveghere...evident ca al meu isi da cu sticla in cap sau o baga in gura deci nicio sansa sa faca ceva educativ, dar na zic si eu pt piticii mai avansati...
dayanara spune:
child eu la dovlecel nu scot nici seminte , nici nu-l curat de coaja, il spal si-i tai capetele , atat
la medicamente n-a ce sa tai de pe lista, n-am decat 2 antitermice in casa si atat, ah mai am ser fiziologic
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Rebiana27 spune:
CHILD gasesti reteta de branzica propusa de Sensibila dar si alte retete faine in blogul de pe contul comun. Ai link pe prima pagina (Blogul cu papica pentru iepurasi)