Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
Mycya spune:
Otilia te asteptam cu tabelasu . si eu m-am cantarit dim si cum ma si asteptam am mai pus ceva pe mine am 63.6 apoi si la cat mananc si o bere F.A zilnic era si culmea sa nu pun ci sa dau jos . dar ce ma miram astazi privindu-ma in oglinda e ca sa dus de tot burtica mi-a ramas exact ce aveam inainte adica un strat mic de "kaiser " da in schimb de la brau in jos lasa de dorit mai ales celulita sper sa reusesc sa dau ceva jos acum ca dupa alaptat neaparat trebe sport mult si masaje
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Alina2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka acuma merg sa fac o ciorba de fasole cu ciolan afumat, ca mor de pofta , mai ales ca eu n-am interdictii la mancare... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Deci tu imi faci in ciuda, Rodicuto cu fasolea ta sau cum??Glumesc...
Mycya, chiar ca ai fost tare si cu broccoli Dar nu mai are nimic Andra acum,nu?
Victo spune:
mai si eu am mancat mai de toate..si ciorba de burta, si fasole si mazare si conopida...nu prea am baut din astea cola,pepsi..bine nici nu mai sunt mare fan..am baut in sarcina o data o cola..mi-a fost rau toata ziulica
apoi nu am atatea idei sa gatesc numa de regim pt alaptat.
a si fructe, mananc de toate.
iesim afara.
a dormit 3 reprize scurte pana acum, dar am reusit si eu s afac un picut de curatenie-baile adica, am cusut niste lucruri..ei, casnica tot timpul iti gasesti ceva d elucru
aaa..si am beut si o cafeluta :):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Vreau sa va intreb si eu doua lucruri. Primul se refera la copil. Theo a inceput sa doarma destul de mult ziua iar noaptea este tare tafnos. Vrea suzeta apoi o arunca dupa care o cauta din nou. Si tot asa. Abia ma asez in pat si el iar maraie ca si-a pierdut suzeta. Si asta pentru ca nu are un somn profund.Cum sa fac sa-l determin sa doarma ziua mai putin?
Si a doua intrebare. Am pielea tare uscata pe maini de cateva zile. Mai ales la mana dreapta si ma ustura destul de rau. Am incercat vreo 2 creme dar nu ajuta. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
bumblebee spune:
Eladea, am uitat sa-ti multumesc pt cofeluta, eu chiar mai trantesc cate o decofenizata Hag la expresor, e gustoasa tare tare. Eu oricum nu simt lipsa cofeinei, dar nu se simte diferenta de gust.
Sa va zic una tare, vorbeam cu mamicuta mea la tel si i-am spus ca de azi incepem cu de astea, fara dulce, la care ea mi-a zis ca dulcele face bine pt lactatie, 2 secunde lasa din mine sa gandea sa abandoneze totul cu aceasta scuza, dar mi-a trecut repede
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
Diana_Eva spune:
Scriu repede ca ne pregatim de iesit in parc - e o vreme de poveste!
Datele pentru listuta de slabit:
inaltime - 1.72cm
GI - 84kg inainte de nastere (60 inainte de a ramane gravida)
GT - 59kg
GA - 67.5kg
Talie - 85cm
Solduri - 102cm
Pulpa - 56cm
Imi propun sa renunt la dulciuri si paine dar sa mamanc sanatos pentru a face laptic bun - 1 kg pe saptamana sau la 2 saptamani mi se pare un traget acceptabil.
Centimetrii de la pulpe su fund sunt ok ... talia este problema mea. Ajung eu la 62 cumva...
Bafta celor care se inscriu pe listura! Sper ca "lucrul in echipa" sa ne ajute!
Raportam saptamanal, nu?
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
of, alina2005, chiar ca nu vreau sa fac in ciuda cuiva. eu am mancat in sarcina de toate, dar cel mai mult imi placea usturoiul , apoi am evitat in prima luna fasolea, mazarea si varza, dupa care le-am introdus treptat... singura figura a facut-o isa la piersici, dar dupa a treia luna au fost ok si alea. bine, pe noi nu ne-au suparat colicii deloc, asa ca mi-am permis sa ma joc de-a probatul mancarurilor ca as fi vazut diferenta... oricum, se cunoaste la kile ca nu m-am dat in laturi de la nimic, si acum varsta si schimbarile in metabolism isi spun cuvantul. daca la prima sarcina in 3 luni imi revenisem complet, fara dieta sau efort, acuma poate la anul
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
legat de degetele in gurita...ieri ma uitam la Filip sa vad daca doarme, era cu ambele maini in gura...2 degete de la una, 1 deget de la alta...gurita saraca era cracanata de la atata intins...era asa mortal...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Are dreptate si Carmen cu cosotumul de cosmo tip sac, nu il poti lega in scoica...
Eladea, Racusor, Rodi, Aelita, Mycya, Alina, Bumblebee, . Mersi dragelor de sfaturi si incurajari... Acum i-am dat papa, de la 12 jumate pana la 14, ca doarme, si prin somn a mancat... de la san... cand ii e somn, nu face nazuri... si noaptea ii place sanul, cred ca nu isi da seama ce trage...
Roxana, chiar ma gandeam si io cum il pot face noaptea sa doarma bine... Ca as vrea macar o repriza de 6 ore legate sa aiba, fara foiala. Chiar daca se trezeste pentru prima masa la 5, pana atunci tot se foieste pt suzeta, exact cum zici tu, ca o scuipa, si apoi urla dupa ea... Nu stiu ce sa zic... Ca daca in timpul zilei incerci sa nu il lasi sa doarma, cred ca va fi si mai marait, si mai greu de adormit... Iar legat de crema, io din octombrie pana in martie am niste maini super uscate, dar atat de tare se usca, chiar daca nu stau afara cu ele in frig, ca mi se crapa pielea si imi sangereaza... Singura crema de pana acum care imi place e de la Gerocossen, o crema de maini cu miere si glicerina... Si mi-am luat tot soiul de creme, si mai scumpe si mai ieftine. Asta e in categoria ieftine. Imi place de numa. Bine, ca tot tre sa ma dau de 2 ori pe zi cu ea ca sa se simta bine mainile mele...
Ma doare capul groaznic de atata plans, am luat un paracetamol (care stiu ca e pt raceala mai mult) si am bagat cafeaua nr 2... Sunt obosita, imi tremura mainile... Dimi mi-am facut cafeaua (un plic de 3in 1) , si am uitat sa invart in cana dupa ce am pus apa. Mi s-a parut cam apoasa la inceput, dar nu mi-am dat seama... apoi pe final era tot praful...gretos...
Astept ora 6 sa mergem la dr. Io tot sper ca imi spune dr ce e baiul, poate ii vede ceva in gura, ceva ce il deranjeaza. SI acum am aflat ca doctora de fapt e tare in varsta si nu vede bine... Deci nu am sanse sa vada ea mai bine ca mine ce e in gurita lui... cica merge mai mult pe instinct... Super...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
Deci, masuratoarea oficiala:
Greutate actuala:59,5 kg Target: 53
Inaltime: 163
Talie: 71
Coapse: 94
"Puplita": 56.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3