Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 22
rodyka spune:
btz, ce ma bucur ptr tine si ptr Paul, sa treaca cu bine si noaptea asta 
cristinutza, daca ei sughitat in seara asta, eu am fost
, am vb cu sotul si cu nasii de tine si de Vlad si iti spun de pe-acuma: prin martie-aprilie 2011 sigur vin sa te iau in oras la o cafea!! cu delfinasii
. acuma n-o sa rasucesc cutitul in rana sa zic: "ti-am spus noi sa lasi cantarul", ma bucur tare mult ca pediatra te-a convins! alaptatul la cerere e tare comod, si tu care iesi la plimbare in curte n-ai de ce sa te stresezi ca o sa-i fie foame copilului si nu o sa-ti dai seama
. eu si acum am cateva mancaruri pe care nu le mai pot manca, din cauza ca ai mei nu vroiau sa inteleaga ca nu-mi plac sau ca nu mai vreau sa mananc din alea si trebuia sa-mi golesc farfuria... lasa ca o sa fie bine, Vladut e sanatos, sotul tau un scump, si tu o mamica la inceput
. nici o carte n-o sa-ti elimine stresul de a te gandi ca tu, ca mama incepatoare, gresesti undeva. dar la al doilea si urmatorii se instaureaza asa o stare de relaxare care-ti permite sa te bucuri mai mult de perioada asta minunata... mai sti cand spuneam in sarcina unele din noi catre cele incepatoare sa se odihneasca atata cat mai pot?! ei bine, acuma bucura-te de perioada asta in care descopera lumea cu tine si prin tine, va fi si mai greu, dar si mai frumos... si vor avea nevoie de toata forta noastra...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
iar e tarziu, toata casa doarme... isabela a luat un obicei prost: nu mai doarme daca n-o tin la titi, si dureaza si cate-o ora!! imi e tare drag de ea, dar parca e prea mult, imi sunt amortite sfarcurile si nici nu mai pot face nimic prin casa... acuma ma tot socoteam daca sa imi iau pompa electrica de la primii pasi, ca e mai ieftina si nu stiu cat oi folosi-o... oricum i-ar ramane la sora-mea. dar isa acum papa la san si nu mai am ce mulge decat daca doarme ca acuma de la 9-10 seara pana pe la 7 si ma trezesc eu pe la 4 uda. dar in rest... eu stiu?! parca nu-mi place sa stiu ca nu am in casa una, just in case...
ma duc la culcare si eu, nu mai scriu ca nu are cine face capitol nou, poate aelita daca nu doarme...![]()
noapte buna, delfinariu
. sa sting lumina? ![]()
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Otiliav spune:
Am vazut ca sunt fruntasa in tabel. Bravo mie 

Scrieti si voi ce mancati. Poate ne vin idei sanatoase.
Eu azi raportez:
ora 9: 2 pesmeti Wassa unsi cu branza crema, 1 rosie, 1 buchet conopida, ceai si cafea
ora 15: ciorba de pui cu multe si diverse legume si snitel de pui cu 2 ciuperci mari la cuptor, 1 buchet conopida si salata dintr-o rosie
ora 18: o amandina mare ![]()
ora 21: un mar, 2 prune si cateva ramasite dintr-un snitel
Problema mea este ca am in frigider inca o portie de amandina si cascaval afumat din Ro si nu ma indur sa le arunc ca-s pentru mine cu dedicatie. Si uneori mai intru si in mancarea piticilor, ori nici nu ma gandesc ori ramane de la ei si nah poftesc si eu.
Pesmetii chiar imi plac, sunt satiosi.
Am facut azi plinul la legume, fructe, lactate si peste. Sa vad in ce intru maine. Cel mai probabil o masa cu branza de vaci si ardei gras, o ciorba de pui, pui la cuptor cu inca nu stiu ce legume si dovleacul copt care e deja pregatit. Si un iaurt pe la ora 5 cred.
Larisa, felicitarile mele pentru 62 kg. Cred ca tu ai dat chiar si 2 kg pe saptamana. Nu stiu cum si ce ai facut dar a mers super bine slabitul la tine.
Paula, chiar ca numai nutritionsit nu este. Am auzit ca ar fi bune acele prafuri si ca nu te mai ingrasi ulterior. Dar eu zic ca depinde de om mai ales ca nu-s personalizate. Tu nu mai alaptezi deloc?
Racusor, aici se folosesc foarte multa hainutele subtirele facute din lana care nu da mancarimi. Botoseii par super buni de iarna doar pretul cam piperat fata de ce vad aici de exemplu unde sunt alte venituri fata de Ro.
Aelita sunteti o familie frumoasa si implinita iar Migue un grasunel scump foc. Mersi de poze. Tu arati excelent dupa 3 sarcini in scurt timp.
Cum crezi ca-i raman ochii lui Miguel? Tu ai ochii atat de albastrii si frumosi. Mai si parca ne seamana delfinasii.
Am vazut-o pe Sofia in uniforma. Te-ai scos ca nu ai grija hainelor zilnice daca ii plac sau nu, negocieri
. Si o lasi cu bb in brate. Eu nici pe Ana nu o las decat rar si o pun eu pe Iulia in bratele ei. Desi bb isi tine foarte bine capul dar am stresuri multe.
Oana eu cred ca n-ai nevoie de storcator. Tu ziceai ca il diversifici dupa 6 luni asa ca poti sa-i dai fruct cu pulpa. O portocala se stoarce simplu iar morccovul crud il poti face cu robotul care il ai. Marul, para si alte fructe am preferat sa le fac la cuptor sau in aburi decat sa le dau la robot. Prin maruntire am inteles ca pierd o parte din vitamine pe cand la cuptor nu pierd nimic. Prunele ii dadeam doar coapte bine adica nici nu avea nevoie de dinti sa le manance atat erau de coapte. Cu cat ii pasezi toate cele cu atat va fi mai greu sa-l dezveti dupa aceea. De aceea zic ca unele gen mar/para/dovleac merg la cuptor. Nu-i bai ca simt putina textura. Prune/caise/piersici cat mai coapte ca sa le poata rontai singurel sau le poti mixa cu robotul. Iar citricele intotdeauna se fac inainte de a i le servi. Cat mai proaspat sa fie sucul si sincer mie imi este mai comod sa fac o portocala pe storcatorul de mana decat la robot.
Gata, papa Iulia. Va pup.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Oana, atat de mult doarme Matei??????? De la 7 seara la 6 dimi???? SI cu treziri scurte doar de papa???? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
daaa
mai avem o tura de somn de 1 ora de la 11-12
si apoi la plimbare mergem de pe la 13 la 16 si mai doarme in 1-2 reprize in total 1 ora
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Larisa frumosul tau e cel mai mare din odisee, nu? Urmat de Paul! ![]() Sa va traiasca! Eu iau de 6-9 luni chiar daca sunt un pic marisoare ma enerveaza oricum fixe! FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
nici mie nu imi plac hainele fixe...ma chinui si eu si il chinui si pe el pana il imbrac
Larissa sunteti mari mari
cred ca cei mai mari de aici...ai laptic bun mamiOana mamica lui Matei – luna a 4-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip