Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello mamici!!!

Alina da sa vezi ce am dat-o eu in bara aseara dupa ce ca mancasem crema de zahar ars, am mai mancat si brocoli ma luasera si pe mine niste intepaturi in stomac si nu stiam de ce cand colo sotu ma intreaba asa cu juma de gura(vazand farfuria cu ce a mai ramas) da ai voie sa mananci de asta?? si abia atunci am realizat ce prostie mare am facut .ei de mine nu era baiu ca suportsm durerea dar ea micuta toata noaptea sa chircit si nu a dormit mai deloc. imi venea sa imi dau pumni

Crispro imi pare asa rau ca te chinui cu alaptatul sper sa fie ceva de moment si sa accepte iar tzitzi.

Tina fac eu o poza cu suzi si o pun pe picasa .

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Aelita, ai niste copii SUPERBI! Au niste ochi atat de frumosi si de expresivi!

Acum eu nu mai stiu daca de la crema de zahar ars o doare burtica sau plange de la dintisori. Oricum, maine mergem la vaccin si ii spun dr-ei sa se uite si la gingii.

Cristinica, incearca sa ii schimbi pozitia lui Vladut la supt, de ex, stai pe spate si pe el il pui pe burtica ta, ca si cand va jucati. Tu fara bluza pe tine, poate da de tzitzi si o sa suga asa. Mai mult in joaca, dar asta sa o faci cand ii e foame. Nu stiu, ma gandesc la tot felul de solutii, dar poate lui i s-a luat de tot de tzitzi si nu mai vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, http: //pentru-copii.nscmall.ro/Suzete/Nuk/Disney-latex-pentru-somn-marimea-2-6-18-luni-733028/. sterge spatiul de dupa ":"

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu am mancat crema de zahar ars si multe dulciuri, nu a manifestat nimic. Ieri am mancat si varza (nu f multa), tot nu s-a suparat. Cred ca l-am obisnuit de la inceput cu de toate, ori e maricel si sistemul lui digestiv mai pregatit

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Aelita, ai niste copii SUPERBI! Au niste ochi atat de frumosi si de expresivi!

Acum eu nu mai stiu daca de la crema de zahar ars o doare burtica sau plange de la dintisori. Oricum, maine mergem la vaccin si ii spun dr-ei sa se uite si la gingii.

Cristinica, incearca sa ii schimbi pozitia lui Vladut la supt, de ex, stai pe spate si pe el il pui pe burtica ta, ca si cand va jucati. Tu fara bluza pe tine, poate da de tzitzi si o sa suga asa. Mai mult in joaca, dar asta sa o faci cand ii e foame. Nu stiu, ma gandesc la tot felul de solutii, dar poate lui i s-a luat de tot de tzitzi si nu mai vrea.

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)
merci,iubita!

daca zici ca si tie ti-a fost rau de la crema...nu mai stiu ce sa zic.eu daca nu am nimic orice as manca,poate de-aia nu au avut nici ei probleme..cine mai stie..
daca tie iti face rau,evita atunci.
sau vezi ce medicament poti sa iei tu pt balonare.
dar posibil sa fie totusi de la dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Eu am mancat crema de zahar ars si multe dulciuri, nu a manifestat nimic. Ieri am mancat si varza (nu f multa), tot nu s-a suparat. Cred ca l-am obisnuit de la inceput cu de toate, ori e maricel si sistemul lui digestiv mai pregatit

Luna 3

si eu daca mancam ca omul adica o portie nu ii faceam rau dar cum am mancat jumate din ce am facut in seara aia si cealalta jum ieri mama denaturata ce sunt nu m-am gandit ca ce e mult strica ...

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Luna 3

Aoleu ce mi-e pofta si mie de o varza calita si de sarmale Oare la Craciun o sa pot sa mananc?
Ma gandesc ca Aida mea e mai sensibila la stomacel, colicii au tinut-o 3 luni, nici nu ma asteptam sa tina asa mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victor din spital avea colici, eu nu stiam de ce plange mititelul (ma gandeam ca uratii apar la copii cam la 2-3 saptamani) si mi-au spus toate asistentele de acolo acrlasi lucru: colici. Primele 2 saptamani nu am papat cruditati, fructe. Dar incet incet am bagat salata, radacinoasele, aproape tot (exceptie facand vinetele, fasole, mazare, ceapa, usturoi pe astea le-am introdus in cantitati mici mult mai tarziu) dupa inca o saptamana timid cate un fruct, cert e ca la nici 6 saptamani mancam fara sa exagerez din toate.
Colici a avut in continuare fara sa se accentuze/diminueze, dup-aia am avut si klebsiella, dar dupa ce am terminat si cu carcolacul am observat ca nu prea mai are dureri de burtica, se mai chirceste cate-odata pt kk, mai un partuc, dar acceptabil.

Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

fetelor din farmerama, ca sa nu tot scriu la mesaje, in codul de bare introduceti "sorryfordowntime" si aveti ptr vreo 4 ore la dispozitie si semanatoarea si toate alea...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ref la suzeta, am luat si eu si de latex si de silicon, nu-i place decat cea care o avea din spital, nuk si, desi aveam altele de aceeasi forma (tot latex), nu le accepta. bine, acuma nu mai vrea niciuna si cand o vad ca e somnoroasa sa o adorm stiu ca vrea doar titi, pentru un minut... dar fara titi maraie si o jumate de ora... o mai las sa vad daca adoarme asa, dar incepe sa dea din picioruse si cu pumnisorii in tot ce are in jur de sare in sus din pat . si abia apoi incepe plansul ala urat...

mai devreme i-am dat 2 suzete in manute, ca era cu degetele in gurita, pe jumate adormita. nu stiu cum si-a indesat o suzeta, cred ca s-a lovit ca a inceput sa planga in hohote. am luat-o repede si a tacut instant, apoi la 2 secunde a inceput iar sa planga, apoi iar s-a linistit si apoi iar a plans, privindu-ma de parca ii facusem eu rau. mi-e asa de draga!!! si n-am avut incotro, am scos suzeta asta mare la inaintare si a adormit imediat...

acuma merg sa fac o ciorba de fasole cu ciolan afumat, ca mor de pofta , mai ales ca eu n-am interdictii la mancare...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput