Cumparati haine de la SH?
Raspunsuri - Pagina 8
ana_a spune:
Buna fetelor!
Si eu cumpar de la SH ![]()
Am inceput sa cunosc majoritatea SH-urilor din orasul meu.
Sunt tot felul de magazine, unde o bluza costa 30 de lei sau unde costa 7 lei, unde au reduceri saptamanal sau unde au reduceri odata pe luna.
Nu-mi plac acele SH-uri unde marfa miroase a mucegai sau gasesc lucruri uzate sau rupte, insa aici la Bistrita cam toti comerciantii de SH-uri au prins "crema" si aduc tot felul de lucruri faine.
Prefer aceste magazine pentru ca am sansa sa gasesc un pulovar de lana dragut pe care il iau sa zic cu 10 lei si este ok, il port maxim un an sau doi dupa care il dau mai departe, insa, daca ar fi sa-l iau nou ar costa in jur de 60-70 de lei, bani pe care, recunosc ca nu mi-as permite sa-i cheltui pe o bluza.
In ulima vreme mi-am facut o garderoba bunicica de haine speciale pentru sport - ciclism - panaloni si jachete wind-stop sau speciale de iarna care nu mi le-as permite noi.La preturi intre 10 si 7 lei!
Sau de exemplu, am gasit o salopeta din neopren cu 2 lei!!! pe care am sa o folosesc in lacul Colibita cand apa este rece ![]()
blog
proud
Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2
Roxxy80 spune:
recunosc ca am intrat doar de 2 ori intr-un SH, dar in ambele dati am cumparat cateva lucrusoare de calitate.
Finii mei si-au deschis de curand un SH in Pitesti. I-am pus sa-mi promita ca va fi un magazin curatel si fara mirosuri (pe cat se poate)
. De abia astept sa ajung pe acolo sa vad ce marfa au.
ralucis spune:
Eu sunt un mare fan al magazinelor SH pentru ca am gasit acolo chestii fantastic de frumoase pentru mine (de cateva ori si pentru copii si articole pt casa, gen perdele, metraje) la preturi de nimic. Cum ar fi un sacou Dior aproape nou pe care am dat 4 lei
si multe, multe rochii si fuste deosebite, de ocazie unele, tot asa, cu preturi pana in 10 lei bucata. Recunosc ca nu cumpar decat haine care sunt in stare buna si foarte buna, dar am mai facut cate o concesie
si am luat de exp o bluza cu 1 leu, era uzata, dar avea niste nasturi metalici cu perla in mijloc, o nebunie, erau vreo 8 nasturi, i-am folosit la altceva, bineinteles, sau o alta, tot cu 1 leu, de pe care am decupat o aplicatie foarte frumoasa din catifea in relief.
A, si Miniprix nu un SH, e un magazin de tip outlet
anya spune:
Eu n-am reusit sa trec peste bariera mirosului. Ca atare n-am reusit sa intru in vre-un SH. In miniprix, am mai intrat, dar in ultima perioada n-am mai gasit nimic interesat.
cosminiq spune:
sapt trecuta am cump 2 costumase pt copil ,pentru carnaval
cu etichete .
De obicei sunt hainute foarte bune si noi!
De ce nu??? Si asa sunt vremurile astea grele...
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
raton spune:
Da' nu da nimeni un pont mai concret? Ca de cand s-a deschis subiectul astept si eu, cot la cot (virtual) cu Alina
sa aflu unde sunt in Bucuresti SH de-astea minunate. Acum mai bine de 5 ani am gasit lucruri bune la un SH de la coltul bd. Mihai Bravu cu bd. Pache Protopopescu, dar n-am mai trecut pe acolo, deci nu mai stiu nici macar daca mai exista.
Hai, va rugam, nu tineti doar pentru voi! ![]()
Ne votati, va rugam? rat1 si rat 2 http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=24
ina.click spune:
Ok
fata in fata cu staia metrou Aurel Vlaicu mai e unul. Nu am intrat inca, dar ce am vazut in vitrina arata foarte bine.
Intru daca vrei, da dupa ce sa ma uit? Sa ma uit la pret, si la mai ce?
Sa vad daca nu miros, daca sunt curate....da-mi o misiune si o indeplinesc! :)
22 + 
alina_satena spune:
Ina.click daca vrei tu sa te uiti cum sunt lucrusoarele pe acolo pe la sh-ul acela,ce preturi,calitate,daca miroase urat

Stef's blog