La Dovlecelu' Vesel •18•

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

mada din suflet ma bucur ca totul este bine si ca se simte atata fericire in mesaje.Sa dea Domnu' sa fie asa o viata si nu numai
iulika ai o burtuca eleganta si maricica pentru 21 de sapt.Iti doresc o nastere usoara si o printesa de fata sanatoasa ca frumoasa nu are cum sa nu fie
fraguta bine ca sunteti pe drumul cel bun si ca se recupereaza bine Natalix cea scumpa
mamideandrei
monikue sa treaca repede raceala cea uracioasa
pup restul fetelor

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mi-e dor de Nela si de Techi...na, am zis, am zis.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Bonen soire

MA doare ingrozitor capul si nu trece cu nimec. AM avut o zi plina partial frumoasa partial obositoare cu un copil tare neprietenos

Am fost la ferma animalelor, SUPERB SUPERB, Doamne cata bucurie mi-a fost data sa vad in sufletul copilului meu . Nu cred ca l-am vazut vreodata atat de fericit. PRin urmare foarte curand daca vremea ne permite facem repetir.
Apoi a fost la shopping pt d'ale casei, apoi eu am venit acasa iar tati si bebe in parc. m-am apucat sa fac prajitura mea minune ca maine e ziua mortilor la catolici, in fine. Checurile mi-au crescut ca fat frumos apoi au crapat (de ciuda cred), crema mi s-a taiat. Inca n-am compus-o ca mi-e teama de noi surprize . Pe langa asta m-am apucat si de niste clatite "sannatoase" luate diintr-o revista de bebe cu faina integrala, cartof dulce bla bla. Au iesit un mare chiz. MArog mancabile dar greu cu coptul lor adica s-au facut ferfelitza. Praf adica si am mancat niste zdrentze de clatite

Asa ca va rog sa-mi dati o bazuka sa ma impusc

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

monica si lutei mele ii plac animalele.Ar vrea sa le mangaie si sa le ia in brate.Mai rau e cu maidanezii astia dupa strazi.Ii urasc pur si simplu cu toate ca eu iubesc animalele, am avut si caine si pisica.
Cat despre clatite sa inteleg sa se pun la copt in cuptor?
Am facut si eu astazi clatite mai nesanatoase cele traditionale doar ca am mai adaugat cacao si au iesit inchise la culoare si le-am umplut cu finetti. Foarte bune

poze luta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142938

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am pus si eu pozele de la intalnire:
http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/IntalnireCuUka#5534294124858788866

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Am pus si eu pozele de la intalnire:
http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/IntalnireCuUka#5534294124858788866

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Atat pozele cat si intalnirea au fost reusite

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Seara buna!
Am inima grea.. va spun imediat..
Prietena mea Epi i-a facut cado' Carinei o carticica ( de fapt 3 carti superbe)!! Dar astazi, parcurgand impreuna cu fetitza carticica muzicala, am ajuns la pagina asta.. Nu va spun ca e insotita de un raget ingrozitor
Vreau sa intreb : de ce ai facut asta? Cum ii explic acum copilului ca taticul ei nu este mistret?Cum?
Eu ca eu, dar cand va ajunge mistretul, pardon, sotul, acasa, sa vezi scandal... Sper ca a prins ceva, macar sa mancam..
Deci, ma intelegeti, nu? Io de acum nici ca mai cred in uameni...
De-asta zic..

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Cam slaba prezenta in seara asta, asa ca va declar noapte buna

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Seara buna!
Prietena mea Epi i-a facut cado' Carinei o carticica ( de fapt 3 carti superbe)!! Dar astazi, parcurgand impreuna cu fetitza carticica muzicala, am ajuns la pagina asta.. Nu va spun ca e insotita de un raget ingrozitor
Vreau sa intreb : de ce ai facut asta? Cum ii explic acum copilului ca taticul ei nu este mistret?Cum?
Eu ca eu, dar cand va ajunge mistretul, pardon, sotul, acasa, sa vezi scandal... Sper ca a prins ceva, macar sa mancam..
De-asta zic..

Mult pa ! Nihil Sine Deo

bestial!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Seara buna!
De-asta zic..

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Mie imi place mult carticica
Am vazut si colajul cu dovlecimea.M-am emotionat tare rau cand am vazut si minunea mea acolo, nu stiu de ce aveam impresia ca nu este datorita ca nu intru asa des.Multumesc din suflet astfel de lucruri intra la inima si nu mai ies aduc zambet pe buze oricat de greu ar fi momentul

poze luta

Mergi la inceput