Iepurasi Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare mamici de iepurasi

nu am reusit sa citesc din urma, dar cer sfat de la voi legat de taiatul motului. ne-au rugat niste prieteni sa taiem motul fetitei lor de 1 an si 2 luni. nasii fetitei sunt plecati din tara si nu revin in urmatorii ani. ce trebuie sa fac eu?? cumpar hainute pt fetite cred si altceva ce trebuie sa mai fac?

va pup pe toate si sa aveti parte de o zi de toamna minunata

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oanka80 la fetite se rupe turta nu se taie motul,cumperi o turta si o rupi deasupra capului copilului, imbraci copilul....o tavita in care se pun diferite obiecte din care alege copilul si cam atat....

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

OANKA ma bucur ca vei avea ocazia sa tai motul fetitei prietenilor si, astfel, vei deveni o persoana mai importanta in viata ei; plus ca-i un prilej de distractie, nu?
Intreaba-i pe parinti daca vor sa taie si motul si sa rupa si turta. Eu, la Luca, le-am facut pe amandoua ca asa am vrut. La fel intentionez sa procedez si la Mara. Avand in vedere ca acest obicei nu are nimic religios consider ca fiecare il adapteaza.
Nasii nostri au cumparat hainutele pentru Luca, cu care l-am imbracat dupa ce a avut loc "ceremonia" in sine (taiat mot, rupt turta, ales de obiecte de pe o tavita, fotografiat tot neamu' cu cupilu' etc). Restul lucrurilor (marturii pentru invitati, turta, obiecte pentru tavita - gen stetoscop, calculator de buzunar, carti, obiecte de scris etc) le-am pus noi, parintii.
Pup!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

I-am dat zilele trecute suc de portocale pentru prima data si a facut diaree. Speriata, i-am facut analize si au iesit ok. Ati mai auzit cazuri? Si ma poate ajuta careva sa ma lamureasca ce si cum functioneaza aceste saruri de rehidratare??

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Rebiana, Stanucel, Oanaiacovita multumesc pt ajutor cu sfaturi pt mot. rebiana stetoscop, calculator de buzunar pe tavita??? pentru ce??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanka80
rebiana stetoscop, calculator de buzunar pe tavita??? pentru ce??

Practica aceasta face parte dintr-o traditie conform careia ceea ce va alege copilul de pe tavita va ajuta la alegerea viitoarei profesii/meserii (ex: stetoscop=doctor; ata/ac=croitor sau... designer vestimentar :)); calculator de buzunar=economist/contabil etc... astea tin de fantezie)

Mergi la inceput

AMI sucul de portocale este cunoscut pentru proprietatea de a fi diuretic. Este unul dintre motivele pentru care i-l dau Marei.
Irinuca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Rebiana27 eu nu am stiut ca poti face pe amandoua,si motul si turta...chiar nu am mai auzit....invatam multe aici...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

AMI (citisem la repezeala) sarurile de rehidratare substituie pierderea apei si a sarurilor. Refac echilibrul electolitic. Sper sa nu scriu prostii insa asa stiu.
Se prepara in apa sau ceai (eventual de menta in cazul starilor de diaree acuta infectioasa) si se da copilului sa bea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ami cate scaune moi a facut dupa suc si cat suc i-ai dat? Sarurile se dau daca problema persista mai multe zile. Daca a fost o zi cu scaune moi, a fost o reactie normala.Suculde portocala este laxativ si este tare indicat la constipatie. Pupici Irinei "intepata"

Iliralusanatate micutei Kira! N-am idee de la ce ar putea fi! Poate este totusi un virus usor ,doar cu febra si muci!

Ella dansaretul tau pare un copil tare linistit si cumintel!

Child ce sporturi ti-ai mai propus sa practici cu Albert??? Precoce baiatul!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput