Cumparati haine de la SH?
Raspunsuri - Pagina 9
ina.click spune:
Eh desi ar fi dragut sa pozez in eroina e fix langa mine SHul si nu e nici un efort.
Serios. Ma dau jos, merg 6 minute, am dat peste el
22 + 
ina.click spune:
Deci, fusai.
Nu au haine la kg, au multe pulovere, haine piele, haine de stofa, pantaloni etc
Preturile sunt variate. Un pulover era vreo 250 mii-300 (lana cica) o haina piele pana in talie - subtire, cam de toamna - era 800 mii
N-am vazut haine pt cei mici
Nu miroase in mod special a nimic.
22 + 
alina_satena spune:
multumim frumos ina este foarte dragutz din partea ta ca ai fost,pacat ca nu au haine pentru cei mici
olim spune:
si eu am cuparat foarte multe haine de la SH cand eram in tara, si acum de cate ori merg acasa, intru si mai iau cateceva.
dar mi se pare mie, sau s-au scumpit enorm de mult?au niste preturi imense, cel putin la Cluj.
aici exista piete sambata si duminica, VIDE GRENIER, adica tradus e golirea podului, si au niste preturi exagerat de mici.gasesti acolo de la haine, oale, mobila, carti, biciclete, televizoare, tot ce nu mai au nevoie.
si vreau sa va spun ca sunt mare fan, in fiecare wekend ma duc cel putin in 2 si cumpar, mai ales pentru alex, dar si pentru noi.
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim si eu am cuparat foarte multe haine de la SH cand eram in tara, si acum de cate ori merg acasa, intru si mai iau cateceva. dar mi se pare mie, sau s-au scumpit enorm de mult?au niste preturi imense, cel putin la Cluj. aici exista piete sambata si duminica, VIDE GRENIER, adica tradus e golirea podului, si au niste preturi exagerat de mici.gasesti acolo de la haine, oale, mobila, carti, biciclete, televizoare, tot ce nu mai au nevoie. si vreau sa va spun ca sunt mare fan, in fiecare wekend ma duc cel putin in 2 si cumpar, mai ales pentru alex, dar si pentru noi. ![]() |
olim, in Cluj, pe straduta care leaga Sora de Eroilor, era un SH de calitate, import Anglia, unde hainele de copii erau intre 1 si 12 lei/bucata. De acolo i-am luat Dariei mai multe in vara lui 2009. Am dat intre 1 si 3 lei/bucata.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Bob_Pixel spune:
Am in drum un magazin cu haine SH...n-am intrat niciodata pana acum cateva luni cand imi crescuse burtica si nu mai incapeam in haine. Am avut o bafta providentiala: am gasit jeans de gravi, moderni, fix marimea mea si super ieftini (doar 10 lei, cu eticheta pe ei, chiar). Am revenit si-n alte zile cautand pantaloni pentru burtici, dar n-am mai gasit nici urma... am mai luat niste bluze lejere.
andreea c spune:
Buna tuturor!
M-ar interesa si pe mine Sh-uri cu marfa buna. Era unul pe langa mine cu marfa foarte buna (zona Ion Mihalache-Chibrit), dar s-a desfintat sau mutat si nu am mai dat de el.
Eu am fost foarte incantata de "London Shop" in Arad, dar am fost doar in trecere pe acolo si tot urmaresc pe site-ul lor sa vad cand au de gand sa deschida si in Bucuresti.
Pana atunci mai mergem la Miniprix.
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucis ... dar am mai facut cate o concesie A, si Miniprix nu un SH, e un magazin de tip outlet ![]() |
cu nasturii si eu fac la fel!
Chiar ieri am luat o rochita cu 1 leu cu 12 nasturi minunati...Inca nu stiu ce o sa fac cu ei, dar nu m-am putut abtine sa nu-i cumpar.
blog
proud
Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2
olim spune:
selene_buny, nu stiu SH dar am sa trec in februarie cand ajung la cluj.
multumesc de info
buna idee cu nasturii,eu la asta nu m-am gandit, multumesc 

Stef's blog