Cumparati haine de la SH?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Cum verificati daca hainele au fost dezinfectate sau cum le dezinfectati voi inainte de ale purta?

Eu am o reticenta la hainele de la sh din acest motiv : o micoza sau o bola de piele pot fi mult mai scumpe decat hainele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

cred ca hainele de la second-hand sunt dezinfectate deoarece nu au cum sa le vanda in asa fel deoarece ar lua amenda
si nu le-ar conveni acest lucru,am intrat si la bazar dar nu am vazut hainute asa pentru feita mea am vazut mai multe pentru baietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

cred ca hainele de la second-hand sunt dezinfectate deoarece nu au cum sa le vanda in asa fel deoarece ar lua amenda
si nu le-ar conveni acest lucru,am intrat si la bazar dar nu am vazut hainute asa pentru feita mea am vazut mai multe pentru baietei

Ce varsta are fetita ta?

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Cum verificati daca hainele au fost dezinfectate sau cum le dezinfectati voi inainte de ale purta?

Eu am o reticenta la hainele de la sh din acest motiv : o micoza sau o bola de piele pot fi mult mai scumpe decat hainele.

Din cate stiu, aceste haine nu au voie sa intre in tzara fara acel certificat sanitar - de dezinfectare.

Io am mai amestecat detergentul cu spirt. Si merg numai in anumite magazine, unde "ma stiu" cu vanzatoarele.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Pentru Laura25 fetita mea are 2 ani si 8 luni(yi face pe 3 noiembrie) si as vrea hainute pentru 3 ani cam asa,si eu vb lui Selene-Bunny ma voi duce in magazine unde este mai curat si unde poate ma voi imprieteni cu vanzatoarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Din cate stiu, aceste haine nu au voie sa intre in tzara fara acel certificat sanitar - de dezinfectare.

Inainte de 2007 se cerea in vamile de frontiera, de atunci incoace nu se cere asa ceva. Nu stiu care e situatia la locurile de desfacere.
Eu nu mai tin minte cand am cumparat ceva nou , eu sunt mare fan sh, restul mi se pare risipa aiurea de bani doar pe niste haine sau incaltari.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Daaaa, calitativ sunt mult superioare celor chinezesti sau eu stiu ce alte natii. Am lucruri luate de multi ani si nu s-au decolorat, nu s-au rupt si nu s-au lalait. Nu toate sunt ok dar daca ai rabdare si cauti gasesti.
Si, ca veni vorba de soti, nici al meu nu-i (sau nu era) fan sh dar i-am luat cateva lucruri de calitate si acum nu mai zice nimic. Am cumparat acum vreo 4 ani o patura din lana pufoasa si frumoasa. Cand m-a vazut cu ea acasa mai s-o arunce... acum cine-mi cere patura "aia calduroasa"?? El

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Pentru kariguld te rog numai scrie daca nu ai ceva de spis legat de subiectul topicului,tocmai ce spuneam in mesajul postat anterior ca am dat o raita si nu am gasit cine stie ce si vroiam sa imi spuna fetele care sunt aici din Bucuresti daca stiu sh-uri cu haine mai ok asa kt de kt,deci te rog pastreaza remarcile rautacioase pentru tine.O seara buna

tu stii ce sunt alea remarci rautacioase??

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

atunci ce rost are subiectul? chiar nu-i vad rostul. daca vrei sa stii ce e pe la sh, da o raita prin cateva magazine si gata.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:

numai pune totul la inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

numai pune totul la inima!

la inima nu-mi face rau, nu inca!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput